Frankrijk, Torcy Le Petit
... teams Onderzoek en Ontwikkeling werken eraan om het dagelijks werk in de bakkerij te beveiligen en te vergemakkelijken met verbeteringsmiddelen die voorop lopen in technologische prestaties. Regelmaat: Bij elke nieuwe oogst wordt de formulering van de RHÉOL-verbeteringsmiddelen aangepast en geoptimaliseerd om de consistentie van uw producten te waarborgen.
Portfolio (18)
Frankrijk, Montauroux
Sinds 2013 is EBBO FOOD CONSULTANT de specialist in de dresseuse pocheuse voor biscuiterie en patisserie. De enige dresseuses op de markt die zijn uitgerust met de 3D, het diafragma voor deeg met veel inclusies, guillotine voor co-extrusie biscuits en nog veel meer technologieën. Leverancier van machines voor uw hartige en zoete toepassingen sinds bijna 10 jaar. Ons team van consultants staat ook ...
Portfolio (56)
Frankrijk, Caudry
...De doeken die door de industriële bakkers worden gebruikt, zijn ontwikkeld in samenwerking met de grootste fabrikanten van apparatuur in deze sector. Andere producten voor de "ambachtelijke" bakkerij maken ook deel uit van ons assortiment.
Portfolio (17)
Onze winkel laat u nieuwe smaken ontdekken. Chutneys om te combineren met recepten die zowel gevarieerd als innovatief zijn. Groentepreparaten voor ontbijt- of brunchformules. Het is zomer, geniet van onze aperitiefideeën: Tartinades, Houmous of Cakes, allemaal verschillend voor gedurfde combinaties. Een frisse boost voor uw plank. Nieuwe producten, nieuwe ervaringen. Elke maand een nieuw rec...
Portfolio (10)
MAISON CRAQUELIN, een ambachtelijke koekjesbakkerij gelegen in de Provence, produceert en verkoopt 100% natuurlijke koekjes op basis van Franse boter, Franse bloem en eieren van Franse scharrelkippen. Onze ambachtelijke koekjes zijn vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en additieven. Van het kneden tot het vormen en bakken, onze koekjes zijn 100% ambachtelijk. De gebruikte ingrediënten worden...
Portfolio (12)
Frankrijk, Paris
...Het bureau FLAGSHIP biedt u een winkel aan van ongeveer 112 m², bestaande uit een begane grond van 85 m² en een kelder van ongeveer 27 m², die direct toegankelijk is via een interne trap. Ideale activiteiten: kapsalon, schoonheidssalon, bakkerij... Er wordt een instapvergoeding van 20.000 euro gevraagd. Alleen ambachtelijke activiteiten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Ref:LR1-5168 Totaal:112 m² Begane grond:85 m²...
Portfolio (48)
Frankrijk, Aix En Provence
Roger Sarret, de bakkerzoon, het produceren van biscottes is vooral het aanbieden van een vergeten sensatie, een genot van vóór de jaren van ontbering, opnieuw leren en durven genieten van deze kleine dagelijkse geneugten. 65 jaar later is Roger nog steeds aanwezig, zijn klantenkring, trouw aan de kwaliteit, is gegroeid en de ambachtelijke productie is uitgebreid zonder zijn kwaliteitscriteria te...
Portfolio (31)
Frankrijk, Malataverne
... meer dan 1000 smakelijke producten, zorgvuldig geselecteerd in naam van de gastronomie en de culinaire traditie. Het is door u originele en verrassende gerechten aan te bieden dat ons assortiment, dat niet beschikbaar is in de grote distributie, varieert van ambachtelijk gebakken chips tot ambachtelijke nougatgebak, inclusief limonade, en vergeet onze groenteconserven, biologische soepen, terrines, heerlijke taarten of onze goddelijke tapenades niet. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (188)
Frankrijk, Épaignes
... voor de chocoladetraditie. In 2000 heeft La Royale Normande een partnerschap opgezet met leveranciers van grondstoffen voor de bakkerij en heeft het een grote expertise verworven op het gebied van kwaliteit en diensten voor ambachtslieden. La Royale Normande biedt ook verschillende productlijnen aan die op maat of met de hand zijn gemaakt voor grote merken in de hoogwaardige delicatessen en horeca. Vandaag de dag beschikt La Royale Normande over een totale oppervlakte van 1420m², waarvan 875m² is gewijd aan productie.
Portfolio (184)
Frankrijk, Boufféré
...Aan het einde van de jaren '70 koopt Gilles FONTENEAU een ambachtelijke bakkerij-patisserie in Chavagnes-en-Paillers. Van oorsprong en uit liefde voor de Vendée, vormt hij met passie de brioche in zijn bakkerij. Al snel komen de prijzen om zijn inspanningen te belonen. 1981 en 1988 brengen hem in de schijnwerpers en in 1992 ontvangt hij de eerste prijs voor de beste Vendéense brioche. In 1983...
Frankrijk, Montpellier
...LE MOULIN DU SAURET is een bedrijf dat sinds 1146 bestaat en is de lokale partner van de ambachtelijke bakkerij. LE MOULIN DU SAURET heeft het biologische label voor het produceren van de bloem "RASPAILLOU" gemaakt van Gard-wheat, evenals de vergunning van de Moulin du SAURET om de bloem met het Label Rouge "La Festive" te produceren. Sinds 2011 zorgt de installatie van 500 m² zonnepanelen op de gebouwen van de molen ervoor dat 30% van het elektriciteitsverbruik van de molen wordt geproduceerd.
Frankrijk, Marcq-En-Baroeul
... ingezet om de handelingen van het ambacht te behouden. We hebben een unieke knowhow ontwikkeld, die het respect voor ambachtelijke tradities combineert met een constante focus op innovatie. Deze filosofie stelt ons in staat om producten van zeer hoge kwaliteit aan te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van professionals en consumenten. Historisch aanwezig in het RHF-netwerk (horeca), heeft...
Frankrijk, Haute Rivoire
Gelegen in het hart van de Monts du Lyonnais, in een regio die bekend staat om de Franse gastronomie, werd BIONATIS in 2002 opgericht op initiatief van Jean-Marc AMBROISY, een ambachtelijke bakker van vader op zoon sinds drie generaties, en zijn ontmoeting met Thierry DELBOSCO, die bekend is om zijn ervaring in de voedingsmiddelenindustrie van meer dan twintig jaar. Sinds juni 2019 is BIONATIS...
Portfolio (3)
Frankrijk, Cergy-Pontoise
MAISON WACOLS is een fabrikant van voedingsrijke en biologische meelsoorten. Onze meelsoorten zijn samengesteld uit groenten, planten en superfoods en maken het mogelijk om voedingsclaims te behalen. Het aantal ingrediënten is kort en elk van hen is zorgvuldig geselecteerd op basis van zijn voedings- en smaakkenmerken. Onze meelsoorten verrijken alledaagse producten zoals brood, veranderen de sma...
Portfolio (4)
Frankrijk, Gennevilliers
Délices Technologies is een Frans bedrijf dat apparatuur ontwerpt, vervaardigt en verkoopt voor ambachtelijke en semi-industriële toepassingen in de sectoren van patisserie, ijsbereiding, bakkerij, horeca en catering. In september 2012 heeft Délices Technologies de activiteiten van het bedrijf Autofrigor overgenomen en vandaag de dag produceren en verkopen we een selectie van machines onder deze...
Frankrijk, Tiercé
De Franse fabrikant maBaguette begon in 2011 met de verkoop van zijn automatische baguette-distributeurs. Vandaag de dag zijn er honderden maBaguette-brooddistributeurs verspreid over heel Frankrijk. Het succes van maBaguette en de zeer goede ontvangst bij professionals in de bakkerijsector zijn te danken aan het ontwerp van een gebruiksvriendelijke automatische distributeur voor ambachtelijke...
Frankrijk, La Loubière
De SA L’Epi du Rouergue werd opgericht in april 1973 door zeven bakkers-patissiers uit de regio (Le Nayrac, Moyrazés, Gages, Florentin, Mûret-le-Château en Nuces). Gebouwd op de locatie van de ambachtelijke zone van Lioujas, gelegen op 10 km van Rodez in de Aveyron, had de Fournil als doel het leveren van brood aan de aangesloten bakkers, lokale gemeenschappen en potentiële klanten. De heer...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play