Frankrijk, Puyricard
Sinds 1980 heeft het bedrijf Confit de Provence zich gevestigd op de Franse jammarkt door zijn klanten een eersteklas grondstof, een unieke knowhow en een zorgvuldige kwaliteitsservice te bieden. Vandaag de dag produceert het bedrijf jaarlijks meer dan 1.500 ton biologische, light en traditionele jams voor een groot aantal regionale, nationale en internationale merken, die zijn gevestigd in de grootdistributie of gespecialiseerde kanalen. De zorgvuldig geselecteerde vruchten worden op traditionele wijze in een ketel gekookt met rietsuiker om jams met een unieke en onnavolgbare smaak te bieden.
Portfolio (48)
Frankrijk, Robion
Fabrikant van ambachtelijke jam, bereid op traditionele wijze. Gemaakt met fruit uit de boomgaarden van onze Provençaalse regio. De selectie van het fruit gebeurt handmatig, vervaardigd met rietsuiker en smaakvol fruit, koken in kleine hoeveelheden in onze ateliers die voldoen aan strikte hygiënevoorschriften. Respect voor het fruit bij het verpakken. Etikettering en het aanbrengen van de stoffen...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play