Frankrijk, Aix En Provence
Roger Sarret, de bakkerzoon, het produceren van biscottes is vooral het aanbieden van een vergeten sensatie, een genot van vóór de jaren van ontbering, opnieuw leren en durven genieten van deze kleine dagelijkse geneugten. 65 jaar later is Roger nog steeds aanwezig, zijn klantenkring, trouw aan de kwaliteit, is gegroeid en de ambachtelijke productie is uitgebreid zonder zijn kwaliteitscriteria te...
Portfolio (31)
Frankrijk, Montauroux
... tot uw dienst voor de ontwikkeling en verbetering van uw recepten. Handmatig werk in de patisserie en bakkerij is zeer tijdrovend en kan snel repetitief en vermoeiend worden. Het is omdat de mens niet onfeilbaar is dat, naarmate de creaties vorderen, de resultaten op de taarten onregelmatig kunnen worden. Het is deels om deze problematiek waarmee bakkers, patissiers en biscuitiers worden...
Portfolio (56)
Frankrijk, Épaignes
... voor de chocoladetraditie. In 2000 heeft La Royale Normande een partnerschap opgezet met leveranciers van grondstoffen voor de bakkerij en heeft het een grote expertise verworven op het gebied van kwaliteit en diensten voor ambachtslieden. La Royale Normande biedt ook verschillende productlijnen aan die op maat of met de hand zijn gemaakt voor grote merken in de hoogwaardige delicatessen en horeca. Vandaag de dag beschikt La Royale Normande over een totale oppervlakte van 1420m², waarvan 875m² is gewijd aan productie.
Portfolio (184)
Frankrijk, Caudry
... voor ambachtelijke bakkers, bakkerijdoeken, industriële bakkerijdoeken. Maatwerk aanpassing van de doeken aan uw steunen volgens een specificatie. Onderleverancier van laser snijden van niet-geweven stoffen. Van de grondstof, de spoel draad, tot de op maat gemaakte doek, alles wordt ter plaatse ontworpen.
Portfolio (17)
Frankrijk, Cergy-Pontoise
MAISON WACOLS is een fabrikant van voedingsrijke en biologische meelsoorten. Onze meelsoorten zijn samengesteld uit groenten, planten en superfoods en maken het mogelijk om voedingsclaims te behalen. Het aantal ingrediënten is kort en elk van hen is zorgvuldig geselecteerd op basis van zijn voedings- en smaakkenmerken. Onze meelsoorten verrijken alledaagse producten zoals brood, veranderen de sma...
Portfolio (4)
Frankrijk, Haute Rivoire
Gelegen in het hart van de Monts du Lyonnais, in een regio die bekend staat om de Franse gastronomie, werd BIONATIS in 2002 opgericht op initiatief van Jean-Marc AMBROISY, een ambachtelijke bakker van vader op zoon sinds drie generaties, en zijn ontmoeting met Thierry DELBOSCO, die bekend is om zijn ervaring in de voedingsmiddelenindustrie van meer dan twintig jaar. Sinds juni 2019 is BIONATIS...
Portfolio (3)
Frankrijk, Boufféré
...Aan het einde van de jaren '70 koopt Gilles FONTENEAU een ambachtelijke bakkerij-patisserie in Chavagnes-en-Paillers. Van oorsprong en uit liefde voor de Vendée, vormt hij met passie de brioche in zijn bakkerij. Al snel komen de prijzen om zijn inspanningen te belonen. 1981 en 1988 brengen hem in de schijnwerpers en in 1992 ontvangt hij de eerste prijs voor de beste Vendéense brioche. In 1983...
Frankrijk, Montpellier
...LE MOULIN DU SAURET is een bedrijf dat sinds 1146 bestaat en is de lokale partner van de ambachtelijke bakkerij. LE MOULIN DU SAURET heeft het biologische label voor het produceren van de bloem "RASPAILLOU" gemaakt van Gard-wheat, evenals de vergunning van de Moulin du SAURET om de bloem met het Label Rouge "La Festive" te produceren. Sinds 2011 zorgt de installatie van 500 m² zonnepanelen op de gebouwen van de molen ervoor dat 30% van het elektriciteitsverbruik van de molen wordt geproduceerd.
Frankrijk, Tiercé
De Franse fabrikant maBaguette begon in 2011 met de verkoop van zijn automatische baguette-distributeurs. Vandaag de dag zijn er honderden maBaguette-brooddistributeurs verspreid over heel Frankrijk. Het succes van maBaguette en de zeer goede ontvangst bij professionals in de bakkerijsector zijn te danken aan het ontwerp van een gebruiksvriendelijke automatische distributeur voor ambachtelijke...
Frankrijk, La Loubière
De SA L’Epi du Rouergue werd opgericht in april 1973 door zeven bakkers-patissiers uit de regio (Le Nayrac, Moyrazés, Gages, Florentin, Mûret-le-Château en Nuces). Gebouwd op de locatie van de ambachtelijke zone van Lioujas, gelegen op 10 km van Rodez in de Aveyron, had de Fournil als doel het leveren van brood aan de aangesloten bakkers, lokale gemeenschappen en potentiële klanten. De heer...
Frankrijk, Gennevilliers
Délices Technologies is een Frans bedrijf dat apparatuur ontwerpt, vervaardigt en verkoopt voor ambachtelijke en semi-industriële toepassingen in de sectoren van patisserie, ijsbereiding, bakkerij, horeca en catering. In september 2012 heeft Délices Technologies de activiteiten van het bedrijf Autofrigor overgenomen en vandaag de dag produceren en verkopen we een selectie van machines onder deze...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play