Frankrijk, Warmeriville
...Vlees en bijproducten van dieren Oliën en vetten, Extracten van plantaardige stoffen en bijproducten van vissen (2, Mineralen, Suikers, Gisten gelijk aan 3,5 % van vissen en herhydreerde bijproducten van vissen, met 0,5 % van zalm, 0,5 % van koolvis en 0,5 % van forel. ADDITIEVEN: Voedingsadditieven: UMkg: Vit A 32000; Vit D: 1000; Vit E 170; mg/kg: Monohydraat van ijzersulfaat (Fe 88...
Portfolio (127)
Frankrijk, Boulogne-Sur-Mer
...Handmatige pelmachine die zich aanpast aan alle soorten vissen met een fijne of diepe schil: platte vissen (tong, rog, enz.) en grote verse of gerookte visfilets (forel, zalm, enz.). Hij is verkrijgbaar in 2 versies: - met mes (V358L) - of alleen met de schilmes (V358S). De dikte-instelling is mogelijk op de machine V358L dankzij de handgreep aan de zijkant van de machine. De optionele...
Portfolio (48)
Frankrijk, Paris
... en gevangen, en biedt uw trouwe metgezel een bron van voeding van ongeëvenaarde kwaliteit, die recht doet aan zijn liefde en uw toewijding. De geheimen van onze Dombiste forel huid De forelhuiden voor honden zijn om verschillende redenen uitzonderlijk, met name vanwege hun voedingsvoordelen, hun natuurlijke oorsprong en hun Franse kwaliteit. Hier is waarom ze zich onderscheiden als een...
Portfolio (115)
Frankrijk, Les Eyzies De Tayac
...Gemaakt met verse en gerookte forel, zijn onze smeerbare producten romig, verrukkelijk en vers. Perfect voor bij de borrel. (netto gewicht 100g) Referentie: PTCRETRU Herkomst: Frankrijk Gewicht: 100g...
Portfolio (18)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de distributie van biologische diepvriesproducten voor professionals. Ons merk AQUIBIO is tegenwoordig erkend en gewaardeerd door biologische winkels, de collectieve horeca en verwerkers. Ons merk AQUABON dekt al uw behoeften op het gebied van wilde vis en schaaldieren, maar niet biologisch. AQUITAINE BIOLOGIE beschikt over een catalogus...
Portfolio (184)
Frankrijk, Montigny-Le-Bretonneux
...Zalm: Salmo salar Forel: Oncorhynchus mykiss Heek: Molva Molva Blauwe leng: Molva dypterygia...
Portfolio (15)
Frankrijk, Sarrance
...Viviers de Sarrance is een selectie- en fokcentrum dat zich richt op de forel. Onze taak is het produceren van bevruchte foreleieren (meer dan 50 miljoen per jaar) die worden verkocht aan aquacultuurbedrijven over de hele wereld om hun kweek te voorzien. Dankzij ons genetische selectieprogramma, dat in 1995 is gestart, is de stam "VIVIERS" internationaal bekend om zijn groeiprestaties...
Frankrijk, Descartes
...Gevestigd in de Touraine, in het hart van de kastelen van de Loire, transformeert de Moulin du Couvent rauwe vissen op maat in gerookte producten: zalm, paling uit de Loire, haddock, heilbot, zwaardvis, tonijn, marlijn, kabeljauwfilets, steur, forel, karper uit de Brenne... We bieden een breed scala aan verpakkingen aan: Hele gerookte zalm, korte snede (voor presentaties op een bord), snijden van de plakken op aanvraag: 20, 30, 40, 50, 60 of 70 gram, snijden over de volledige lengte voor het maken van canapé's, •bijzondere snede: reep, blokje, enz.
Portfolio (1)
Frankrijk, Carentan
...De Société William & James is gevestigd in Carentan in Normandië. Ze is gespecialiseerd in het roken van hoogwaardige zalm en forel. Van de hele vis tot de verpakking van uw gerookte zalm verstrijkt er meerdere dagen waarin een strenge selectie wordt uitgevoerd, gevolgd door het zouten met droge zout, het roken op lage temperatuur en tenslotte het snijden van dunne plakken met een mes. Deze verschillende stappen waarborgen de kwaliteit van de producten van William & James, die gebaseerd is op ambachtelijk vakmanschap (Label Maître Artisan), de versheid en de kwaliteit van de grondstoffen.
Frankrijk, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, een familiebedrijf sinds 2 generaties. Wij zijn producenten van gerookte vis, zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen en zonder additieven. Een breed aanbod van verse vis en gerookte vis. (tonijn, zalm, zwaardvis, forel, bottarga, kabeljauw, garnalen, oesters, mosselen, koolvis, wijting, inktvis, zeebaars uit de Middellandse Zee, dorade uit de Middellandse Zee, zeebaars, en nog veel meer ... )...
Frankrijk, BANCA
De aquacultuurboerderij van Banka is vooral een prachtige en wilde omgeving, genesteld in het hart van het Baskenland. Al in de 17e eeuw voedde de Arpéa-bron een molen in het dorp Banka. In 1965 besloot Jean-Baptiste Goicoechea om op deze locatie een forellenkwekerij op te zetten, overtuigd dat de uitzonderlijke kwaliteit van het water en de passie van de mensen die dit bedrijf zouden leiden, van de Forel van Banka een gastronomische referentie konden maken.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play