Frankrijk, Roubia
... rode vruchten. Gerechten & wijn combinaties Ideaal als aperitief, Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen, Zeevruchten, Schaal- en schelpdieren, Varkenskotelet, Kalfschnitzel Serveertemperatuur: 13° - 17° Kleur: Rood Druivenras: Carignan, Cinsault, Grenache Alcohol: 12,5% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Frankrijk, Bouin
... optimale afwerking. Onze oesters worden rigoureus gesorteerd, gecalibreerd en verfijnd op onze locatie in het Polder des Champs in Bouin, wat een uitzonderlijke kwaliteit garandeert in elke fase. Deze zoektocht naar uitmuntendheid steunt op een gepassioneerd team, waar de ervaring van de ouderen wordt doorgegeven aan de jongeren, wat dynamiek en innovatie in ons traditionele vakmanschap brengt. We...
Portfolio (15)
Frankrijk, Baie-Mahault
... producten. Wij zetten ons in om producten van superieure kwaliteit aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Al onze producten zijn afkomstig van milieuvriendelijke landbouwmethoden en we streven ernaar biologische producten te bieden die zonder chemicaliën zijn geteeld. Door de principes van eerlijke handel na te leven, garanderen we dat onze lokale producenten een eerlijke en rechtvaardige vergoeding...
Portfolio (51)
Frankrijk, Bourcefranc-Le-Chapus
...AMÉLIE staat als een baken van Franse oesters, opgericht op het vakmanschap van de meest bekwame kwekers, die uitzonderlijke oesters cultiveren en selecteren. De zeeën van de Atlantische kust, in samenwerking met het omringende terroir, geven de AMÉLIE-oesters een subtiele rijping en een opmerkelijke finesse, die begeerd worden door de meest vooraanstaande chefs en de fijnste paletten. Aan de...
Portfolio (5)
Frankrijk, Outreau
... jaar is Channel Sea Food, gevestigd in Boulogne-sur-Mer, een van de belangrijkste Europese leveranciers van zeeproducten en diepgevroren etnische producten: schaaldieren, weekdieren, vissen, koppotigen, kikkerschenen, fruit, groenten en bewerkte producten… Bij aankomst in Frankrijk worden de producten opgeslagen in een speciaal magazijn, wat zorgt voor traceerbaarheid van het product vanaf de productiefarm tot de klant en biedt flexibiliteit in gecombineerde verzendingen.
Portfolio (172)
Frankrijk, Sète
... leven inblazen door een kwalitatief aanbod te bieden met formaten tegen lage prijzen om in te spelen op de huidige trend: "Minder eten, maar beter eten!" We bieden een breed scala aan diepvriesproducten aan: - diepvries zeevruchten - diepvries producten uit de Middellandse Zee - diepvries weekdieren - diepvries schelpdieren - diepvries schaaldieren - diepvries tapas - diepvries maaltijden...
Portfolio (42)
Frankrijk, Marseille
Sinds 2016 is het bedrijf LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL gespecialiseerd in het maritiem transport van goederen, met name oliën (zonnebloemolie, palmolie, koolzaadolie,...), dranken, maar ook in de transport van diepvriesproducten zoals zeevruchten, vis en vlees. Het bedrijf opereert en transporteert internationaal, voornamelijk in Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en West-Afrika. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Frankrijk, Paris
... in een groentebouillon is geïnspireerd op de traditionele bereiding van chefs. De productie, waarvan het pellen met de hand wordt gedaan, gebeurt in overeenstemming met de strengste hygiënenormen in de voedingssector. Het bedrijf Thador biedt op maat gemaakte bereidingen aan volgens de recepten van chefs, wat zorgt voor een besparing op arbeids- en energiekosten, en een tijdswinst voor creativiteit, opmaak of andere taken. Al onze schaaldieren worden in ons laboratorium in Frankrijk verwerkt. Ze worden u aangeboden als geheel in de schaal, doormidden gesneden of met de hand gepeld door ons.
Frankrijk, Roscoff
... aanlanding wordt geclassificeerd volgens verschillende criteria: vangstgebied, grootte van de individuen, percentage mannelijke/vrouwelijke dieren. Bij ontvangst controleren we onze binnenkomende vissen, schelpdieren en schaaldieren om de kwaliteit en de maatvoering te verifiëren.
Frankrijk, Saint Jean De Luz
...De conserverie Jean de Luz is gevestigd in het Baskenland. Ze produceert ambachtelijke en biologische visconserven die ze verkoopt aan delicatessenwinkels en gespecialiseerde biologische winkels. De sardines in olie zijn niet gefrituurd maar gedroogd, en ze zijn uitgeroepen tot het beste zeeproduct van 2021 door Le Monde de l'épicerie fine.
Frankrijk, Collioure
Anchois Roque biedt u visconserven, zeevruchten en regionale specialiteiten uit de Pyrénées-Orientales aan. Ansjovis, olijven, honing, jam en tapenade.
Frankrijk, Boulogne-Sur-Mer
... alle vissen, zowel voor import als voor nationale groothandel. Onder onze producten vindt u biologische zalm, zalm met een label rouge en een oneindigheid aan witvis, vers of diepgevroren. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen!
Frankrijk, Les Eyzies De Tayac
... vindt plaats bij meer dan 500 professionele klanten en wederverkopers in Frankrijk, maar ook in Dubai, Marokko, Zwitserland, bij importeurs en distributeurs. Onze klanten tonen een hoge mate van tevredenheid en we zijn op zoek naar andere distributeurs en verkooppunten in Europa en daarbuiten. Sinds 1997 ontwikkelen en produceren we al onze producten in onze werkplaats nabij onze kwekerijen. Ons...
Portfolio (18)
Frankrijk, Massy
... op JOMANY voor al uw behoeften aan zeeproducten. Neem vandaag nog contact met ons op om ons volledige assortiment producten te ontdekken en profiteer van een snelle en betrouwbare levering. Wij kijken ernaar uit u van dienst te zijn en u te helpen slagen in uw bedrijf.
Portfolio (19)
Frankrijk, Paris
...) Rode snapper (Pagrus Pagrus) Zeeforel (Cynoscion Striatus) Illex inktvis (Illex Argentinus) Argentijnse rode garnalen (Pleoticus Muelleri) Atlantische makreel (Scomber Scombrus) Stille Oceaan makreel (Scomber Japonicus) Paardmakreel (Trachurus Trachurus) En nog veel meer andere soorten, aarzel niet om contact op te nemen met een van onze experts. Wij handelen alleen met volle...
Portfolio (4)
Frankrijk, Vendin Le Vieil
... als wereldwijd niveau in de voedingsmiddelenindustrie (specifiek feestelijke voedingsproducten), biotechnologie, de productie van natuurlijke producten, de vervaardiging van stabilisatoren en chemie. Onze klanten zijn voornamelijk verdeeld tussen de GMS (Grote en Middelgrote Oppervlakten) onder de naam Simon en diverse gespecialiseerde groothandels in RHD (Buitenhuis Horeca) met aangepaste...
Portfolio (1)
Frankrijk, MONTREDON CORBIERES
... zarzuela (visstoofpot) en de inktvissen à la catalane prominente producten. Onze producten (ongeveer dertig referenties), van hoge kwaliteit, worden uitsluitend in glazen potten verkocht en zijn te vinden in alle winkels in het grote zuiden, van Lyon tot Bordeaux.
Frankrijk, Pertuis
...Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bieden ook een verfijnde selectie van gerookte en gemarineerde zalm aan, zoals pastis venkel, Bourbon peper en wodka dille.
Frankrijk, Pessac
SAVIGNY SURGELES FRAIS is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de handel in diepvriesvoedsel. Het biedt kwaliteitsdiepvriesproducten aan, zoals diepvriesfruit, zeevruchten, Spaanse producten, paddenstoelen, professionele bereidingen, enz. Het bedrijf biedt advies- en promotiediensten voor diepvriesproducten aan. Het werkt samen met de industrie, lokale distributienetwerken en grote distributieketens in huismerken of neutrale merken. Gecommitteerd aan kwaliteit, is het bedrijf ISO 20000-gecertificeerd.
Frankrijk, Thiais
...zoals fruit of specerijen, maar ook dranken zoals wijnen of sterke dranken. Kwaliteit, concurrentievermogen en flexibiliteit staan centraal om onze partners producten en diensten van hoge kwaliteit te garanderen, zodat we samen sterke, langdurige relaties kunnen opbouwen. We respecteren onze producten, die zorgvuldig zijn geselecteerd en afkomstig zijn uit duurzame visserij. We zorgen voor de beste behandeling en zijn ons bewust van onze impact op het milieu. We garanderen u zo de naleving van ecologische normen. We zijn deze aanpak gestart zodat u het beste van de oceaan op uw bord kunt vinden.
Frankrijk, Puilboreau
... het begin van dit jaar bij aan de bescherming van iedereen tegen COVID-19. In samenwerking met 3 andere leiders in de import van TNG stoffen mondmaskers voor het grote publiek met een filtratie van meer dan 90% - Categorie 1, en wegwerpmaskers met 3 lagen, Categorie 1. Wij hebben filtratie- en ademhalingsanalyses op onze producten uitgevoerd om de verkoop van onze producten te versterken. Wij bieden hoge kwaliteit aan voor al onze maskers. Al onze maskers zijn gecontroleerd en gecertificeerd volgens Europese normen.
Frankrijk, Audierne
...Sinds meer dan 50 jaar commercialiseren de Viviers d’Audierne een diversiteit aan levende schaaldieren en verse vissen uit de beste visgebieden. Dankzij de kwaliteit en versheid van hun schaaldieren en vissen worden de Viviers d’Audierne erkend door talrijke professionals. Gelegen aan de westpunt van Bretagne, in Finistère, selecteren de Viviers d’Audierne elke dag voor u kreeften, langoustines, krabben, spiderkrabben, zeebars, tarbotten, lothen, gele snoeken, en andere producten. De Viviers d'Audierne zijn zowel lokaal als internationaal aanwezig.
Frankrijk, Lorient
...ARGIS GALAC'SEA biedt zeevruchten aan, geheel of verwerkt, diepgevroren, zoals vis, schaaldieren, weekdieren, schelpdieren, gerookte vis, inktvissen, kikkers en gekookte vis in blokjes.
Frankrijk, Fleurance
Gelegen in de Gers, is het bedrijf GIMBERT al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in zeeproducten. Het biedt een breed scala aan zeevruchten, waaronder vissen, schaaldieren, weekdieren, schelpdieren en verfijnde gerechten zoals Bretonse Sint-Jakobsschelpen. De producten van GIMBERT Océan zijn aanwezig in tal van inkoopcentrales van de grote distributie. Als waarborg voor kwaliteit zorgt het bedrijf voor een duidelijke en nauwkeurige traceerbaarheid van alle producten in het GIMBERT Océan-assortiment.
Frankrijk, Vitrolles
Het bedrijf Micéli is expert in zijn vakgebied, erfgenaam van een ambacht en een eeuwenlange professionele ervaring. Een bedrijf op menselijke schaal dat de beste ansjovis selecteert en bereidt met het grootste respect voor de traditie. Micéli wordt gedistribueerd in supermarkten en via de traditionele kanalen in Frankrijk en Europa. Ons bedrijf is vertegenwoordigd in de meeste Europese landen. Aarzel niet en kom onze producten ontdekken. Micéli neemt je mee op ontdekkingstocht naar de ansjovis: in filets, gerold, in saus, naturel in olie, in salades ...
Gelegen aan de mythische Boulevard Saint Germain, op een steenworp afstand van de Notre Dame de Paris, opende Bar à Iode Saint Germain in 2014 zijn deuren. Het verwelkomt u in een eenvoudige, authentieke en gezellige omgeving om te genieten van vis, schelpdieren en schaaldieren, vergezeld van een goed glas wijn!
Frankrijk, Roquefort
AQUALANDE, opgericht 35 jaar geleden, is de Europese marktleider in de aquacultuur. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld in alle activiteiten van de aquacultuursector. Het heeft zich ontwikkeld via drie dynamische pijlers: selectie en voortplanting, de kweek van forellen en de verwerking van forellen. De AQUALANDE-groep zet zich in voor duurzame en verantwoorde aquacultuur in natuurlijke omgevingen.
Frankrijk, St Christol Les Ales
...Sinds 1936 in de dienst van de Gastronomie, is Coudène, vandaag de dag, de Europese leider in "de Brandade de morue" en heeft het zich weten te diversifiëren met de creatie van een assortiment van Zuid-Franse specialiteiten: brandade de morue, Parmentier, tapenade, auberginekaviaar, vissoep, rouille, aioli... en al zijn nieuwe smeersels.
...Wij zijn Bretons, Normandiërs, Vendéens, Charentais en we zijn naar Ierland geëmigreerd om terroirs te zoeken en u super speciale oesters te produceren met zoete, zoute, knapperige smaken in de mond: "De super speciale oesters OSTRA REGAL, SELECTIE Goud"...
Frankrijk, Port-saint-louis-du-rhône
... wijn,... De sauzen: tomatensaus met mosselen, met ansjovis, met vis en de mousses: zalmmousse, tonijnmousse met fijne kruiden, makreelmousse met witte wijn, sardinemousse met whisky, ansjovis, tapenade, rouille,... De nieuwe producten: viscouscous met groenten, inktvis met broccoli in schaaldierensaus, inktvis gekookt in wijn.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play