Frankrijk, Josselin
... gebruiken en gemakkelijk te integreren in bestaande recepten. Verpakking: emmer van 5 kg en zak van 20 kg Samenstelling: Lijnzaadmeel, plantaardige vezels Aanbevolen dosering: IJs en sorbets: 0,5 tot 0,7% Gebruik: Vooraf mengen met de droge ingrediënten en toevoegen aan het mengsel Uiterlijk: Poeder van beige kleur Smaak: Neutraal Product afkomstig uit biologische landbouw: Gecertificeerd door FR-BIO-09...
Portfolio (15)
Frankrijk, Le Sen
...Onze biologische etherische olie van ledum uit Groenland is traceerbaar en gedocumenteerd, afkomstig uit duurzame bronnen. Koop rechtstreeks van de fabrikant voor een bewuste aankoop. Certificeringen: BIOLOGISCH: Afkomstig uit de biologische landbouw, gecertificeerd door ECOCERT FR-BIO-01 Label Landema: Afkomstig uit onze bronnen Land van fabricage: CANADA Land van oogst: CANADA Deel van de plant...
Portfolio (97)
Frankrijk, Paris
...Ontdek de volledige ervaring van een aperitief zonder een druppel alcohol. Vers, complex, en met een mooie afdronk en mediterraanse tonen, past OSCO L'Original perfect bij olijven of grissini. Gemaakt in Frankrijk en gecertificeerd biologisch, is het voortgekomen uit wijnbouwexpertise. OSCO L'Original is heerlijk in een cocktail. Probeer de OSCO TONIC: een dosis OSCO, twee doses tonic, veel ijs...
Portfolio (200)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...Romige biologische ijs met gezouten boterkaramel. Een puur genot ijs gemaakt met kwaliteitsvolle biologische ingrediënten in een pot van 500 ml, 100% biologisch afbreekbaar, composteerbaar en gecertificeerd plasticvrij.
Portfolio (184)
Frankrijk, Talant
...(*Afkomstig uit de biologische landbouw) Ideaal om toe te voegen aan uw ganaches, vullingen voor macarons, snoepjes, reisgebak, ijs en flan, onder andere gebak. Chef-tips: Het Biologische Natuurlijke Frambozenaroma is geconcentreerd, voeg een paar druppels toe volgens de gewenste dosering en meng met behulp van onze flexibele spatels in uw bereidingen. Voeg het koud of op kamertemperatuur toe. Als de...
Portfolio (192)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... verwarmingsplaten van gietstaal zijn voedselveilig gecertificeerd. De machine voor het maken van ijshoorntjes is uitgerust met een afvalopvangbak om het gebruik te vergemakkelijken. Bovendien is dit apparaat voor ijshoorntjes voorzien van een "Pack Résistance" technologie voor een perfecte warmteverspreiding. Hierdoor hebben de wafels van de ijshoorntjes een nauwkeurige bereiding met een thermostatische regeling van 50°C tot 300°C. afmetingen van de afdrukken: 230 x 230 mm afmetingen: L 260 x B 345 x H 220 mm vermogen: 1800W gewicht: 23 kg...
Portfolio (188)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... en vanilleachtige tonen. Uniek en vreselijk verleidelijk! Te drinken met ijs, in een cocktail (The Almond Margarita, Liquid Tiramisu, Madeleine 2.0, enz.) of toe te voegen aan je koffie om te spelen met de textuur en het een smakelijke twist te geven. Het huis: Adriatico is de geslaagde onderneming van Jean-Robert Bellanger, een Franse ondernemer die de grote Italiaanse merken op hun eigen terrein uitdaagt. Op 40-jarige leeftijd besluit hij zich om te scholen in de wereld van de likeuren en richt hij het merk op in september 2019. Type: Amaretto Bianco Inhoud: 70cl Alcoholpercentage: 16%...
Portfolio (321)
Frankrijk, Rungis Cedex
... zoet en licht zuur. Het wordt rauw gegeten en gebruikt voor de bereiding van dranken, sorbets of zelfs ijs. De atemoya is een hybride die in de Verenigde Staten is verkregen aan het begin. Klanten: Commerciële horeca, Collectieve horeca, GMS, Groothandelaren. Kwaliteitsbeleid: ISO 9001 AMS EUROPEAN is sinds 2004 gespecialiseerd in de import van fruit/groenten per vliegtuig voor de Franse markt. Ons assortiment van niche/luxe producten richt zich op kwaliteit en smaak voor een uitzonderlijke klantenkring. Sinds 2011 is AMS ISO 9001 gecertificeerd.
Portfolio (47)
Frankrijk, Nogent-Sur-Seine
...Al meer dan 40 jaar ontwikkelt het bedrijf GAGET (Biologisch gecertificeerd door Ecocert) zijn expertise in het creëren van unieke smaken voor de voedingsindustrie. In zijn hightech laboratorium produceert het bijzondere smaken, koffie-extracten (Arabica, Robusta, mengsels van Arabica/Robusta), karamel (Aromatische vloeibare karamel, Zoute boterkaramel, Melk-karamel) en fruitbereidingen (Citrusvruchten, Gele vruchten, Rode vruchten, Exotische vruchten, Wortelen en Rabarber), bestemd voor verse zuivelproducten (dessertcrèmes, yoghurt), ijs, diepvriesdesserts of zuivelproducten, banket en snoep.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play