Frankrijk, Vendin Le Vieil
... verpakkingen. De filets van zoetgerookte haring, gerookte makrelen, rollmops en enkele van onze smeersels hebben al bijna een decennium het label "Saveur en Or". Tot op heden beslaat onze productielocatie 3.000 vierkante meter met een team van ongeveer 60 gekwalificeerde medewerkers, die jaarlijks iets meer dan 3.000 ton eindproducten verwerken in moderne faciliteiten, die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën in de voedingsmiddelenindustrie en voldoen aan voedselveiligheidseisen. Bovendien zijn we gecertificeerd door verschillende instanties, waaronder de IFS, die een auditreferentie is.
Portfolio (1)
Familiebedrijf sinds 1901, vervaardigt Fournier Fils traditionele gerookte vis volgens ambachtelijke recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven: Gerookte haring (zachte filets, traditionele filets, kippers, bouffis, saurs, gemarineerde filets in olie en kruiden), haddock, gerookte zalmfilets, kleine plakjes en snippers van gerookte zalm, gerookte makreelfilets met peper, gerookte...
Portfolio (1)
Frankrijk, Carentan
...De Société William & James is gevestigd in Carentan in Normandië. Ze is gespecialiseerd in het roken van hoogwaardige zalm en forel. Van de hele vis tot de verpakking van uw gerookte zalm verstrijkt er meerdere dagen waarin een strenge selectie wordt uitgevoerd, gevolgd door het zouten met droge zout, het roken op lage temperatuur en tenslotte het snijden van dunne plakken met een mes. Deze verschillende stappen waarborgen de kwaliteit van de producten van William & James, die gebaseerd is op ambachtelijk vakmanschap (Label Maître Artisan), de versheid en de kwaliteit van de grondstoffen.
Frankrijk, Paris
...-kaviaarcubes om te knabbelen, de plakjes 'pressé' om in een croque-monsieur te verwerken, of de CaviarCream, een 'verhoogde' tarama. Een andere vondst: de gedroogde kaviaarbloem, te gebruiken gemalen of in hele korrels op risotto of scrambled eggs... Naast de eieren en gerookte vissen breidt PETROSSIAN geleidelijk zijn assortiment uit met andere feestelijke producten: foie gras, truffels...
Portfolio (5)
Frankrijk, Pertuis
...Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bieden ook een verfijnde selectie van gerookte en gemarineerde zalm aan, zoals pastis venkel, Bourbon peper en wodka dille.
Frankrijk, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, een familiebedrijf sinds 2 generaties. Wij zijn producenten van gerookte vis, zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen en zonder additieven. Een breed aanbod van verse vis en gerookte vis. (tonijn, zalm, zwaardvis, forel, bottarga, kabeljauw, garnalen, oesters, mosselen, koolvis, wijting, inktvis, zeebaars uit de Middellandse Zee, dorade uit de Middellandse Zee, zeebaars, en nog veel meer ... )...
Frankrijk, PEYREHORADE
... ouderwetse rookkasten produceert Maison BARTHOUIL gerookte zalm van hoge kwaliteit. Maison BARTHOUIL biedt ook andere vissen aan (gerookte paling), biologische producten (biologische zalm, biologische terrines), kaviaar, vis-eieren, tarama, regionale specialiteiten (eendenconfit, verse, gerookte en gedroogde magrets...) en gastronomische cadeaupakketten.
Opgericht in 1989, is Maison CASTEIGT gespecialiseerd in het roken van zalm. De zalmen komen van partners in Schotland en Noorwegen. Ze worden vervolgens met de hand, zonder machines, aan de voet van de Pyreneeën verwerkt en zijn gegarandeerd nooit bevroren. Maison CASTEIGT verkoopt zijn zalmen in Frankrijk aan de grote detailhandel, delicatessenwinkels en viswinkels.
Frankrijk, Descartes
...Gevestigd in de Touraine, in het hart van de kastelen van de Loire, transformeert de Moulin du Couvent rauwe vissen op maat in gerookte producten: zalm, paling uit de Loire, haddock, heilbot, zwaardvis, tonijn, marlijn, kabeljauwfilets, steur, forel, karper uit de Brenne... We bieden een breed scala aan verpakkingen aan: Hele gerookte zalm, korte snede (voor presentaties op een bord), snijden van de plakken op aanvraag: 20, 30, 40, 50, 60 of 70 gram, snijden over de volledige lengte voor het maken van canapé's, •bijzondere snede: reep, blokje, enz.
Portfolio (1)
Frankrijk, Epernon
SEALED AIR is al meer dan 40 jaar een van de belangrijkste fabrikanten van beschermende verpakkingen. Onze producten zijn bestemd voor de markten van vers vlees, gevogelte, vis en zeevruchten, vleeswaren, zoutvlees en gerookte producten, kaas en zuivelproducten, fruit en groenten, bakkerij, pizza, pasta, kant-en-klaar maaltijden, horeca, vloeistoffen en vloeistoffen. Onze verpakkingsoplossingen...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play