Frankrijk, Castelnaudary
...De eendenfritons volgens het Perigord-recept worden gemaakt van eendenvlees, eendenvet en knoflookpulp voor een klassieke en krachtige smaak. Serveer ze koud voor meer smaak, bij voorkeur op toast als aperitief of tijdens de maaltijd, in een salade.
Portfolio (56)
Frankrijk, Castelnaudary
...Haricots lingots oorsprong Frankrijk, confit eendenvlees (voor de kwaliteit gebruiken we alleen de eendenbout), oorsprong Frankrijk, worst en varkensvlees oorsprong Frankrijk, zwoerd, tomaat, zout, peper, specerijen. SULFITES sporen. CHEF'S ADVIES: Plaats de cassoulet in een aardewerken schaal en laat de worsten zichtbaar. Persoonlijk voeg ik er ½ glas water aan toe. Ik laat het goudbruin worden...
Portfolio (37)
Frankrijk, Objat
Ambachtelijk bedrijf gevestigd in Corrèze sinds 1979. Productie van conserven op basis van eend en gans - Hele, halfgaar of in blik verpakte eendenlever, naturel of met truffels uit de Périgord, blokken eendenlever. - Hele ganslever in blik, naturel of met truffel. - Specialiteiten met eendenlever: vijgen gevuld met eendenlever, medaillons van eendenlever, smeersels van eendenlever, eendenrillette...
Portfolio (7)
Frankrijk, Mietesheim
...De Violette Mosterd met Druivenmost is uniek dankzij een prachtige paarse kleur en een ongeëvenaarde smaak, zowel fruitig als subtiel pittig. De ongeëvenaarde paarse kleur is te danken aan de toevoeging van geperste rode druiven in most die in de mosterd is verwerkt. Heerlijk als begeleiding bij eendenvlees, gevogelte, bloedworst, varkensvlees… Ingrediënten: Rode druivenmost (64%), mosterdzaad, water, alcoholazijn, zout, specerijen. Bevat: sulfieten. Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg.
Portfolio (80)
Frankrijk, Auros
... Verrines 120g en 180g Eendenvlees (pootjes IGP Périgord) 750g Eendenvet 330g Kipleverdelicatesse met Monbazillac 200g Weekendpaté met eendenlever (20%) 175g Eendenrillettes (100%) 180g Eendenkrakelingen 180g Basque paté met Espelette-peper 180g Plattelandspaté met floc de Gascogne 180g Eendenterrine met sinaasappel 180g Konijnenterrine met tijm 180g Plattelandsterrine met kastanjes 180g Kwartelterrine met porcini 180g...
Portfolio (31)
Frankrijk, Luitré-Dompierre
Opgericht met een passie voor uitmuntendheid en een toewijding aan kwaliteit, CBViandes-Distri is een vleeshandelsonderneming die bekend staat om zijn producten van topkwaliteit en uitzonderlijke klantenservice. Wij onderscheiden ons door onze toewijding om een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde vleessoorten te bieden die voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten. Bij CBViandes-Dist...
Portfolio (37)
Frankrijk, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES is een Landaise bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en commercialisering van eendenvlees. De moderne productielocatie heeft zijn Europese goedkeuring en de certificering voor eendenlever van de Zuidwest. Zo produceert LE GRENIER DES GASTRONOMES rauwe eendenlever, eendenborst, gedroogde en gerookte eendenborst, eendenconfit, eendenvet, halfgare eendenlever en eendenlever in blik. LE GRENIER DES GASTRONOMES zet zich in om u producten van hoge kwaliteit aan te bieden.
Frankrijk, Malataverne
Welkom bij DISTRAZUR, uw groothandel in delicatessen. Al meer dan 25 jaar bedienen wij de traditionele handel met de constante zorg om kwaliteitsproducten aan te bieden, afgestemd op onze klanten en verschillend van de circuits van de grote distributie. Ons merk, Les Saveurs du Clavon, verleidt de meest veeleisende fijnproevers. Het is gemakkelijk te herkennen en garandeert een selectie van smakel...
Portfolio (188)
Frankrijk, Gourdon
Het bedrijf VALETTE is sinds 1920 gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras en zwarte truffel uit de Périgord. VALETTE FOIE GRAS is een familiebedrijf dat authentieke en regionale gerechten verkoopt. Wij bereiden deze producten royaal en bieden ze ook aan in typische bereidingen uit het Zuidwesten van Frankrijk, zoals cassoulet. Wij distribueren onze producten in Frankrijk en naar ...
Frankrijk, Pomarez
Sinds drie generaties produceert de familie DUMECQ, gelegen in het hart van de Chalosse, foie gras. Naast foie gras produceert het bedrijf DUMECQ ook conserven en verse producten van de boerderij. Het biedt een breed scala aan producten: verse producten (eendenfilets, hele eend, eendenfoie gras, eendenborst), eendenfoie gras in blik of pot, eendenborsten, gésiers, confits, eendenpoten en -vleuge...
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
Opgericht in 1993, is Maison Mayté een ambachtelijke charcuterie uit het Baskenland. De Maison produceert een breed scala aan droge vleeswaren uit het Baskenland: hammen, saucissons, droge worst, platte of opgerolde buiken (ventrêches), chorizo, lomos secs... De Maison biedt ook zijn specialiteiten op basis van eend aan (foies gras, magrets, confits, rillettes, pâtés van foie gras), varkensvlees (...
Frankrijk, OSSES
Gevestigd in het Baskenland, is het bedrijf ARNABAR gespecialiseerd in de productie van foie gras en Baskische producten. Zo produceert en commercialiseert het de volgende streekproducten: bloc de foie gras, hele foie gras, mi-cuit foie gras, eendenconfit, axoa, Baskische recepten, patés en rillettes, worstjes, vleeswaren, piment d'Espelette, wijnen en dranken uit het Baskenland, zoete specialitei...
Frankrijk, Barcus
DE BOERDERIJ UHARTIA is de specialist in boerderij-eenden. We hebben een traditionele eendenhouderij opgezet en een maïsvoederingsatelier voordat we begonnen met de ambachtelijke productie van boerderijproducten in onze CEE-normgebonden faciliteiten. Zo bieden we een breed scala aan producten op basis van eend, zoals eendenlever, eendenconfit, eendenrillettes, patés met eendenlever en bereide gere...
Frankrijk, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE werkt nauw samen met professionals in de voedingssector om oplossingen te bieden voor hun cateringactiviteiten en om hen te voorzien van foie gras. EURALIS GASTRONOMIE beschikt over verschillende merken afhankelijk van de gewenste markten, zoals ROUGIÉ, MONFORT of JEAN STALAVEN. Wij zijn de specialisten in de fokkerij en verwerking van eenden en ganzen.
Frankrijk, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, ook wel Foie Gras Kuster genoemd, produceert eenden- en ganzenlever. Het domein biedt foie gras aan zonder toevoegingen of chemische conserveermiddelen. Het domein verkoopt ook specialiteiten met foie gras, zoals patés, rillettes, grattons, confits, gésiers, geconserveerde specialiteiten, gedroogde magrets en bereide gerechten zoals cassoulet Périgourdin. Als verwerkers v...
Frankrijk, Vigan (Le)
Het bedrijf THOCAVEN is gespecialiseerd in de teelt van eenden. We voeden de eenden met maïs om gezonde en natuurlijke producten te garanderen. We bieden een compleet assortiment eendenvlees aan, zoals foie gras, magrets, confits, tournedos, rillettes, worstjes, dijen...
... ook AOP- en AOC-producten voor kaas en Cahors-wijn om ze in onze bereidingen te verwerken. Wij bieden eendenvlees aan in de vorm van confit van dijen, gésiers, gezouten magret of zelfs met foie gras, confit en/of gedroogde worstjes, gevulde maagden en nog veel andere lekkernijen om van te genieten... Wij zijn elk jaar sinds 5 jaar onderscheiden in de context van de algemene landbouwwedstrijd van...
Frankrijk, Figeac
Het huis Jean LARNAUDIE is gespecialiseerd in de productie van regionale specialiteiten op basis van eendenvlees. Zo produceert het bedrijf foie gras, confits, terrines en kant-en-klare maaltijden. Bij Jean Larnaudie wordt de hele foie gras nog steeds op een handmatige en traditionele manier bereid. Verankerd in de Lot in Quercy sinds meer dan 60 jaar, zijn het bij Jean Larnaudie vooral mannen...
... alleen CEMMI kan produceren. Enkele typische voorbeelden: -> Deegwaren: autonome eierglansmachine -> Kant-en-klaar gerechten/Vlees: continue kookmachine 500kg/u -> Zetmeel: continue kookmachine voor pasta, rijst 2,5T/u -> Eendenvlees/gevogelte: proces voor het uit elkaar trekken van dijen, vleugels, nekken 500kg/u -> Proces voor de behandeling van kruiden (basilicum, munt, peterselie) door aeroscheiding. 1,5T/u -> Vlees: vleeskoeler 500kg/u -> Transporttechniek voor de verpakkingsfabriek van diepgevroren groenten (60 octobins (1,3T)/u -> ontbladeraar voor diepgevroren groenten en fruit...
Portfolio (2)
Frankrijk, Lanzac
De Ferme de Grezelade is gelegen in een van de regio's die garant staat voor een uitstekende keuken, de Quercy-Périgord. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van conserven op basis van foie gras. Het bedrijf produceert verse producten en huisgemaakte conserven. Het biedt foie gras aan (blok foie gras, hele eend foie gras en halfgaar foie gras), eendenborst, confits en bereide ger...
Frankrijk, Vezac
Opgericht meer dan 80 jaar geleden, is DELMOND FOIE GRAS een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van foie gras. Het bedrijf beschikt over een slacht- en snijbedrijf in de Dordogne. De groothandels- en halfgroothandelsactiviteiten groeien elk jaar. Zo produceert en verhandelt het bedrijf foie gras, magrets, aiguillettes, dijen, manchons, gésiers, enz. Tussen vakmanschap en tradi...
Frankrijk, Montaut
Opgericht in 1920, is Maison LAFITTE sinds 4 generaties gespecialiseerd in de gastronomie van de Landes. Maison is de echte specialist in traditionele vetganzen. Het produceert eenden- en ganzenlever, confit, magret, vleugels en eendenpoten. Ook biedt het voorgerechten en bereide gerechten aan zoals eendenpaté, eendenmousse, rillons en rillettes, traditionele patés, terrines, halfgare patés, Aqui...
Frankrijk, Hagetmau
Sinds 1929 is het bedrijf BESSE FOIE GRAS gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras. Zo biedt het bedrijf halfgare foie gras, eendenfoie gras, ganzenfoie gras en specialiteiten met foie gras aan. Daarnaast biedt het ook terrines, patés, eendenconfit, Landais cassoulet en gastronomische geschenkpakketten voor ondernemingscommissies aan.
Frankrijk, Montfort En Chalosse
Opgericht in 1982, verenigt de coöperatie FOIE GRAS DE CHALOSSE vandaag de dag 80 producenten. Vastbesloten om hun vakmanschap, lokale tradities en de kwaliteit van hun producten te behouden, hebben de boeren zich sinds 1999 ingezet voor de Label Rouge-aanpak. Alle dieren worden in de open lucht gehouden, vetgemest met maïs in gezamenlijke parken. Ze zijn minimaal 104 dagen oud wanneer ze de coöpe...
Frankrijk, Cahors
SUDREAU is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van foie gras, eendenborst, gizzards, eendenrillettes, eendenconfit en typische gerechten uit het Zuidwesten, zoals Coq au Vin uit Cahors of cassoulet.
Frankrijk, Frespech
Het familiebedrijf SOULEILLES FOIE GRAS produceert al generaties lang foie gras. Een traditionele fokkerij, een gezonde voeding, een diervriendelijke voeding en een unieke ambacht maken het mogelijk voor het bedrijf om producten van hoge kwaliteit te produceren. Naast foie gras biedt het bedrijf zijn klanten terrines, patés, foie gras-crèmes, eendenborst, worstjes, grattons, gésiers, eendenfilet...
Frankrijk, Sigoules
Verwerking van eendenvlees Eendworst assortiment Geroosterd Gedroogde en gerookte eendenborsten Maagjes Eendenborsten gevuld met foie gras Rauw assortiment...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play