Frankrijk, Baie-Mahault
...De tazarre, een exotische en smaakvolle vis, is een ideale keuze voor pittige of gegrilde gerechten. Het delicate en lichtzoete vlees is een ware uitnodiging tot culinaire ontdekking.
Portfolio (51)
...ORIGINE Droge Witte Wijn La Misaine Blanc Sec is speciaal geselecteerd door onze oenologen om u gebalanceerde, authentieke en heerlijke wijnen te bieden, perfect om te combineren met dagelijkse maaltijden. VINIFICATIE Traditioneel in roestvrijstalen tanks. DRUIFVARIËTEIT Airen PROEFNOTITIES Mooie bleekgele kleur met groenachtige reflecties. Aroma's van citrusvruchten in de neus. Levendig en licht zuur op de tong. VOEDSELCOMBINATIES Geniet van deze wijn bij zeevruchten, gegrilde vis of romige kazen. Serveer op 9°C (48°F).
Portfolio (96)
Frankrijk, Arengosse
...-pepermix Tijm Gebruik : Marineer : Voeg toe aan uw marinades voor vlees en vis voor een krachtige smaak. Kruiden : Perfect om te strooien over gegrilde groenten, geroosterde aardappelen of salades. Koken : Gebruik tijdens het koken om een unieke smaak aan uw gerechten te geven. Netto gewicht : 250g Verpakking : Zak van 250g Bewaring : Bewaren op een droge en koele plaats, beschermd tegen licht om de kwaliteit en intensiteit van de aroma's te behouden. Ideaal voor : Barbecues Grillgerechten Stoofschotels en soepen Gestoofde gerechten Referentie:SELFOUVRAC250...
Portfolio (200)
Frankrijk, Guérande
...Breng vuur in uw borden en wek uw smaakpapillen met deze heerlijke mix van zout en specerijen, speciaal ontworpen voor grillen en barbecues. Versterk de smaak van uw grillgerechten met het Zout Grijs Chili Barbecue. Deze uitgebalanceerde mix van cayennepeper, paprika, tomaten, oregano en komijn zal de krachtige smaak van gegrild rood vlees accentueren en uw witte vlees en vis een Mexicaanse touch geven. Traditioneel gebruikt voor: - Als strooizout: barbecues, roasts, gegrilde kip. SKU:SGCBBQ250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Marseille
...meer specifiek in Marseille. Wij bieden ook olijven uit Marokko en Italië, evenals antipasti van gegrilde groenten en zeevruchten aan. De producten van CROC'ELLA zijn uitsluitend voor professionals. Wat betreft de verpakking, u vindt er een ruime keuze. Wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. VERPAKKING: Emmer van 2,9 kg...
Portfolio (145)
Frankrijk, Malataverne
... we het over recepten hebben, hier is een lijst van ingrediënten die perfect samengaan met de in olijfolie gemarineerde ansjovisfilet. Als je een recept hebt dat voornamelijk deze ingrediënten gebruikt, dan kun je zonder twijfel ansjovis toevoegen en altijd succes hebben: - Groene of zwarte olijven - Tomaat (vers, geplet, cherrytomaat...) - Kappertjes - Gegrilde paprika's - Courgette - Aardappelen - Mozzarella en feta kaas - Hardgekookt ei, mayonaise of omelet - Teentjes knoflook.
Portfolio (188)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... Provençaalse Recept, Dit grof zout uit de Middellandse Zee, gecombineerd met biologische zwarte peper, biologische koriander en biologische roze bessen, zal de smaak van uw gegrilde vlees en vis versterken. Koriander wordt ook wel ...
Portfolio (198)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
... belichaamt die luchtige elegantie, met een bouquet van citroengras, citrus schil en passievrucht. In de mond onthult hij een delicate structuur van rijpe vruchten, ondersteund door een levendige mineraliteit. Zijn frisheid maakt het ideaal om te combineren met gegrilde vis, zeevruchten of een samengestelde salade.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Vérand
... kwaliteit. Voedsel- en wijncombinatie : De Blanc de Blancs is een ideale aanvulling op aperitieven of gewoon gegrilde vis. gewoon gegrilde vis of gebraden kalfsvlees met olijven. Aroma's & Smaken : Deze Crémant de Bourgogne heeft een licht gouden kleur met fijne bubbels. met tonen van citrusvruchten. Citroen en limoen domineren en brengen een mooie frisheid naar de mond. frisheid op de mond...
Portfolio (18)
Frankrijk, Auxerre
...Vinificatie 100% in eiken vaten\n\nAccord met wijn\nOnmisbaar, het kan jong worden geproefd bij vis- of gevogeltepatés, evenals bij gegrilde of gepocheerde vissen. Maar ook bij asperges, die zo moeilijk te temmen zijn, en niet te vergeten de exotische keuken, curry's en andere tandoori-gerechten. Gewoonweg grandioos als aperitief, onze Chablis balanceert ook de zachte en subtiele textuur van sushi. Voor...
Portfolio (190)
Frankrijk, Lys Haut Layon
...Entre deux mers AOC Bistrot Chic Cépages : Sauvignon, Sémillon ​Gecultiveerd tussen de Dordogne en de Garonne, twee getijdenrivieren in het zuidwesten van Frankrijk, is Bistro Chic Entre Deux Mers een fantastisch Franse wijn, die een uitzonderlijke waarde vertegenwoordigt. ​De wijn heeft een heldere, lichtgele kleur en een neus die rijk is aan grapefruit en buxus. De mond is rijk aan witte perzik en limoen, met een breedte van citrus die zich presenteert in de afdronk. Een perfecte combinatie voor gegrilde vis en salades.
Portfolio (43)
Frankrijk, La Rochelle
...Het zeezout Péché mignon zal uw gegrilde, gemarineerde en in papillotte bereide vis aangenaam begeleiden. GEWICHT: 0,200 kg...
Portfolio (91)
Frankrijk, Saint Ouen L'aumône
...Je gaat dol zijn op je cocktails gemaakt met passievrucht! De passievrucht, ook wel grenadilla genoemd, is een kleine tropische bes ter grootte van een ei. Het geurige vruchtvlees bevat veel kleine zwarte zaadjes die een uitstekende bron van voedingsvezels vormen. Geniet ervan in een salade met papaja, mango en ananas. Het past ook goed bij meringue in een bekend dessert, de pavlova. In hartige versie gaat het ideaal samen met gegrilde vis.
Portfolio (26)
Frankrijk, Ham
...De hele dillezaadjes worden geoogst van de plant Anethum graveolens L. Dille is een zeer gewaardeerde specerij in de keuken vanwege zijn kenmerkende anijsachtige smaak. De dillezaadjes zijn bijzonder heerlijk als begeleiding bij gegrilde of gerookte vis, verse kazen, salades, groenten, vlees, papillotes, sauzen, cakes, compotes en jam. Hun anijsachtige smaak voegt een unieke dimensie toe aan deze...
Portfolio (127)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN: Een smaakvolle kruidenmix die kan worden gebruikt voor alle soorten vis en bereidingswijzen. Kan worden gebruikt in marinades, in sauzen of als topping voor gegrilde vis. DE VOORDELEN Uitstekende bron van eiwitten, rijk aan mineralen, vitamine D, de vis wint aan smaak en aroma met de kruidenmix die elk zijn specifieke voordelen biedt.
Portfolio (28)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play