Frankrijk, Avançon
... broodjes of desserts. Hoewel dit product momenteel niet op voorraad is, is het rijk aan sporenelementen en voedingsstoffen die gunstig zijn voor de gezondheid. In feite kan de kristallisatie zich vastzetten, maar het verhardt niet, waardoor het gemakkelijk te smeren is. Als u geïnteresseerd bent in dit product, aarzel dan niet om uw gegevens achter te laten zodat onze diensten u kunnen contacteren.
Portfolio (62)
Frankrijk, Arengosse
... zoete geur die de lekkernijen van smeltende karamel oproept. - Leeuwenpoeder: Een kruidige en smaakvolle mix voor een unieke karakteristieke toets. Gebruikstips: De Suiker "Zoals een Leeuw" is perfect om een gedurfde noot toe te voegen aan uw desserts, warme dranken en andere culinaire creaties. Strooi het over uw crème brûlées, cappuccino's of gebruik het om uw sauzen te zoeten voor een vleugje moed en verfijning. Productkenmerken: - Gewicht: 200g - Verpakking: Herbruikbare PET-pot om de versheid en smaak van de suiker te behouden. Referentie:SUCRE000074B...
Portfolio (200)
Frankrijk, Paris
... of melk, puur of gemengd met koffie. Kan aan veel desserts worden toegevoegd en uw gerechten op smaak brengen. Aanvankelijk verpakt in een recyclebare PP5 plastic pot, evolueren we en bieden het nu aan in een altijd recyclebare pot, maar samengesteld uit 50% Bagasse (afval van suikerriet). We zoeken naar een oplossing in een 100% biobased pot. Netto gewicht: 200...
Portfolio (200)
Frankrijk, Paris
... intense smaak voegt een uitzonderlijke toets toe aan uw culinaire creaties. Om het te bewaren, plaatst u het in een luchtdichte container in het groente- en fruitcompartiment van uw koelkast. Laat het enkele minuten op kamertemperatuur staan om zijn aromatische en visuele kwaliteiten terug te krijgen. Uiterlijk: De peulen zijn vet, olieachtig, glanzend en soepel. Geur en smaak: Chocolade-vanille, intens en fruitig. Gebruik: In infusie, Crème, Banket, IJs, Yoghurt, Chocolade, Hartige en zoete recepten.
Portfolio (8)
Frankrijk, Mandelieu
...Balsamico-crème is een product dat geliefd is bij chefs en fijnproevers. De unieke, fluweelachtige textuur en de zowel zure als zoete smaak zorgen voor een bijzondere en onmiskenbare smaak. De balsamico-crème van François Roméo is ongeëvenaard om gegrild vlees, groenten, voorgerechten en kaas mee te verrijken. Ze is ook buitengewoon waar je het het minst verwacht: op desserts zoals panna cotta, op verse vruchten en niet te vergeten op ijs. Netto gewicht: 0,250 KG Inhoud: 25 CL...
Portfolio (45)
Frankrijk, Biguglia
...De gezouten boterkaramel... Om te smeren of over desserts te gieten, het is zo lekker! Voedingswaarden per 100 g Energie (kcal) = 437 Energie (kJ) = 1822 Vetten (g) = 30 waarvan verzadigde vetzuren (g) = 19 Koolhydraten (g) = 40 waarvan suikers (g) = 40 Eiwitten (g) = 1.2 Zout (g) = 0.3 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Suiker, Crème fraîche 35% MG, boter* halfzout 18%, melkchocolade BARRY Netto gewicht: 210 g Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
Frankrijk, Coufouleux
...Glazen yoghurtpot beschikbaar in 142 ml met een schroefring van 55.5. Ideaal voor het verpakken van yoghurt en huisgemaakte desserts: tiramisu, compote, crème, enz. Referentie: YFH mL: 142 Diameter: 59 Hoogte: 70 Gewicht (g): 72 Verpakking: Pallet van 9.275 Type ring: Schroefring 55.5...
Portfolio (199)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 9990000014781 Deze donkere chocoladepallets met 74% cacao zijn ideaal voor het maken van uw desserts. Deze krachtige donkere chocolade met minimaal 74% cacao is smaakvol en gemakkelijk te doseren en te wegen dankzij de presentatie in de vorm van pallets. Het is perfect voor het bereiden van uw desserts en taarten die een hoge chocolade-inhoud vereisen (smeltend, crème…) Proefadvies Chocolade voor het bakken. Bewaren op een koele en droge plaats, beschermd tegen licht. Ingrediënten Suiker uit suikerriet*, cacaomassa*, cacaoboter* *uit biologische landbouw...
Portfolio (114)
Frankrijk, Tonneins
...Onze tahini, de sesampasta Geboren in 2016 uit de samenwerking van 2 broers (Michal en Mikolaj) en een van hun vrienden (Robert) die 100% natuurlijke en smakelijke smeerbare producten op basis van noten wilden aanbieden. Ideale producten om te smeren of als toevoeging op desserts. DDM: 12 maanden Netto Gewicht: 250g Verpakking: x6...
Portfolio (43)
Frankrijk, Appietto
...Krokante hazelnootpasta zonder palmolie van de Biscuiterie d'Afa. De krokante textuur van deze nieuwe hazelnootpasta zal zowel jong als oud verwennen. Ideaal voor gebruik in uw desserts, ijs, pannenkoeken of gewoon om met een lepel te consumeren! Als u van onze canistrelli houdt, dan zult u ook van onze hazelnootpasta houden. Gewicht: 250 gr Ingrediënten: Corsicaanse biscuits Canistrelli 57...
Portfolio (118)
Frankrijk, Aix En Provence
...PENSÉE SAUVAGE - Viola tricolor Zacht, licht en elegant, de Viooltjesbloem is de prinses van verfijnde gerechten. Haar geur is bedwelmend, haar bloemige smaak is zacht en zoet. Chic effect gegarandeerd. Planten Veldviooltje - Viola tricolor. Keuken Infusie, voorgerechten, samengestelde salades, decadente desserts, tinctuur, crème. Vorm / Hoeveelheid Luchtgedeelte gesneden BIO DROOG / 30g - 150g. Oorsprong Frankrijk - 100% biologische plant. Deugden Ontstekingsremmend, huidproblemen, laxerend, ontgiftend, diuretisch, cholagogue, choleretisch.
Portfolio (9)
Frankrijk, Jarnac
... te drinken. Breng je glas naar je neus, zonder het te schudden, zodat de delicate aroma's de alcohol kunnen domineren. Maak vervolgens voorzichtig een cirkelvormige beweging met je glas, waardoor alle andere aroma's vrijkomen. COMBINATIE MET GERECHTEN: U zult de rijkdom van Courvoisier XO Impérial waarderen door het te combineren met desserts zoals een crème brûlée of een koffie gourmand...
Portfolio (12)
Frankrijk, Ham
... koninginnenkruidvlokken zijn het geheime ingrediënt dat een unieke smaakdimensie aan uw zoete creaties zal toevoegen. Receptidee: Crème brûlée met koninginnenkruid Ingrediënten: 500 ml vloeibare room 4 eidooiers 80 g suiker 1 theelepel vloeibare vanille 1 eetlepel vlokken van koninginnenkruid Referentie: AR805125 Ean13: 3760306805125...
Portfolio (127)
Frankrijk, Flagey
... pasteurisatie- en vervolgens een diepvriesproces, en zijn bereidingen zijn vrij van conserveermiddelen. Agrodoubs is gecertificeerd op IFS-niveau en ontwikkelt biologische recepten. Bosbessen- of karamelvullingen voor chocolatiers, mengsels voor citroen- of chocoladetaarten, crème brûlée of banketbakkers zijn enkele van de specialiteiten van de fabriek die is gebouwd in het dorp Flagey. AGRODOUBS heeft...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play