Frankrijk, Condom
...Fruitige en zoete aperitief. Gemaakt van zwarte bessen en groene walnootschalen, is Le CASS’NOIX zowel traditioneel als origineel. De gematigde zuurheid van de zwarte bes wordt verzacht door de groene walnootschaal. GEWICHT: 1,4 kg FLES: 75cl fles SKU: 041...
Portfolio (66)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...De wijn: Deze mooie Provençaalse rode wijn van het domein Figuière is een perfecte genotwijn die uw gasten zal verrassen, zowel bij het aperitief als tijdens een barbecue! Er komt een mooi evenwicht naar voren, terwijl een aromatische frisheid ons onmiddellijk meeneemt naar zwarte vruchten (kers, cassis, braam) en naar kruidige tonen van peper en garrigue. Een uitstekende vriendenwijn, perfect uitgevoerd! Inhoud: 75cl Type: Rode wijn Druivensoorten: Syrah, Cabernet-sauvignon, Grenache, Carignan IGP: Middellandse Zee Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2027 Serveertemperatuur: 16-18°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Auxerre
...Neus pure cassis, geplette zwarte pruimen en zwarte kersen met tonen van zwarte olijven, lavendel en geurige aarde Mond microscopisch, stevig en korrelig met een gespierde pit en een goede lengte Wijn-spijs combinatie aperitief (kikkerbillen in armagnac), voorgerecht (gevulde cèpes à la bordelaise), hoofdgerecht (puree van houtduif à la bazadaise), kaas (camembert met Calvados) Vinificatie De...
Portfolio (190)
Frankrijk, Passa
...60% Carignan 30% Syrah 10% Grenache Noir Deze wijn, gemaakt van Carignan, Syrah en Grenache Noir die op optimale rijpheid zijn geoogst, komt van oude wijnstokken die groeien in klei-zandachtige bodems, gelegen aan de voet van de Albères en de Pic du Canigou. Neus met aroma's van rode vruchten zoals cassis en bessen. In de mond een soepele, frisse, fruitige en smakelijke wijn. Hij is heerlijk als aperitief, bij een barbecue, een gezellige maaltijd of een snelle hap. Certificering: biologisch...
Portfolio (14)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...La Salers 16 % is herkenbaar aan zijn gele dop. Liefhebbers van gentiaan waarderen de bitterheid en het kenmerkende aroma als aperitief. Het wordt traditioneel puur, met ijs, aangelengd met bruiswater, een beetje citroensap of een scheut crème de cassis gedronken. 100 cl, 16 % vol.
Portfolio (71)
Populaire landen voor deze zoekterm