Frankrijk, Auros
Opgericht in 2002, is MAISON VOISINE een familiebedrijf. Wij zijn fabrikant en groothandel in ambachtelijke producten uit de regio Aquitaine. MAISON VOISINE is opgericht om een lokaal en regionaal distributieplatform te creëren met goed aangepaste koelapparatuur. Het bedrijf biedt directe leveringen aan onze klanten, waaronder slagers, traiteurs en kruideniers. Afkomstig uit meerdere generaties va...
Portfolio (31)
Frankrijk, Castelnaudary
Le Coustelous is trots om u zijn gastronomische producten uit het Zuidwesten aan te bieden, met bijzondere aandacht voor de beroemde cassoulet van Castelnaudary. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met lokale producenten om u het beste te bieden. Wij exporteren onze producten naar Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, naar delicatessenwinkels, wijnha...
Portfolio (37)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Een traktatie voor de Feestdagen... Cul Noir Limousin, foie gras en noten, allemaal in één pâté! Ideaal te combineren met geroosterd speculaasbrood, salade en een witte wijn uit de Coteaux de la Vézère. Zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. 180 g...
Portfolio (71)
Bulgarije, Rakovski
...Eendenleverpastei (pâté de foie gras) in een blik, 0,150 kg Ingrediënten: Eendenlever, 90% water, porto, suiker, zout, specerijen, antioxidant E316, conserveermiddel: E250 Bewaring: Bewaren op een droge en koele plaats. Bewaringstemperatuur: 0 ° tot 4 ° C. Koel bewaren na opening. Houdbaarheid tot 3 dagen. Serveer met warme toast of boerenbrood. Prijs: 4,50 €...
Portfolio (10)
Italië, Trieste
...6 WECK DROIT glazen potten van 290 ml, plat, diameter 100 mm met glazen deksels en afdichtingen (klemmen niet inbegrepen) Referentie: 5740316 Inhoud: 290 ml Opening: 100 mm. Pot en deksel inbegrepen. Roestvrijstalen klemmen niet inbegrepen. Hoogte in mm: 55 Inhoud in grammen: 200 gr. volgens type product. Ideaal voor paté, foie gras, verrines, gekookte gerechten, desserts...
Frankrijk, Beaumont De Lomagne
Het is de liefde voor het vak en de ernst die een kleine charcuterie uit Beaumont, opgericht in 1888 en geleid door Antoine Micouleau, heeft doen uitgroeien tot La Maison Micouleau, een ambachtelijke conserverie. Sindsdien geven we onze recepten van vader op zoon door. In het hart van ons land, de Lomagne, geven we het woord terroir al zijn smaak. Onze foie gras, confits, cassoulets en andere...
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
Opgericht in 1993, is Maison Mayté een ambachtelijke charcuterie uit het Baskenland. De Maison produceert een breed scala aan droge vleeswaren uit het Baskenland: hammen, saucissons, droge worst, platte of opgerolde buiken (ventrêches), chorizo, lomos secs... De Maison biedt ook zijn specialiteiten op basis van eend aan (foies gras, magrets, confits, rillettes, pâtés van foie gras), varkensvlees...
Frankrijk, Carquefou
... rillaux * Grillons, Nantes spek * Gekookte rib De feestelijke recepten: * Terrines: Terrine van eendenlever met girolles, terrine van varkenswang met stukjes eendenlever met girolles, terrine van kalfszwezerik met morieljes. * Witte bloedworst op traditionele wijze met paddenstoelen, foie gras, zalm, Sint-Jacobsschelpen Winterassortiment: * Charcuterie op traditionele wijze: Toulouse-worst...
België, Wavre
... Frankrijk, het Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, ... al op maandagochtend. Onze Belgische dochteronderneming, Delitiv SA, verwerkt onze grondstoffen tot hoogwaardige eindproducten. Zo bieden wij terrines en blokken foie gras, gerookte magrets, magrets gevuld met foie gras, enz. ... Agro-Top Produits staat dus voor het beheer van de foie gras-keten, van het ei tot uw bord.
Frankrijk, Cambiac
...Al onze eenden worden grootgebracht op meer dan 20.000 m2 park. Familieboerderij die zelfvoorzienend is, met voeding van witte maïs en een erkende conservering. Ons beleid is gebaseerd op de kwaliteit van de veeteelt en de voedseltraceerbaarheid van het dier. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Wij bieden een assortiment van conserven die strikt afkomstig zijn van onze eigen fokkerij: foie gras, paté, galantine, confits.
Portfolio (1)
Frankrijk, Foix
...In een natuurlijke en authentieke omgeving houdt de familie ROUCH sinds 1870 de traditie in stand van het maken van echte streekproducten, rustiek en vol smaak. Jambon de Pays Ariégeois, gedroogde leverworst, saucisson onder de as l'Ariégeois, foie gras, eendenconfit, wildpaté, hertenvlees, enzovoort... De charcuterie ROUCH vervaardigt zijn producten in zijn laboratorium dat voldoet aan de Europese normen, in Ferrières in Ariège.
...In het hart van het hoge Pyreneeën-piedmont, al drie generaties lang, behouden "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS het oude vakmanschap van onze familie, in TOURNAY, een oude bastide uit de 14e eeuw. DE AUTHENTICITEIT: foie gras, confits van gans en eend geselecteerd. DE TRADITIE: koken die al in 1870 werd genoten op het domein van de Lande. DE KWALITEIT: koken uit de Gascogne, voor u gestoofd, ambachtelijk en met de hand ingeblikt.
Wij zijn gespecialiseerd in de export, import en distributie van gourmetproducten. Wij zijn vertegenwoordigers van verschillende fabrikanten van gourmetproducten uit Spanje en Frankrijk. Onze catalogus omvat verschillende delicatessen zoals honing, jam, thee, paté en foie gras, enzovoort...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play