Frankrijk, Lattes
...Met passie vervaardigd in onze eigen werkplaats, onderscheiden deze gehakte pinda's zich door hun versheid en authentieke smaak. Perfect om een knapperige toets toe te voegen aan salades, bereide gerechten of gewoon om alleen van te genieten, onze gehakte pinda's zonder toevoegingen of conserveermiddelen zijn een heerlijke en gezonde keuze. SKU: 10173 Gewicht: 0,1 kg...
Frankrijk, Castelnaudary
... kwaliteit van zijn producten en zijn inzet voor een MVO-beleid. Maison Rivière benadrukt de traditionele Franse recepten van kant-en-klaar gerechten uit het Zuidwesten op basis van vlees. Les Mets de Provence verlevendigen het bord met culinaire hulpstukken, specerijen, smeersels voor aperitief en gerechten en groenten bereid met Provençaalse smaken. Aroma One is de specialist in kruiden...
Portfolio (56)
Frankrijk, Malataverne
... smakelijke, verfijnde en delicate producten. Bent u een onafhankelijke handelaar en wilt u uw delicatessenafdeling nieuw leven inblazen? Wij bieden u: - Een breed assortiment delicatessen - Unieke recepten, speciaal voor u gemaakt - Nieuwe producten elke maand - Verpakkingen die zijn afgestemd op kleine en middelgrote oppervlakken Achter ons merk "les saveurs du clavons" schuilt een assortiment van...
Portfolio (188)
Frankrijk, Gourdon
La Maison GODARD is gespecialiseerd in de vervaardiging van foie gras en streekproducten uit het Zuidwesten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van uitzonderlijke ganzenfoies gras, foie gras in een doek, met vijgen en ook van bereide gerechten zoals eendenconfit of cassoulet.
Frankrijk, CASTELNAUDARY Cedex
In het hart van de Languedoc en het Pays Cathare, in Castelnaudary, in de Aude, bereidt SODICAS CONSERVERIE onder het merk Audary voor uw plezier het beste van de traditionele keuken uit het Zuidwesten. Cassoulet, confits, bereide gerechten, patés, hamhocks, foie gras, dat zijn allemaal producten die de goede levensstijl en het goede eten oproepen. Onze streekproducten en traditionele recepten worden steeds meer gewaardeerd door de consumenten.
Frankrijk, La Chapelle Aubareil
Al meer dan dertig jaar zijn wij ambachtelijke producenten van ganzen- en eendenlever, evenals kastanjes in de Dordogne. Onze conserven worden ter plaatse bereid, volgens de traditionele recepten van de Périgord. De conserverie is kleinschalig. De lever en de bereide gerechten (cassoulets, confits, civets…) worden met zorg bereid en krijgen de grootste aandacht gedurende de hele productieketen. Ons laboratorium is gecertificeerd volgens Europese normen en HACCP. De waarden die wij verdedigen zijn gastvrijheid, gastronomie, traditie en kwaliteit.
Frankrijk, Paris
...Pelmeni is een mooi klein Russisch restaurant, gelegen aan de Torricelli 16, in Parijs in het 17e arrondissement, dat uitnodigt om 'de smaak van het grote Rusland' te ontdekken door middel van heerlijke ter plaatse bereide gerechten en fijne delicatessen uit Rusland. Pelmeni biedt een vleugje vernieuwing aan het type Russische etablissementen dat je meestal in Parijs vindt, vaak een beetje...
Frankrijk, Saint-Quentin
... het respect voor de productieketen vooropstellen, in tegenstelling tot de industriële producten die overvloedig aanwezig zijn in de schappen van de grote supermarkten. Een verantwoordelijke en burgerlijke benadering ten dienste van onze smaakpapillen. Ontdek onze foie gras uit de Aisne, de bereide gerechten uit het Noorden (carbonnade), de terrines en visrillettes uit Bretagne, de rillettes uit...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play