Frankrijk, Bouin
... optimale afwerking. Onze oesters worden rigoureus gesorteerd, gecalibreerd en verfijnd op onze locatie in het Polder des Champs in Bouin, wat een uitzonderlijke kwaliteit garandeert in elke fase. Deze zoektocht naar uitmuntendheid steunt op een gepassioneerd team, waar de ervaring van de ouderen wordt doorgegeven aan de jongeren, wat dynamiek en innovatie in ons traditionele vakmanschap brengt. We...
Portfolio (15)
Frankrijk, Baie-Mahault
... producten. Wij zetten ons in om producten van superieure kwaliteit aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Al onze producten zijn afkomstig van milieuvriendelijke landbouwmethoden en we streven ernaar biologische producten te bieden die zonder chemicaliën zijn geteeld. Door de principes van eerlijke handel na te leven, garanderen we dat onze lokale producenten een eerlijke en rechtvaardige vergoeding...
Portfolio (51)
Frankrijk, Marseille
Sinds 2016 is het bedrijf LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL gespecialiseerd in het maritiem transport van goederen, met name oliën (zonnebloemolie, palmolie, koolzaadolie,...), dranken, maar ook in de transport van diepvriesproducten zoals zeevruchten, vis en vlees. Het bedrijf opereert en transporteert internationaal, voornamelijk in Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en West-Afrika. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Frankrijk, Paris
... in een groentebouillon is geïnspireerd op de traditionele bereiding van chefs. De productie, waarvan het pellen met de hand wordt gedaan, gebeurt in overeenstemming met de strengste hygiënenormen in de voedingssector. Het bedrijf Thador biedt op maat gemaakte bereidingen aan volgens de recepten van chefs, wat zorgt voor een besparing op arbeids- en energiekosten, en een tijdswinst voor creativiteit, opmaak of andere taken. Al onze schaaldieren worden in ons laboratorium in Frankrijk verwerkt. Ze worden u aangeboden als geheel in de schaal, doormidden gesneden of met de hand gepeld door ons.
Frankrijk, Saint Jean De Luz
...De conserverie Jean de Luz is gevestigd in het Baskenland. Ze produceert ambachtelijke en biologische visconserven die ze verkoopt aan delicatessenwinkels en gespecialiseerde biologische winkels. De sardines in olie zijn niet gefrituurd maar gedroogd, en ze zijn uitgeroepen tot het beste zeeproduct van 2021 door Le Monde de l'épicerie fine.
Frankrijk, Collioure
Anchois Roque biedt u visconserven, zeevruchten en regionale specialiteiten uit de Pyrénées-Orientales aan. Ansjovis, olijven, honing, jam en tapenade.
Frankrijk, Vendin Le Vieil
... als wereldwijd niveau in de voedingsmiddelenindustrie (specifiek feestelijke voedingsproducten), biotechnologie, de productie van natuurlijke producten, de vervaardiging van stabilisatoren en chemie. Onze klanten zijn voornamelijk verdeeld tussen de GMS (Grote en Middelgrote Oppervlakten) onder de naam Simon en diverse gespecialiseerde groothandels in RHD (Buitenhuis Horeca) met aangepaste...
Portfolio (1)
Frankrijk, MONTREDON CORBIERES
... zarzuela (visstoofpot) en de inktvissen à la catalane prominente producten. Onze producten (ongeveer dertig referenties), van hoge kwaliteit, worden uitsluitend in glazen potten verkocht en zijn te vinden in alle winkels in het grote zuiden, van Lyon tot Bordeaux.
Frankrijk, Pertuis
...Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bieden ook een verfijnde selectie van gerookte en gemarineerde zalm aan, zoals pastis venkel, Bourbon peper en wodka dille.
Frankrijk, Fleurance
Gelegen in de Gers, is het bedrijf GIMBERT al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in zeeproducten. Het biedt een breed scala aan zeevruchten, waaronder vissen, schaaldieren, weekdieren, schelpdieren en verfijnde gerechten zoals Bretonse Sint-Jakobsschelpen. De producten van GIMBERT Océan zijn aanwezig in tal van inkoopcentrales van de grote distributie. Als waarborg voor kwaliteit zorgt het bedrijf voor een duidelijke en nauwkeurige traceerbaarheid van alle producten in het GIMBERT Océan-assortiment.
Frankrijk, Vitrolles
Het bedrijf Micéli is expert in zijn vakgebied, erfgenaam van een ambacht en een eeuwenlange professionele ervaring. Een bedrijf op menselijke schaal dat de beste ansjovis selecteert en bereidt met het grootste respect voor de traditie. Micéli wordt gedistribueerd in supermarkten en via de traditionele kanalen in Frankrijk en Europa. Ons bedrijf is vertegenwoordigd in de meeste Europese landen. Aarzel niet en kom onze producten ontdekken. Micéli neemt je mee op ontdekkingstocht naar de ansjovis: in filets, gerold, in saus, naturel in olie, in salades ...
Frankrijk, Roquefort
AQUALANDE, opgericht 35 jaar geleden, is de Europese marktleider in de aquacultuur. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld in alle activiteiten van de aquacultuursector. Het heeft zich ontwikkeld via drie dynamische pijlers: selectie en voortplanting, de kweek van forellen en de verwerking van forellen. De AQUALANDE-groep zet zich in voor duurzame en verantwoorde aquacultuur in natuurlijke omgevingen.
Frankrijk, St Christol Les Ales
...Sinds 1936 in de dienst van de Gastronomie, is Coudène, vandaag de dag, de Europese leider in "de Brandade de morue" en heeft het zich weten te diversifiëren met de creatie van een assortiment van Zuid-Franse specialiteiten: brandade de morue, Parmentier, tapenade, auberginekaviaar, vissoep, rouille, aioli... en al zijn nieuwe smeersels.
Frankrijk, Port-saint-louis-du-rhône
... wijn,... De sauzen: tomatensaus met mosselen, met ansjovis, met vis en de mousses: zalmmousse, tonijnmousse met fijne kruiden, makreelmousse met witte wijn, sardinemousse met whisky, ansjovis, tapenade, rouille,... De nieuwe producten: viscouscous met groenten, inktvis met broccoli in schaaldierensaus, inktvis gekookt in wijn.
Frankrijk, Boulogne Sur Mer
Demarne Frères is een bedrijf uit Boulogne sur Mer dat al bijna een eeuw gespecialiseerd is in zeevruchten. Onze ervaring met deze producten uit de zee heeft ons in staat gesteld om in de loop der jaren ons assortiment uit te breiden en u meer kwaliteitsproducten aan te bieden.
Frankrijk, Concarneau
Frankrijk, Lau Balagnas
Frankrijk, Bastia
Frankrijk, Festes-Et-Saint-André
Frankrijk, Collioure
Frankrijk, Wimille
Frankrijk, St Philibert
Frankrijk, Plouigneau
Frankrijk, Le Portel
Frankrijk, Rungis Cedex
Frankrijk, Épineau-Les-Voves
Frankrijk, Brinon Sur Sauldre
Frankrijk, Landivisiau Cedex

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play