Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
...COMBINATIES VAN GERECHTEN EN WIJN Serveer koel rond 10°C om te combineren met een Caesar salade, geitenkaas met honing of een Luikse salade. Het is de ideale partner voor een rugfilet van kabeljauw met citroen of een curry-kalkoen roerbak.
Portfolio (60)
Frankrijk, Mietesheim
...Probeer de Basilicum Olijfolie met je pastagerechten, tomaten, feta, mozzarella, kalfsvlees, kabeljauw, garnalen, aardbeien, abrikozen en citroen. Ingrediënten: Extra vierge olijfolie 99%, basilicum 1%.
Portfolio (80)
Frankrijk, Grigny
...De traditionele Hollandaisesaus is een warme emulsie van boter, eidooiers en citroen, en kan geserveerd worden bij vis, groenten en zelfs gegrild vlees. Heerlijk bij scholfilets, zalm, kabeljauw, mosselen, schorseneer, broccoli, bloemkool, asperges, nieuwe aardappelen, coquilles St. Jacques, enz. Ook heerlijk als garnering bij een koninklijke hapje.
Portfolio (93)
Frankrijk, Ham
... perfect samengaat met vis, terwijl lavas een smaak biedt die doet denken aan bouillonblokjes, wat een heerlijke complexiteit aan uw bouillons en sauzen toevoegt. Tijm daarentegen prikkelt de smaakpapillen met zijn aromatische en licht pittige smaak. Voeg onze Vismix toe aan uw bereidingen en ga op culinaire reis op volle zee. Receptidee: Vispakketjes met zeevruchtenkruiden Ingrediënten: 4 visfilets (merluza, kabeljauw, dorade, zalm, naar keuze) 1 citroen, in schijven gesneden Enkele takjes venkel Zout Referentie: AR802018 Ean13: 3760306802018...
Portfolio (127)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play