MVO Distribution, handelaar in alle soorten vlees sinds 2002, biedt u zeer competitieve prijzen voor VARKENSVLEES / RUNDVLEES / GELOPEN / KALF / WILD / LAM / SCHAPEN / EEND / GANS / EVERZWijn / HERT / EZELSVLEES ...
Wij onderhandelen rechtstreeks met onze partner-slachthuizen en snijders die actief zijn in Frankrijk en de EU, om bijzonder competitieve tarieven te bieden, zodat u maximale financië...
...CELAME is opgericht in november 2000, sindsdien hebben we alleen ons adres veranderd. Groothandel in halal vlees, döner kebab, frieten, gehaktsteaks, dranken en verpakkingen... De distributie en verkoop van professionele horeca-apparatuur zijn onze belangrijkste activiteiten.
...Tentoonstellingscarrousel met een capaciteit van 40 manden. Maximale belasting per mand 2Kg. Productcode: KIOSKREFRIGERE8204908 Global Service Innovation is verheugd u een gekoelde dispenser voor te stellen, ideaal voor de verkoop van allerlei soorten verse producten (vlees, vleeswaren, cateringproducten, kazen, zuivelproducten, fruit en groenten, vis, schaaldieren en zeevruchten, kant-en-klaar...
... vlees
Bewaring: 2 jaar
Vinificatie:
Directe persing. Most snel gekoeld om de aroma's te behouden. Natuurlijke bezinking bij koude. Vinificatie in tank bij 16°C voor optimale frisheid en fruitigheid. Rijping op fijne droesem tot aan de botteling.
... met zeer weinig of geen interventies.\n\nPROEVERIJ\nEen mooie lichtpaarse kleur. Een fruitige neus met complexe aroma's van rode vruchten. Zeer fijne en zijdezachte structuur met een mooie lengte in de mond tot aan de fruitige en frisse finale die doet denken aan een 'verse pinotage'. Kan gekoeld gedronken worden in de zomer.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nVleeswaren, wit vlees, mediterrane keuken.\nIdeaal te serveren op 16°/17°\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto gewicht (kg): 1,2"}...
...Conserves Guintrand
Verwarm onze Niçoise ratatouille in een pan op laag vuur en serveer deze bij uw rode of witte vleesgerechten, waarbij u het kookvocht dat u heeft gereserveerd toevoegt. Als er geen vlees bij is, zal onze Niçoise ratatouille u ook gewoon verwarmd, met een scheutje olijfolie, verrukken. Koud of licht gekoeld zal het zeer aangenaam worden gewaardeerd zoals het is, tijdens de zomerse maaltijden, als voorgerecht of als groente, ook weer verfraaid met een lichte scheut rauwe, fruitige olijfolie.
...Tiltwatch, Shocklog, WarmMark, ColdMark, Impact Manager, Hit-not, Clariant, Emerson, Msr, Totaltrax. Voedselproducten zoals vlees en zuivelproducten kunnen beschadigd raken als hun transport niet onder de juiste omstandigheden plaatsvindt. De beste manier om te voorkomen dat je ze moet weggooien, is door onze temperatuurindicatoren of temperatuurregistrators te gebruiken tijdens hun gekoeld transport...