Frankrijk, La Fouillade
...Een assortiment biologische dieetkoekjes met minder suiker, minder zout, minder vet; Ideale koekjeslijn voor mensen die gevoelig zijn voor diabetes of cholesterol. Dit assortiment bevat ook koekjes op basis van granen, rijk aan vezels en eiwitten. De meeste recepten van deze koekjes zijn veganistisch. Gewicht: 150g tot 190g...
Portfolio (8)
Frankrijk, Paris
... zomerfruit, past heel goed bij de bissap. In Senegal is het de vrucht die vaak in recepten wordt gebruikt, dankzij zijn sappige en geurige vruchtvlees. Bovendien zijn de recepten gevarieerd; het bissap sap, dat bekend staat om zijn voordelen, kan puur of meer of minder zoet worden geconsumeerd, afhankelijk van de gewenste zuurgraad. Men kan ook stevia, honing, agavesiroop of ahornsiroop gebruiken om het te zoeten.
Portfolio (32)
Frankrijk, Tourcoing
...De foto's van signature recepten op een bord, genomen in de context van een restaurant, zijn cruciaal om verschillende redenen. Ze spelen een sleutelrol in het benadrukken van de culinaire identiteit van het restaurant en in het aantrekken van nieuwe klanten. Deze foto's zijn niet alleen visuele representaties van de gerechten, maar ook krachtige hulpmiddelen voor de communicatie en marketing van het restaurant. Ze helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten, het behouden van bestaande klanten, en het versterken van de identiteit en reputatie van het restaurant.
Portfolio (8)
Frankrijk, Villefranche Sur Saône
... Standaarduitrusting Kenmerken Hygiëne + meer details Chassis en elektrische kast IP 65 volledig uitgevoerd in roestvrij staal Opslag van zakformaten met automatische herpositionering (20 recepten) Luchtlediging door elektronische vacuümstat Vulkop in roestvrij staal 316L met volledige afsluiting en conische mond Vloeistofcircuit in roestvrij staal 316L met geperste slangen en gebogen lassen Uitrusting...
Portfolio (27)
Frankrijk, Marseille
...Bent u een voedingsprofessional en op zoek naar biologische paranoten? De paranoten zijn heerlijk Bij het ontbijt voor een vitamineboost Als tussendoortje gedurende de dag Daarnaast kunnen ze in talloze recepten worden verwerkt. Ingrediënten Biologische paranoten CROC’ELLA is een ambachtelijke fabriek van ongepelde, gedroogde, ongezouten geroosterde, gezouten geroosterde en gekruide gedroogde...
Portfolio (145)
Frankrijk, Paris
...De Franse sterrenchef Nadia Sammut heeft als filosofie om "haar beperkingen te bevrijden om haar creativiteit te bevrijden". In haar producten heeft ze geen enkel ingrediënt van traditionele recepten vervangen, maar ze heeft een oneindig experimenteel veld geopend om unieke smaakervaringen te creëren zonder gluten, lactose of ei. Referentie: FarinePoisChicheBioVaucluse1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...Knapperige Amandelkoekjes gemaakt in onze werkplaats volgens onze ambachtelijke recepten. Netto gewicht: 230g Energie: 1705kJ / 407kcal Vetten: 16g Waarvan verzadigde vetzuren: 1,7g Koolhydraten: 51g Waarvan suikers: 28g Eiwitten: 11g Zout: 0,10g...
Portfolio (85)
Frankrijk, Paris
... meststoffen worden gebruikt om deze planten te cultiveren, zodat we een authentieke smaak hebben. Onze bloemen kunnen op verschillende manieren worden geconsumeerd: - Bij verdamping bij meer dan 170 graden. - Als infusie, laat 10 minuten trekken met een vetstof (olie, sojamelk). - In de keuken om te integreren in je beste recepten. Gekweekt: Buiten Soort product: CBD Bloemen Buiten, CBD Bloemen...
Portfolio (63)
Frankrijk, Perpignan
... familielunches en -diners ook dichtbij zijn. Elk jaar bereiden we het menu met veel enthousiasme en willen we altijd nieuwe gerechten voor onze gasten maken, zodat ze nieuwe recepten kunnen proeven. Bijvoorbeeld, je kunt de typische conservenblikken gebruiken, maar dan in polystyreen om olijven, amandelen, noten, broodjes... in te doen. Of je kunt ze zelfs gebruiken voor het dessert en een fruitsalade of een heerlijke mousse in doen.
Portfolio (10)
Frankrijk, Mietesheim
... fijne en romige textuur. Combineer het met uw dagelijkse recepten voor traditionele gerechten of bied het aan uw gasten aan om verschillende vlees- of charcuteriegerechten op smaak te brengen. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, zout, specerij, natuurlijke aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet. Ook verkrijgbaar in emmers van 1,1 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg, evenals in een jerrycan met een drukpomp van 3L.
Portfolio (80)
Frankrijk, Vourles
...Voorbereiding voor koekjes en muffins met bruin brouwerijgruttenmeel en chocoladeschilfers. De Malti'mix zijn bereidingen die gebruikt worden om het maken van zowel hartige als zoete recepten te vergemakkelijken. Ze zijn 4-in-1, met de mogelijkheid om twee verschillende recepten met hetzelfde mengsel te maken, bijvoorbeeld koekjes of muffins, terwijl ze zich aanpassen aan verschillende...
Portfolio (7)
Frankrijk, Bourgbarré
...Alcoholvrije vanille-extract, een gourmetrecept voor alle banketbereidingen of recepten die een goede vanillesmaak willen bereiken. Dit product is ambachtelijk gemaakt zonder conserveermiddelen, kunstmatige aroma's of kleurstoffen.
Portfolio (21)
Frankrijk, Paris
...Onze Boum Boum cocktaillijn bestaat uit frisse en dorstlessende creaties, maar ook warme en troostende dranken, met recepten uit alle hoeken van de wereld. Met zorg en expertise ontworpen, passen deze dranken zich aan de markten aan en verleiden ze de lokale bevolking met hun unieke smaken. U kunt de Boum Boum producten vinden in een 1 L formaat in 6 verschillende smaken: Specerijcrèmes (14% vol.), Koffie Rum (45% vol.), Caramelo (14% vol.), Mojito (14% vol.), Piña Colada (14% vol.), Tropicolada (14% vol.). De verschillende smaken worden afzonderlijk verkocht.
Portfolio (19)
Frankrijk, Saint Germain En Laye
... vaak voor in recepten voor ijs, room, infusies en likeuren. Het versterkt vooral de smaken van vlees zoals lam of kip. De deugden van de etherische olie van maillette-lavendel zijn talrijk: sedatief, pijnstillend, ontstekingsremmend, anti-vlooien... Het is een onmisbare etherische olie in aromatherapie! Inhoud: 10 mL/0,35 fl.oz...
Portfolio (22)
Frankrijk, Ancenis
...Deze kruidenmix is zorgvuldig samengesteld en volgt serieuze middeleeuwse recepten. Er wordt wijn of druivensap aan de fles toegevoegd. Eenmaal gefilterd, levert deze maceratie een buitengewone aperitief op: tonifiërend, zeer smaakvol, met een lange afdronk. Zonder enige toegevoegde aroma.
Portfolio (5)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... 140°C, uw ingrediënten te verwarmen en te koken. U heeft zo de mogelijkheid om een veelheid aan warme of koude recepten te bereiden en uw verbeelding te stimuleren, zoals bijvoorbeeld sauzen, romige soepen, compotes, terrines, risotto's, soesjes,... De kracht van de Robot Cook is gebaseerd op een ongeëvenaarde industriële asynchrone motor. Hij combineert efficiëntie en precisie, aangezien zijn rotatiesnelheid van 4500 toeren per minuut u finesse en snelheid van uitvoering garandeert. Afmetingen: L226 x B338 x H 522mm...
Portfolio (188)
Frankrijk, Frejus
... lokale en respectvolle toeleveringsketen te ontwikkelen. Zo zijn alle natuurlijke actieve ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw in de Auvergne, waarvan de boerderijen zich in de directe nabijheid van de zeepmakerij bevinden. LOGIC = Lokaal en ecologisch. Koudverzeping Een unieke basis van traditionele en ambachtelijke recepten verrijkt met een verscheidenheid aan zonnebloemolie rijk aan oliezuur (zeer vergelijkbaar met olijfolie) die exclusief geproduceerd wordt voor de LOGIC-lijn van honing van klei specifiek voor elke zeep...
Portfolio (80)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... door Mathieu Tricoche, behoort La Fabrique de l'Arrangé tegenwoordig tot het gerenommeerde Martinicaanse rumhuis HSE (Habitation Saint-Étienne). Alle recepten in het assortiment worden dus geproduceerd op basis van agricole rum met AOC Martinique... een echte plus die je meteen proeft! De vruchten worden bovendien geselecteerd op volle rijpheid voordat ze met de hand worden gesneden en in flessen worden gedaan. Type: Arrangé rum Inhoud: 70cl Alcoholpercentage: 32% Serveertemperatuur: 8-10°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
... doordrenkt met basilicum en Darjeeling-thee) – 17% vol. Cosmopolitan – Hibiscus & Red Pepper – x1 (Cosmopolitan doordrenkt met hibiscus en rode peper) – 17% vol. Alles is klaar! Je hoeft alleen maar de fles open te maken en de inhoud over ijs te schenken. Hoge kwaliteit en ambachtelijke recepten, gemaakt met dezelfde ingrediënten als in een bar. Minder tijd voor voorbereiding. Zodat je meer tijd kunt doorbrengen met je gasten.
Portfolio (57)
Frankrijk, Poitiers
...De Soplica hazelnoot is het vlaggenschipproduct van de vodka-likeuren van het huis Soplica. Deze likeur is een zoet en evenwichtig product waarvan het intense hazelnootaroma zich al bij het openen van de fles zal manifesteren. Het volledige assortiment van Soplica wordt in Polen geproduceerd op basis van eeuwenoude recepten en uitsluitend met ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
Portfolio (195)
Frankrijk, La Ville Aux Dames
...Gilles Sicart, adviseur in de bakkerij en directeur van het Technisch Instituut voor Broodberoepen, lanceert samen met Maé Innovation "de finger madeleine vorm", een serie vormen waarin uw gevoeligheden zich zonder grenzen kunnen uiten. Madeleines in originele vormen, met chocolade, amandelen, granen, gemakkelijk te eten als reisgebak... Het is aan u om recepten te creëren en uw etalages te personaliseren! Formaat: Individueel Grootte: 400x300...
Portfolio (48)
Frankrijk, Etaples
...Het is inderdaad onze leidraad. We hebben 9 recepten voor gevulde chocolade ontwikkeld die zowel heerlijk als innovatief zijn. U vindt ze in onze ontdekkingsdoos met 9 gevulde chocolades! Ingrediënten: Gedroogd fruit, suiker, boter, room, pure chocolade, melk, witte chocolade...
Portfolio (13)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
... koriander, een onmisbaar ingrediënt in al zijn streken, met name in Indiase masala's of als basis voor mengsels in de Thaise keuken. Een kleine omweg naar Oceanië en zijn droomeilanden met de sublieme vanille uit Tahiti die van elk van uw desserts (en zelfs van uw gerechten) een echte zoetheid zal maken. Hier zijn we aan het einde van de reis met kardemom, die ons naar Midden- en Zuid-Amerika zal brengen, met zijn citroenachtige en frisse smaken om al uw recepten te begeleiden. In de hoop dat deze wereldreis u heeft verwent. Netto gewicht: 210 g...
Portfolio (30)
Frankrijk, Moustoir-Ac
... recepten in 8 mappen, elk gewijd aan verschillende voedselcategorieën. Een automatisch reinigingssysteem met vloeibaar schoonmaakmiddel en een kernsonde zijn ook inbegrepen. De programmeerbare modellen daarentegen hebben 200 ruimtes met 4 kookstappen, een automatisch reinigingssysteem met een staaf en een voorbereiding voor een kernsonde.
Portfolio (190)
Frankrijk, Ivry-Sur-Seine
...Versterk uw bakkerij-, patisserie-, koekjes-, smoothie- en zuivelproducten met onze hoogwaardige carobemeel. Perfect om uw assortiment te diversifiëren, het biedt een natuurlijke en voedzame zoetheid, ideaal om te voldoen aan de verwachtingen van uw veeleisende klanten. Optimaliseer uw recepten en innoveer met een gezond en ecologisch ingrediënt.
Portfolio (15)
Frankrijk, Grigny
...Ideaal als dessert, maar ook in hartige/zoete recepten VERPAKKING: 40 x 100 g...
Portfolio (93)
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
...Wij kiezen de beste stukken om onze saucissons te maken. Afkomstig van de schouder, de borst of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, elke geselecteerde vleessoort maakt deel uit van een vakkundig mengsel. Zo garanderen we een combinatie van malsheid en aromatische kracht in elk van onze recepten. De vulling in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
Frankrijk, La Fouillade
...Het is €9,09 per liter. Stel je eigen pakket van 12 Bel’Avey-bieren samen! Kies uit onze huidige selectie: blond, wit, amber of tripel! Alle Bel’Avey-bieren zijn een mix van Belgische recepten en gerst die op de boerderij wordt geproduceerd.
Portfolio (11)
Frankrijk, Guilherand-Granges
... expertise al meer dan 40 jaar en stopt niet alleen in Frankrijk. Het R&D-team is er trots op bij te dragen aan het ontwerp en de marketing van honderden recepten voor op maat gemaakte eiwitrijke voedingsmiddelen die regelmatig in ongeveer vijftig landen worden geconsumeerd.
Portfolio (10)
Frankrijk, Creissels
...Pendulaire roeren aangepast aan de technologie van zachte kaas Halfcilindrische kuip met geometrische afschuining en zachte roering Volume van 2000 tot 6000 l Automatische zij- en lengteaftapping Mogelijkheid voor automatische serumafvoer Recepten voor productie met beheer via gewichten of drukmeters Reiniging op locatie (NEP) Mogelijkheid voor vullen van onderaf...
Portfolio (45)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play