Frankrijk, Val De Cognac
... eerlijke rietsuiker (Brazilië) Te serveren koud, alleen of in een cocktail, zowel als aperitief als digestief. Gewicht: 1,2 kg Afmetingen: 10 × 10 × 19 cm Alcoholpercentage: 33,5° Macération: minimaal 4 maanden Uiterlijk: Mooie roze-oranje kleur...
Portfolio (29)
Frankrijk, Condom
...De samenstelling van een Aperitief met rode vruchten is altijd gebaseerd op de Framboos, wat een aangename basis biedt waarop we zwarte bessen en bosbessen kunnen toevoegen. Ik voeg sap van frambozen, zwarte bessen en bosbessen toe aan dit klassieke aperitief. Te drinken zeer koud en indien mogelijk zonder ijs. GEWICHT: 1,4 kg FLES: Fles 75cl SKU: BFRROHASAC075...
Portfolio (66)
Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
...Gemaakt van alcohol, fruitmaceraat en suiker. Ze passen perfect als aperitief, toegevoegd aan een sprankelende wijn voor een feestelijke Kir of gewoon met een zeer frisse witte wijn. Een ruime keuze aan smaken voor onze fruitcrèmes, die ook puur te genieten zijn met slechts een paar ijsblokjes.
Portfolio (41)
Frankrijk, Copponex
... onderbreking van de koude keten Bij voorkeur vers consumeren Koel bewaren na opening Een fruitensap vol kleur, gewaardeerd door fijnproevers vanwege de heerlijke mix van appels en frambozen. Een 100% fruitsap, gebalanceerd, zoet en zuur om de smaakpapillen van jong en oud te prikkelen. We bieden het aan als aperitief, bij de snack en zelfs bij het ontbijt. Ecologisch Verantwoorde Boomgaarden: Ja Hoge Milieuwaarde Niveau 3 (HVE3): Ja...
Portfolio (19)
Frankrijk, Lys Haut Layon
... mond. Evenwicht: Brut Bewaarpotentieel: Te drinken binnen 3 jaar Combinaties van gerechten en wijn: Ideaal als aperitief, bij cocktails en bij desserts. Zomergebak met amandelen, nectarines, abrikozen en frambozen Snoei: Dubbele Guyot Hoogte: 100 tot 120 m...
Portfolio (43)
Frankrijk, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFICATIE : Rosé verkregen door maceratie. DOSAGE : 9 g/l PROEFNOTITIES : Onder zijn elegant gekleurde en heldere jurk onthult deze champagne delicate en complexe aroma's van rode vruchten. Zijn smakelijke mond met tonen van frambozen en zure kersen komt naar voren bij het aperitief. De gesmolten tannines en de wijnachtigheid van deze rosé, verkregen door maceratie, maken het ook een maaltijdchampagne.
Portfolio (9)
België, Roeselare
...-brouwmeesters, van de foeder die na 2 jaar rijping het beste bier heeft voortgebracht: ‘de beste foeder van het jaar.’ Op het etiket wordt altijd het nummer van de foeder vermeld en het jaartal wijst op het begin van de rijping. RODENBACH Rosso is een authentiek, licht verteerbaar, zuurzoet verfrissend bier.RODENBACH Rosso wordt gebrouwen op basis van 2-jarig - op eikenhouten foeders gerijpt – RODENBACH-bier gemengd met jonge RODENBACH, het brouwsel ondergaat daarna deels een maceratie met veenbessen frambozen en zure krieken en wordt verder aangevuld met het natuurlijk sap van deze rode vruchten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play