... van de producten vooropstellen, net als de inventiviteit en innovatie die essentieel zijn voor onze nieuwe producten, ontworpen om te verleiden. Want de culinaire voorkeuren van uw klanten veranderen ook. Het is dus essentieel om deze evolutie te anticiperen!
Bij FOOD PARTNERS CO zijn het dus de producten die het verschil maken...
Neem snel contact met ons op om uw project te bespreken.
...Ambachtelijk bereide jellie met extra vierge olijfolie van hoge kwaliteit. Een unieke textuur om een traditioneel product van het mediterrane dieet te begeleiden. 900 heeft de AOVE weten te transformeren in een product dat lijkt op olijfoliejam en dat niemand onberoerd laat. Ideale combinatie van de zoete smaak en de fruitigheid van de olie, perfect voor zoete gerechten maar ook voor hartige.
...Met passie vervaardigd in onze eigen werkplaats, onderscheiden deze gehakte pinda's zich door hun versheid en authentieke smaak. Perfect om een knapperige toets toe te voegen aan salades, bereidegerechten of gewoon om alleen van te genieten, onze gehakte pinda's zonder toevoegingen of conserveermiddelen zijn een heerlijke en gezonde keuze.
SKU: 10173
Gewicht: 0,1 kg...
... smakelijke, verfijnde en delicate producten. Bent u een onafhankelijke handelaar en wilt u uw delicatessenafdeling nieuw leven inblazen? Wij bieden u:
- Een breed assortiment delicatessen
- Unieke recepten, speciaal voor u gemaakt
- Nieuwe producten elke maand
- Verpakkingen die zijn afgestemd op kleine en middelgrote oppervlakken
Achter ons merk "les saveurs du clavons" schuilt een assortiment van...
In het hart van de Languedoc en het Pays Cathare, in Castelnaudary, in de Aude, bereidt SODICAS CONSERVERIE onder het merk Audary voor uw plezier het beste van de traditionele keuken uit het Zuidwesten. Cassoulet, confits, bereidegerechten, patés, hamhocks, foie gras, dat zijn allemaal producten die de goede levensstijl en het goede eten oproepen. Onze streekproducten en traditionele recepten worden steeds meer gewaardeerd door de consumenten.
Al meer dan dertig jaar zijn wij ambachtelijke producenten van ganzen- en eendenlever, evenals kastanjes in de Dordogne. Onze conserven worden ter plaatse bereid, volgens de traditionele recepten van de Périgord. De conserverie is kleinschalig. De lever en de bereidegerechten (cassoulets, confits, civets…) worden met zorg bereid en krijgen de grootste aandacht gedurende de hele productieketen. Ons laboratorium is gecertificeerd volgens Europese normen en HACCP. De waarden die wij verdedigen zijn gastvrijheid, gastronomie, traditie en kwaliteit.
...Pelmeni is een mooi klein Russisch restaurant, gelegen aan de Torricelli 16, in Parijs in het 17e arrondissement, dat uitnodigt om 'de smaak van het grote Rusland' te ontdekken door middel van heerlijke ter plaatse bereidegerechtenen fijne delicatessen uit Rusland. Pelmeni biedt een vleugje vernieuwing aan het type Russische etablissementen dat je meestal in Parijs vindt, vaak een beetje...
Ter Beke is een innovatieve Belgische verse voedingsgroep, die een uitgebreid gamma kwalitatieve verse voedingsproducten en bijbehorende diensten commercialiseert in tal van Europese landen.
Vandaag zijn we vooral gespecialiseerd in productie en verkoop van fijne vleeswaren en koelverse bereidegerechten vanuit 7 industriële vestigingen in België en Nederland. Bij Ter Beke werken ongeveer 1.650 medewerkers. Ter Beke is sinds 1986 genoteerd op Euronext Brussel en realiseerde in 2014 een omzet van EUR 399,7 miljoen.
... modernste apparatuur. Het naleven van productieprocedures die de maximale conservering van de organoleptische eigenschappen waarborgen, de verpakking in een gemodificeerde atmosfeer en het respecteren van de bewaartemperatuur tijdens de distributie maken het mogelijk om voedingsmiddelen met intacte voedingscapaciteiten op onze tafels te brengen. Onze activiteit heeft zich geleidelijk gespecialiseerd in de productie van kant-en-klare gerechten op basis van volle granen en groenten, evenals verse sauzen, waarvan de Pesto alla Genovese ons vlaggenschipproduct is.
... het respect voor de productieketen vooropstellen, in tegenstelling tot de industriële producten die overvloedig aanwezig zijn in de schappen van de grote supermarkten. Een verantwoordelijke en burgerlijke benadering ten dienste van onze smaakpapillen. Ontdek onze foie gras uit de Aisne, de bereidegerechten uit het Noorden (carbonnade), de terrines en visrillettes uit Bretagne, de rillettes uit...