Frankrijk, Saint-Étienne-Sur-Chalaronne
Meilleur Ouvrier de France in textieldruk, mijn bedrijf VET-e-MAGES is gevestigd in Saint Etienne Sur Chalaronne in het departement Ain. Onze activiteit: ecologisch verantwoorde digitale druk Ecologisch verantwoorde digitale drukwerkplaats op textiel met een innovatief proces voor ecologische productie. Wij bieden kwaliteitsvolle en duurzame textielbedrukking op rollen aan zonder het gebruik van giftige chemicaliën, zonder water en zonder transferpapier. Ik sta tot uw beschikking voor eventuele vragen. Alexandre FRUCHART VET-e-MAGES SAS...
Frankrijk, Gourdon
Het bedrijf VALETTE is sinds 1920 gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras en zwarte truffel uit de Périgord. VALETTE FOIE GRAS is een familiebedrijf dat authentieke en regionale gerechten verkoopt. Wij bereiden deze producten royaal en bieden ze ook aan in typische bereidingen uit het Zuidwesten van Frankrijk, zoals cassoulet. Wij distribueren onze producten in Frankrijk en naar ...
Frankrijk, Pomarez
Sinds drie generaties produceert de familie DUMECQ, gelegen in het hart van de Chalosse, foie gras. Naast foie gras produceert het bedrijf DUMECQ ook conserven en verse producten van de boerderij. Het biedt een breed scala aan producten: verse producten (eendenfilets, hele eend, eendenfoie gras, eendenborst), eendenfoie gras in blik of pot, eendenborsten, gésiers, confits, eendenpoten en -vleuge...
Frankrijk, OSSES
Gevestigd in het Baskenland, is het bedrijf ARNABAR gespecialiseerd in de productie van foie gras en Baskische producten. Zo produceert en commercialiseert het de volgende streekproducten: bloc de foie gras, hele foie gras, mi-cuit foie gras, eendenconfit, axoa, Baskische recepten, patés en rillettes, worstjes, vleeswaren, piment d'Espelette, wijnen en dranken uit het Baskenland, zoete specialitei...
Frankrijk, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES is een Landaise bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en commercialisering van eendenvlees. De moderne productielocatie heeft zijn Europese goedkeuring en de certificering voor eendenlever van de Zuidwest. Zo produceert LE GRENIER DES GASTRONOMES rauwe eendenlever, eendenborst, gedroogde en gerookte eendenborst, eendenconfit, eendenvet, halfgare eendenlever en e...
Frankrijk, Barcus
DE BOERDERIJ UHARTIA is de specialist in boerderij-eenden. We hebben een traditionele eendenhouderij opgezet en een maïsvoederingsatelier voordat we begonnen met de ambachtelijke productie van boerderijproducten in onze CEE-normgebonden faciliteiten. Zo bieden we een breed scala aan producten op basis van eend, zoals eendenlever, eendenconfit, eendenrillettes, patés met eendenlever en bereide gere...
Frankrijk, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE werkt nauw samen met professionals in de voedingssector om oplossingen te bieden voor hun cateringactiviteiten en om hen te voorzien van foie gras. EURALIS GASTRONOMIE beschikt over verschillende merken afhankelijk van de gewenste markten, zoals ROUGIÉ, MONFORT of JEAN STALAVEN. Wij zijn de specialisten in de fokkerij en verwerking van eenden en ganzen.
Frankrijk, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, ook wel Foie Gras Kuster genoemd, produceert eenden- en ganzenlever. Het domein biedt foie gras aan zonder toevoegingen of chemische conserveermiddelen. Het domein verkoopt ook specialiteiten met foie gras, zoals patés, rillettes, grattons, confits, gésiers, geconserveerde specialiteiten, gedroogde magrets en bereide gerechten zoals cassoulet Périgourdin. Als verwerkers v...
Frankrijk, Béon
Frankrijk, Gisay La Coudre
... pure honing-speculaas (oude recepten zonder suiker, zonder melk, zonder ei en zonder vet); natuur, met vijg of met sinaasappel. We maken ook een heerlijke zachte nougat met honing, gemaakt van Franse amandelen, meer honing en een minimum aan suiker zodat het deeg goed blijft, vanille uit Réunion... We bereiden onze jam in een koperen ketel, gemaakt van Franse vruchten van geselecteerde...
Portfolio (41)
Frankrijk, Saint-Aubin
De Chips Française is een dikke, krokante chip, langzaam gebakken in een ketel, licht gezouten en weinig vet (Nutri-Score B). 100% Frans en ambachtelijk, met authentieke smaken, is het afkomstig van een landbouw die het milieu respecteert. Gemaakt op de boerderij van Coquerel in de Aisne door Etienne en André, twee jeugdvrienden, zonen van boeren, is de Chips Française het resultaat van hun...
Portfolio (9)
Franse fabrikant van graanflakes, krokante muesli en granola voor ontbijt en kleine honger. Dagelijks werkt ons team hard om u echt gezonde, smakelijke en 100% natuurlijke producten aan te bieden. Ons doel is om het voedingsalternatief te creëren voor producten die te vet, te zoet en ultra-bewerkt zijn. We hebben ons productieproces volledig herzien en een innovatieve en volledig aanpasbare...
Frankrijk, ECQUEVILLY
Actispray is de specialist in verfretouchering. Wij bieden professionele spuitbussen met een uitstekende dekking. Een ruime keuze aan RAL-kleuren, maar ook fluorescerende en metallic verven. Ons kleurmeetlaboratorium kan uw kleuren exact namaken op basis van een kleurstaal, met de mogelijkheid tot personalisatie van de verpakkingen. Actispray biedt ook een breed scala aan technische spuitbussen voor het onderhoud van apparatuur en industriële machines. Ontvetter, losmaker, afbijtmiddel, olie, nautische vet, anti-graffiti, reiniger... Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Frankrijk, Lanzac
De Ferme de Grezelade is gelegen in een van de regio's die garant staat voor een uitstekende keuken, de Quercy-Périgord. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van conserven op basis van foie gras. Het bedrijf produceert verse producten en huisgemaakte conserven. Het biedt foie gras aan (blok foie gras, hele eend foie gras en halfgaar foie gras), eendenborst, confits en bereide ger...
Frankrijk, Montaut
Opgericht in 1920, is Maison LAFITTE sinds 4 generaties gespecialiseerd in de gastronomie van de Landes. Maison is de echte specialist in traditionele vetganzen. Het produceert eenden- en ganzenlever, confit, magret, vleugels en eendenpoten. Ook biedt het voorgerechten en bereide gerechten aan zoals eendenpaté, eendenmousse, rillons en rillettes, traditionele patés, terrines, halfgare patés, Aqui...
Frankrijk, Hagetmau
Sinds 1929 is het bedrijf BESSE FOIE GRAS gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras. Zo biedt het bedrijf halfgare foie gras, eendenfoie gras, ganzenfoie gras en specialiteiten met foie gras aan. Daarnaast biedt het ook terrines, patés, eendenconfit, Landais cassoulet en gastronomische geschenkpakketten voor ondernemingscommissies aan.
Frankrijk, Montfort En Chalosse
Opgericht in 1982, verenigt de coöperatie FOIE GRAS DE CHALOSSE vandaag de dag 80 producenten. Vastbesloten om hun vakmanschap, lokale tradities en de kwaliteit van hun producten te behouden, hebben de boeren zich sinds 1999 ingezet voor de Label Rouge-aanpak. Alle dieren worden in de open lucht gehouden, vetgemest met maïs in gezamenlijke parken. Ze zijn minimaal 104 dagen oud wanneer ze de coöpe...
Frankrijk, Cahors
SUDREAU is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van foie gras, eendenborst, gizzards, eendenrillettes, eendenconfit en typische gerechten uit het Zuidwesten, zoals Coq au Vin uit Cahors of cassoulet.
Frankrijk, Frespech
Het familiebedrijf SOULEILLES FOIE GRAS produceert al generaties lang foie gras. Een traditionele fokkerij, een gezonde voeding, een diervriendelijke voeding en een unieke ambacht maken het mogelijk voor het bedrijf om producten van hoge kwaliteit te produceren. Naast foie gras biedt het bedrijf zijn klanten terrines, patés, foie gras-crèmes, eendenborst, worstjes, grattons, gésiers, eendenfilet...
Frankrijk, Mouilleron Saint Germain
...voedselveilig (wit FDA), anti-vet of ISO 284 / 340. De bekledingen worden aangebracht door middel van koudlijmen of een warmvulkanisatieproces, afhankelijk van de toepassingen. Tot slot, dankzij de inspanningen van de klanten, is het ontwerpbureau van ALTEMA in staat om de dimensionering en verificatie van de trommels en transportpulley's uit te voeren via zijn RDM- en 3D CAD-rekenprogramma's.
Frankrijk, Champagné
...TERMET is gespecialiseerd in de leveringen voor slachthuizen met het beroemde slachtpistool "Matador". Als dochteronderneming van de BOBET-groep heeft TERMET de afgelopen jaren haar activiteiten weten te diversifiëren om innovatieve tools te creëren die perfect zijn afgestemd op de eisen van de agro-foodsector: slachtpistolen, systemen voor het afzuigen van vet en vlees, kruidenbindsystemen...
Frankrijk, Prayssac
Het CHATEAU FANTOU, gelegen tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee, profiteert van een uitzonderlijk klimaat. Het kasteel exploiteert 25 hectare wijngaarden, waarvan 21 hectare in conversie zijn naar biologische landbouw. De belangrijkste druivensoort van de geproduceerde wijnen is de Malbec, die 80% van de totale aanplant van het domein vertegenwoordigt. De Merlot noir, goed voor 20%, complementeert de Malbec en voegt rondheid, vet en soepelheid aan de wijn toe.
Frankrijk, Gevrey Chambertin
... naar zwarte vruchten en pruimen. Krachtig, vet, gespannen en lang, deze 2011, gerijpt in nieuwe vaten, toont vandaag de dag een beetje abrupte tannines die een rijping van minstens vijf jaar suggereren. Het zal een geweldige fles zijn die goed zou passen bij een ossenhaas met morieljes.
Frankrijk, St Laurent D'agny
De THERMO-CLEAN Groep reinigt een grote diversiteit aan onderdelen, van warmtewisselaars van 45 ton tot productiehulpmiddelen in spuitwerkplaatsen, van autobouwers en hun onderaannemers, vervuild door verf en vet, tot extruderonderdelen en vuile filters uit de chemische en petrochemische industrie. Industriële ontvetting door middel van een grote pyrolyseoven, met gecontroleerde zuurstofniveaus...
Frankrijk, Le Creusot
...industriële onderdelenwasstations, behandeling van industriële effluenten) vervuiling. Vetafscheiders, zetmeelafscheiders, gecombineerde vet- en zetmeelafscheiders voor het behandelen van keukenafvalwater van restaurants, ziekenhuizen, kantines, cateraars, voedingsmiddelenfabrieken, voedingsverwerkingsfabrieken... Hevel- en persstations bij hoogteproblemen tussen het afvoernetwerk en uw woning of uw industriële of collectieve gebouwen. Ontslakkers, zeefinstallaties, ontslakkers-zeefinstallaties... Wij bieden een assortiment debietregelaars, wandkranen, 'venturi'-kanalen. Een assortiment van...
Frankrijk, La Haye Fouassiere
...etiketteringslijm en lijm voor het sluiten van dozen of schalen - Voor smeermiddelen: vet en olie voor incidenteel contact in de voedingsmiddelenindustrie (norm H1) - Voor gassen: stikstofflessen, zuurstofflessen, kooldioxideflessen - Voor kooldioxide: de productie van kooldioxide of productie van carboglace - Voor vloeistoffiltratie: plaatfilter, lenticulaire filter, kieselguhrfilter, slibfilter, tangentiële filter… - Behandeling van lucht en vloeistoffen - Voor procesapparatuur - Voor verpakkingsmateriaal - Voor opslag van voedingsmiddelen - Voor microbrouwerijen...
Frankrijk, Castanet-Le-Haut
La Valtiere is een familiebedrijf dat 25 jaar geleden is opgericht in het zuiden van Frankrijk. Van de fokkerij tot de conservering, innoveren we met een breed scala aan producten op basis van vet eend, kip, en foie gras met een kwaliteit die erkend wordt in Occitanië. Talrijke referenties zoals eenden merguez, chorizo, gepaneerde kip, en spiezen; en tot slot een authentieke en bijzondere foie gras. Het hele jaar door en zonder onderbreking.
Frankrijk, Bessancourt
LE MANTINDJAN is een Frans bedrijf. Wij zijn groothandelaren en leveranciers van sheaboter, cacaoboter, palmolie, palmwijn (Sodabi) en arachideolie. Al onze producten zijn van hoge biologische kwaliteit en ambachtelijk vervaardigd; onze producten zijn rauw en biologisch. Onze verschillende producten zijn bestemd voor een professionele klantenkring waarvoor wij in staat zijn om in grote hoeveelhed...
Frankrijk, Toulouse
... wijnbouw ontwikkelden, dateert nu van ongeveer vijftien jaar. Dankzij een zeer contrasterend klimaat, met warme en droge zomers en zeer koude winters, groeien de bomen langzaam en geven ze zeer dicht hout. Eiken vaten van de 'Sessile' soort, de meest nobele soort Onze tonnenmaker levert en vormt zelf met zijn team alle onderdelen van 100 liter tot 10 hectoliter uitsluitend in 'Sessile' eiken. Deze vaten zijn zeer goed geschikt voor langdurige rijping; ze worden gekenmerkt door veel vet, een groot respect voor het fruit en een goede levensduur.
Frankrijk, La Brede
Opgericht meer dan 30 jaar geleden, is het bedrijf MOULIN DE LA MOLLE gespecialiseerd in de productie van eenden- en ganzenlever. De ganzen en eenden worden zorgvuldig gevoerd en geselecteerd, zodat hun lever tijdens het koken geen vet verliest. Zo produceert MOULIN DE LA MOLLE eenden- of ganzenlever in verschillende formaten. Het bedrijf stelt al zijn vakmanschap ter beschikking van zijn klanten in Frankrijk en daarbuiten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play