Frankrijk, Lyon
MVO Distribution, handelaar in alle soorten vlees sinds 2002, biedt u zeer competitieve prijzen voor VARKENSVLEES / RUNDVLEES / GELOPEN / KALF / WILD / LAM / SCHAPEN / EEND / GANS / EVERZWijn / HERT / EZELSVLEES ... Wij onderhandelen rechtstreeks met onze partner-slachthuizen en snijders die actief zijn in Frankrijk en de EU, om bijzonder competitieve tarieven te bieden, zodat u maximale financië...
Portfolio (51)
Frankrijk, Reims
...FIJN GEMALEN VLEES AFDAL 1kg Verpakkingsconfiguratie: 5x1kg Palletconfiguratie: 120 pakketten/pallet Bewaring: -18°C...
Portfolio (106)
Frankrijk, Lisieux
Wij zijn gespecialiseerd in de export van bevroren varkensvlees, rundvlees en gevogelte sinds 1996. Onze nauwe relaties met de fabrieken zorgen voor een efficiënte en betrouwbare sourcing. Wij garanderen de kwaliteitsbewaking en de logistieke en documentatiecoördinatie. Wij zijn verheugd u onze nieuwe activiteit voor te stellen: de teelt en distributie van Helix Aspersa Muller en Maxima slakke...
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Pierre-Les-Elbeuf
...CELAME is opgericht in november 2000, sindsdien hebben we alleen ons adres veranderd. Groothandel in halal vlees, döner kebab, frieten, gehaktsteaks, dranken en verpakkingen... De distributie en verkoop van professionele horeca-apparatuur zijn onze belangrijkste activiteiten.
Portfolio (3)
Frankrijk, Saint Marcel Les Valence
...Tentoonstellingscarrousel met een capaciteit van 40 manden. Maximale belasting per mand 2Kg. Productcode: KIOSKREFRIGERE8204908 Global Service Innovation is verheugd u een gekoelde dispenser voor te stellen, ideaal voor de verkoop van allerlei soorten verse producten (vlees, vleeswaren, cateringproducten, kazen, zuivelproducten, fruit en groenten, vis, schaaldieren en zeevruchten, kant-en-klaar...
Portfolio (158)
Frankrijk, Caromb
... vlees Bewaring: 2 jaar Vinificatie: Directe persing. Most snel gekoeld om de aroma's te behouden. Natuurlijke bezinking bij koude. Vinificatie in tank bij 16°C voor optimale frisheid en fruitigheid. Rijping op fijne droesem tot aan de botteling.
Portfolio (4)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de distributie van biologische diepvriesproducten voor professionals. Ons merk AQUIBIO is tegenwoordig erkend en gewaardeerd door biologische winkels, de collectieve horeca en verwerkers. Ons merk AQUABON dekt al uw behoeften op het gebied van wilde vis en schaaldieren, maar niet biologisch. AQUITAINE BIOLOGIE beschikt over een catalogus...
Portfolio (184)
Frankrijk, Paris
MIM EUROPE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de internationale import-export van diverse goederen. De goederen die wij importeren en exporteren, zijn bestemd voor professionals over de hele wereld: agrovoedingsproducten, huishoudelijke apparaten, conserven, niet-alcoholische dranken, en nog veel meer. Met meerdere jaren ervaring zijn wij in staat om u import- en exportdiensten aan te biede...
Portfolio (28)
Frankrijk, Bidart
La Maison Caudalie, de uitmuntendheid van biologisch, natuurlijk & wild! Van zijn gezellige tapas, "infarinata of tempura" diepvries (croquetas, inktvissen, rabas...) gecertificeerd IFS, zonder kleurstoffen, conserveringsmiddelen of additieven, tot de wilde vissen en andere zeeproducten, de wilde paddenstoelen uit onze regio's, vers, gedroogd, in poedervorm of diepvries, zijn biologische olijfoli...
Portfolio (59)
Frankrijk, Auxerre
... gekoeld gedronken worden Alcoholpercentage: 13,5% Bewaarpotentieel: 1 tot 4 jaar Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl Domein: Domaine des Bénédictins Appellatie: Saumur Oogstjaar: 2019 Druivensoort: Cabernet Franc Cultuur: Hoge Milieuwaarde Label: Beschermde Oorsprongsbenaming Referenties: Bronzen medaille...
Portfolio (190)
Frankrijk, Roubia
... met zeer weinig of geen interventies.\n\nPROEVERIJ\nEen mooie lichtpaarse kleur. Een fruitige neus met complexe aroma's van rode vruchten. Zeer fijne en zijdezachte structuur met een mooie lengte in de mond tot aan de fruitige en frisse finale die doet denken aan een 'verse pinotage'. Kan gekoeld gedronken worden in de zomer.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nVleeswaren, wit vlees, mediterrane keuken.\nIdeaal te serveren op 16°/17°\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto gewicht (kg): 1,2"}...
Portfolio (28)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Verwarm onze Niçoise ratatouille in een pan op laag vuur en serveer deze bij uw rode of witte vleesgerechten, waarbij u het kookvocht dat u heeft gereserveerd toevoegt. Als er geen vlees bij is, zal onze Niçoise ratatouille u ook gewoon verwarmd, met een scheutje olijfolie, verrukken. Koud of licht gekoeld zal het zeer aangenaam worden gewaardeerd zoals het is, tijdens de zomerse maaltijden, als voorgerecht of als groente, ook weer verfraaid met een lichte scheut rauwe, fruitige olijfolie.
Portfolio (142)
Frankrijk, Houdan
...Tiltwatch, Shocklog, WarmMark, ColdMark, Impact Manager, Hit-not, Clariant, Emerson, Msr, Totaltrax. Voedselproducten zoals vlees en zuivelproducten kunnen beschadigd raken als hun transport niet onder de juiste omstandigheden plaatsvindt. De beste manier om te voorkomen dat je ze moet weggooien, is door onze temperatuurindicatoren of temperatuurregistrators te gebruiken tijdens hun gekoeld transport...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play