Frankrijk, Cadeilhan
... knoflook in handen zoals deze uit de oven komt, getransformeerd door de Maillard-reacties. Biologische zwarte knoflook vindt zijn weg in tal van bereidingen, maar kan ook puur worden gegeten. Zwarte knoflooksaus, marinade met zwarte knoflook, puree van zwarte knoflook of gewoon in dunne plakjes gesneden in je pastagerechten. Zwarte knoflook past bij alle soorten vlees, charcuterie, foie gras, fijne vissen (tong, heilbot, zeebaars) en schaaldieren. Voor de zoetekauwen is zwarte knoflook een geweldige aanvulling op chocolade en citrusvruchten.
Portfolio (9)
Frankrijk, Trebedan
... natuurlijk in kunnen rollen. Asverf op fruitbomen: Het beschermt de schors tegen weersinvloeden en werkt tegen insecten. Het drogen van worst en ham in een doos gedurende lange tijd geeft een lichte rooksmaak aan de charcuterie. De as wordt gebruikt in de samenstelling van vele cosmetica. Wasproducten: as wordt gebruikt bij de productie van natuurlijke was. De ontzouting van olijven. Het maken van...
Portfolio (41)
Frankrijk, La Fouillade
...Het biologische gedroogde varkenshaasje van de Ferme de la Rousse kan in dunne plakken worden gegeten, zoals een streekham of een worst. Het is de perfecte aanvulling voor uw aperitief, op een charcuterieplank, met kaas of in een samengestelde salade. Het varkenshaasje, net als alle grote stukken charcuterie van de Ferme de la Rousse, wordt minimaal 12 weken gedroogd voordat het te koop wordt aangeboden.
Portfolio (11)
Frankrijk, Carquefou
Het huis Quillard tekent met talent en oprechtheid producten "huis" die voldoen aan de nieuwe verwachtingen: traditie, vakmanschap en authenticiteit. Elke productlijn is uitsluitend afkomstig van grondstoffen die zijn geselecteerd op basis van specificaties en wordt verwerkt volgens een traditioneel proces. De charcuterie: * Ham: Ham uit Vendée op traditionele wijze IGP, rauwe ham gerookt op tra...
Frankrijk, Marseille
... Italiaanse sauzen: Pesto Genovese AOP… Regionale/AOP-specialiteiten met gecertificeerde Italiaanse producenten. Meerdere formaten en verpakkingen: https://bellonimport.fr/notre-gamme-italienne/ Leveringen van verse en diepgevroren producten door heel Frankrijk. Meerdere leveringen per week. Biologische Italiaanse producten. IFS broker en Eco-certificering. Groothandel in Italiaanse producten alleen voor professionals: groothandelaars, distributeurs, restaurateurs, delicatessenwinkels, industrieën, GMS.
Portfolio (9)
Frankrijk, Mietesheim
...In biologische versie heeft de pittige en smaakvolle mierikswortelmosterd zijn aanhangers gevonden. Bijzonder aanbevolen om vlees, charcuterie en vinaigrettes voor salades op te fleuren. Ingrediënten: Mosterd* 67% (water, mosterdzaad*, azijn, zeezout, specerijen*), mierikswortelwortels* 33%. *: Ingrediënten uit de biologische landbouw Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg.
Portfolio (80)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...De wijn: De cuvée Croizillon is een Cahors van puur genot, gedragen door een aromatiek die evolueert naar sappige rode en zwarte vruchten (kers, pruim, braam, aardbei) en beschikt over soepele tannines. Het geheel is bijzonder soepel en verwent met zijn gulzigheid. Een Malbec die uitnodigt tot delen met vrienden en perfect zal passen bij uw aperitief, charcuterie en vlees. Een uitstekende...
Portfolio (321)
Frankrijk, Mauleon
...Commerciële agent in vlees, charcuterie, eieren, biologisch en niet-biologisch. Onze distributie richt zich op groothandels, verwerkers, supermarkten, biologische winkels, slagers, charcutiers, kaasmakers en de horeca. We passen onze verpakkingen aan op onze klanten. Ik distribueer vlees, charcuterie en eieren van de volgende bedrijven: SICABA voor rood vlees. (biologisch & label) BIO VALEUR voor biologische vlees en charcuterie. Sté Phelippeau voor biologische of vrije-uitloop eieren.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play