Frankrijk, Lalinde
Met VINZÜ bieden we onze klanten, delicatessenwinkels, restaurateurs en fijnproevers, het beste van onze terroirs uit het zuidwesten, met de nadruk op plantaardige smaken. Deze specificiteit, zowel van het Zuidwesten als vegetarisch, stelt ons in staat om dieper in onze lokale gebieden te verkennen om u een selectie van zeldzame, zelfs exclusieve producten aan te bieden die we produceren of distri...
Portfolio (46)
Frankrijk, Avignon
... fabriek worden de butternuts gewassen, gepeld, gesneden, geblancheerd en IQF (individueel snel ingevroren). Biologische butternut: 100% Totaal energie: 29 Kcal 121 kJ Voedingsvezels: 2,4 g Eiwitten: 1,1 g Zout: Sporen...
Portfolio (105)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Ingrediënten: Butternut* (61%), Fourme de Rochefort* (14%) (koemelk*, zout, stremsel), kookwater, zonnebloemolie*, ui*, appelciderazijn*, zout, rijstmeel*, nootmuskaat*. * Ingrediënt afkomstig uit de Biologische Landbouw - allergeen Gebruikstips Ideaal om te smeren op geroosterd boerenbrood, je kunt je boterhammen ook verrijken met andere ingrediënten zoals zaden, kiemen of specerijen. Plaats de...
Portfolio (37)
Frankrijk, Cognac
... karamelkleur wordt nuancering door gouden reflecties. Deze VSOP cognac van pure Charentaise-traditie is rond en in balans en biedt fruitige tonen vergezeld van subtiele aroma's van vanille. De finale opent met een fijne geroosterde houtachtige noot. ACCORD METS / COGNAC : Te proeven puur als aperitief of in een cocktail zoals een Cognac Summit. Past perfect bij gebakken foie gras, vanille butternut tatin, Javaanse peper.
Portfolio (5)
Frankrijk, Montlaur En Diois
...Welkom bij Domaine l'Hermiton, uw producent van franquette noten en biologische notenolie van topkwaliteit. We zijn er trots op u 100% biologische producten aan te bieden, zorgvuldig gekweekt met respect voor het milieu. In het hart van ons domein telen we een verscheidenheid aan natuurlijke producten, van hop tot hennep, en van butternut tot pompoen. Onze specialiteit ligt echter in de teelt...
Portfolio (15)
Frankrijk, Mespaul
...). Als producent, verpakker en groothandelaar in één, kunnen we onze klanten groenten in grote hoeveelheden en in diverse keuzes aanbieden. Vandaag de dag ontwikkelen we bollen/zaad en oude groenten in het herfstseizoen (pastinaak, topinamboer, crosne, peterseliewortel, knolraap, PDT Vitelotte, Chioggia-biet, crapaudine, knolraap Boule d'Or, radijs Red Meat, radijs Green Meat, pompoenen: Jack be Little, spaghetti-pompoen, butternut, potimarron, andere pompoenen). Certificeringen: IFS (Niveau 7), Global Gap, HVE (Hoge Milieuwaarde), GRASP, Biologische Landbouw.
Populaire landen voor deze zoekterm