Frankrijk, Nîmes
...Traditionele Franse hoofddeksel is ook het symbool van de kunst van leven en zich kleden op zijn Frans. De baret is een flexibele hoofddeksel, die zowel voor vrouwen als voor mannen geschikt is. Het is een klassieke hoofddeksel die echter origineel en modern kan worden afhankelijk van de personalisatie. De baret fungeert als een tijdloze hoofddeksel. In de loop der tijd is het een betrouwbare waarde geworden die in alle materialen en in alle kleuren verkrijgbaar is. Ongeacht uw stijl, leeftijd of budget, u zult altijd het model vinden dat bij uw project past.
Portfolio (62)
Frankrijk, Castelnaudary
...Franse linzen, eendenconfit, dij origine Frankrijk, varkensworst origine Frankrijk, varkensconfit origine Frankrijk, zwoerd, gekookte jus, knoflook, tomaat, zout, peper, specerijen. CHEF'S TIPS: Ik heb besloten de linzen te bereiden als een Cassoulet. Gewoon opwarmen in een aardewerken schaal, in de oven waar ik een ½ glas water aan toevoeg. Ik geniet ervan met een Minervois en een licht knoflookachtige groene salade. Volgens de legende brengen linzen, gegeten op 1 januari, ons het hele jaar door geld. Eet ze aan het begin van elke maand, dan brengen ze ons ijzer.
Portfolio (37)
Frankrijk, Les Eyzies De Tayac
...Deze grote, lichte kaviaar, met een uitzonderlijke finesse en een lange afdronk, wordt gedurende 1 tot 4 maanden gerijpt en onze chef-kok kiest het optimale moment voor consumptie. Boterachtig en stevig, met een maritieme smaak maar zonder overdaad, zal het uw smaakpapillen verwennen. Het resultaat van een zeer strenge selectie, deze kaviaar van zeldzame kwaliteit vertegenwoordigt slechts 5 tot...
Portfolio (18)
Frankrijk, Talant
... en wijnsteenzuur. (*Afkomstig uit biologische landbouw) Ideaal om toe te voegen aan uw ganaches, vullingen voor macarons, snoepjes, reisgebak, ijs en flans, onder andere gebak. Chef Tips: Het Natuurlijke Biologische Framboos Aroma is geconcentreerd, voeg een paar druppels toe volgens de gewenste dosering en meng met behulp van onze flexibele spatels in uw bereidingen. Voeg koud of op...
Portfolio (192)
Frankrijk, Blanquefort Cedex
... perfect de expressie van de Dauzac-terroir en wordt gesponsord door de charmante Stephanie Quellec, winnaar van de Franse Top Chef-show in 2011 en momenteel Executive Chef van het Prince de Galles Palace Hotel in Parijs.
Portfolio (51)
Frankrijk, Aiguilhe
... bereidingen op basis van Frans vlees, lam (zwarte Velay-race), kalf uit Velay en Forez, fin gras van Mézenc, Varkensvlees uit Haute-Loire. Kalfshoofd, varkenspoot, maouche lozérienne, Auvergne-stoofpot, kip in pot, kalfsblanquette. Lijn van traditionele Franse sauzen, gribichesaus, meurettesaus, ravigotesaus, groene saus, madeira-saus, diablesaus, aioli. Lijn van kruidenpestos, berenknoflookpesto, brandnetelpesto. Sosse, jus, product uit Frankrijk, traditionele Franse keuken gekookt door een chef. Op maat gemaakte productie.
Frankrijk, Paris
... internationaal gerenommeerde chef Alain Ducasse is er trots op de leiding te hebben genomen over de keukens van hotel Le Meurice. Ontvangsten & Evenementen: Le Meurice beschikt over 3 met elkaar verbonden salons op de begane grond van het hotel, waaronder de prestigieuze Salon Pompadour. Ideaal ontworpen voor zakelijke bijeenkomsten, modeshows, cocktails, showrooms of privé-diners, kunnen ze van 2 tot 500 personen ontvangen. Le Meurice beschikt over de mooiste ontvangstfaciliteiten en stelt zijn salons ter beschikking van iedereen die op zoek is naar een ontvangstlocatie in het hart van Parijs.
Frankrijk, Paris
... op maat gemaakte evenementen te organiseren in een unieke setting waar gezelligheid centraal staat, en waar de variëteit aan gerechten en trendy decor aanwezig zijn. De BUSTRONOME: een eigentijdse seizoensgebonden kaart, open voor de wereld maar met een resoluut Franse cultuur. De chef, afkomstig uit de gastronomische wereld, toont aan dat techniek en terroir, esthetiek en traditie harmonieus op het bord samenkomen. De BUSTRONOME: een genot voor de smaakpapillen en de ogen van de reiziger. Tijdens een lunch, een snack of een diner is elke route een ontdekking.
... tiental getalenteerde en zeer erkende sprekers. De school biedt ook trainingen op locatie bij ambachtslieden, evenals demonstraties voor grote merken om de Franse patisserie zowel in Frankrijk als in het buitenland te promoten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play