Frankrijk, Niedernai
...geklopte boter met een ultra romige en smeltende mousse, de samenstelling is aangepast aan de huid van het gezicht. De chocolademousse zal u zowel qua textuur als samenstelling, de natuurlijke cacao geur of de kleur die uw teint zal verfraaien, verrassen.
Portfolio (34)
Frankrijk, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE herinterpreteert de klassiekers van de chocoladeconfiserie in de Bastiaanse stijl. Het is heel Corsica in chocolade lekkernijen: een subtiele combinatie van de schatten van het Eiland van de Schoonheid en goede chocolade, door middel van honing, citrusvruchten, hazelnoten, de schatten van de maquis en de iconische Canistrelli die je terugbrengen naar kindherinneringen en verrass...
Portfolio (97)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...zowel alleen geproefd als gebruikt in de bereiding van uw huisgemaakte desserts; zachte taarten, brownies of chocolademousse worden verheven door deze uitzonderlijke chocolade. Ingrediënten Cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter, zonnebloemlecithine. Kan sporen van MELK, AMANDELEN, HAZELNOTEN, SESAM bevatten. Cacaogehalte min. 70% Voedingswaarden (per 100g) Energie 2421 KJ / 584 Kcal; Vetten 43,2 g...
Portfolio (85)
Frankrijk, Lys Haut Layon
... rijke afdronk Bewaarpotentieel: 20 jaar Evenwicht: Liqueurachtig Gerechten en wijn: Het zal perfect passen bij foie gras, en kan geserveerd worden bij blauwe kazen en chocoladedesserts. Het kan ook solo als digestief worden geserveerd. Glazen met peren en foie gras, aumônière van foie gras en chocolademousse. Snoei: Dubbele Guyot Hoogte: 100 tot 120 m...
Portfolio (43)
Frankrijk, Ozoir-La-Ferriere
...Deze PET-pot is ideaal voor desserts of voor het bevatten van uw desserts zoals: kwark, chocolademousse, panna cotta. Deze pot wordt ook vaak gebruikt voor uw voorgerechten. Het voordeel van deze producten ligt in hun uitlopende diameter. Potten beschikbaar in 2 formaten, verkocht met deksel.
Portfolio (244)
Frankrijk, Carpentras
...Intense en fruitige chocolade die de chocolademousse zal verheffen. INGREDIËNTEN: 0 KAN SPOREN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK BEVATTEN. Bewaren op een koele, droge plaats, tussen 15 en 18 °C.
Portfolio (26)
Frankrijk, Charmes-Sur-Rhône
... producten en een breed scala aan Zoete Mixen (Muffin, Génoise, Chocolademousse en anderen....). Opgericht in 1986 voor het herstel van de verpakkingsactiviteit van specerijen en zetmeel van ANTARTIC, is ANTARTIC II gespecialiseerd in zowel zoete als hartige droge producten, de productie en verpakking van ontbijtgranen, rijst, peulvruchten en specerijen, couscous, en aperitief snacks. De fabriek...
Frankrijk, Marseille
... - Functionele systemen voor zuivelproducten (bereiding voor slagroom, voor chocolademousse, voor milkshake, enz.) - Functionele systemen voor glazuren en toppings Caragum International® heeft zijn cosmetische divisie gelanceerd met de POLYNAT®T11, een 100% plantaardig ingrediënt. Dit COSMOS-gecertificeerde ingrediënt stelt formulators in staat om in te spelen op de wensen van consumenten die meer natuurlijkheid in producten en verkorte INCI-lijsten verlangen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play