Frankrijk, Avançon
...De directe verkoop van honing bij Pocquet Apiculture biedt u de unieke kans om ambachtelijke honing rechtstreeks van de imker te proeven. Gelegen in Avançon, in de Ardennen, biedt onze winkel een breed scala aan honing van superieure kwaliteit, zorgvuldig geoogst om een authentieke en natuurlijke smaak te garanderen. Door voor onze honing te kiezen, steunt u een lokale en duurzame productie...
Portfolio (62)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
... de Vietcacao-keten gewijd aan de verwerking na de oogst van cacao, evenals aan de ontwikkeling van fijne Vietnamese cacao door samenwerkingen met de gezinnen van plantagehouders en de actoren in de cacaoketen. Netto gewicht: 170g THT: 12 maanden...
Portfolio (85)
Frankrijk, Herblay-Sur-Seine
... voedingsproducten. BEEZ distribueert zijn eigen merken van biologische producten en de merken die het vertegenwoordigt in de distributienetwerken. Onze klanten zijn biologische winkels, delicatessen, restaurants, bakkers, patissiers, ambachtelijke chocolatiers. • BEEZ is gecertificeerd door Ecocert...
Portfolio (17)
Frankrijk, Saint Mars La Réorthe
... vervolgens 3 keer gemalen om een kwaliteitszeep te verkrijgen. Al onze zepen worden gemaakt met een maximum aan natuurlijke, biologische en zeer hoogwaardige ingrediënten. Wij werken op ambachtelijke wijze. Wij gebruiken geen palmolie bij de vervaardiging van onze zepen, noch dierlijke vetten. Ons doel is om u natuurlijke zepen aan te bieden die zowel uw huid als het milieu respecteren. Wij bieden...
Portfolio (27)
Frankrijk, Paris
... verwerkt in een gecertificeerd biologisch boomgaard volgens de normen en goede praktijken van de productie. Dankzij de verschillende extracties worden alle deugden van deze vruchten gebruikt in co-producten. We persen de vrucht om pulp te verkrijgen voor culinaire bereidingen. De pulp, met zure en kruidige smaken, mengt perfect in ambachtelijke recepten (jam, sorbet, cocktails, vruchtensappen). Rijk...
Portfolio (11)
Frankrijk, Thonon-Les-Bains
... en de rijkdommen van de Savoye te benutten door producten te ontwikkelen die voortkomen uit de drie complementaire activiteiten van wijnmaker, likeurstoker en imker: Maison Brandini is geboren. Natuurliefhebber in een beroepsheroriëntatie, werkt Leslie sinds 2020 dagelijks samen met Loïc. Ze neemt deel aan alle stappen van het productieproces, van de teelt van de planten tot hun verwerking. Leslie is ook de juiste persoon als u producten van Maison Brandini wilt kopen. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Frankrijk, Ressons-Sur-Matz
... ambachtelijke verwerking, met als doel een unieke kwaliteit op de markt te bieden. Alle vruchten worden geoogst op hun ideale rijpheid, en vervolgens snel en zorgvuldig op lage temperatuur gedroogd om hun kwaliteit te behouden. De traditionele knowhow van de producenten, in combinatie met de constante verbetering van de technieken, maakt het mogelijk om uitzonderlijke producten aan te bieden waarvan de...
Portfolio (18)
Frankrijk, Bohas-Meyriat-Rignat
... voor het milieu en het welzijn van onze klanten, geven we de voorkeur aan een strikte ambachtelijke productie. Onze theeën en infusies zijn gecertificeerd biologisch FR-BIO-16, wat een respectvolle teelt en verwerking van de bodems en planten garandeert. Een breed assortiment voor elke smaak Ons brede assortiment biedt een verscheidenheid aan zwarte, groene, witte, rooibos theeën en infusies met...
Portfolio (187)
Frankrijk, Marseille
... de Marseillaise Pieds et paquets, het Bœuf en daube à la Marseillaise, de Provençaalse Andouillettes, enzovoort... Dankzij zijn innovatie en tradities is het bedrijf een van de leiders in deze sector gebleven. METRAS kan elke dag de vruchten plukken van zijn eisen op het gebied van kwaliteit en selectie van verse pensproducten, van zijn productiemethoden volgens ambachtelijke technieken die sinds de oorsprong van het vak niet zijn veranderd, om de oorspronkelijke authenticiteit van de smaak te behouden.
Frankrijk, Wolfisheim
Vietcacao selecteert en fermenteert de cacaobonen met de grootste zorg in de provincie Bến Tre, in het zuiden van Vietnam, in de Mekongdelta. De verwerking van de cacao vindt plaats binnen een Arbeidsintegratiecentrum om de professionele integratie van jonge gehandicapten te bevorderen. Geïmporteerd naar Frankrijk, worden ze gebrand en verwerkt volgens een ambachtelijke knowhow tot pure...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play