Nederland, Sittard
Frankrijk, Peyruis
...% ambachtelijke productie Onze CHOCOLADE van pure cacaoboter is verkrijgbaar in meer dan 100 lekkernijen. De recepten en technieken blijven traditioneel. De CALISSON is de viering van de amandel uit de Provence. Zijn verfijning maakt het een van de meest gewaardeerde snoepjes van de Provence. Ontdek onze calissons, onze mini's, de traditionele, met bosbessen, met génépi... De NOUGAT vindt zijn finesse in de combinatie van de amandel uit de Provence en lavendelhoning. U heeft een ruime keuze, meer dan 70 referenties, met gekonfijte vijgen, frambozen, karamel... Een hele palette van smaken om te ontdekken!
Portfolio (51)
Zwitserland, Zürich
...verpakking, enzovoort. Ik kan speciale Zwitserse chocolade produceren in grote hoeveelheden, bijvoorbeeld 500 kg per maand per soort of meer. Bespreek uw wensen en uw wensen komen in de uitvoering... Dat beloof ik. Onze grens van fantasie is onbeperkt. Ik hoop snel te lezen over uw wensen in mijn profiel en natuurlijk sta ik tot uw beschikking voor vragen.
Portfolio (5)
Hongarije, Helvécia
Een van onze belangrijkste activiteiten is de productie van chocolade en coatings, zowel suikerrijk als suikervrij. We breiden ons productassortiment voortdurend uit om te voldoen aan de behoeften van onze klanten, inclusief donkere, melk- en witte chocolade. De belangrijkste gebruikers van onze producten zijn bakkerijen en conserven. Onze andere belangrijkste activiteit is uitbesteding van...
Slovenië, Ljubljana
... onderwijzen en inspireren om echte verfijnde chocolade te maken. Nu bepaal jij hoe heerlijk jouw chocolade is. De smaak ligt in jouw handen. KADZAMA apparatuur is geschikt voor: •Chocolade (van bonen, cacaomassa's en kant-en-klare chocolade); •Notenpasta's; •Hummus, urbech en andere pasta snacks; •Meel van vaste ingrediënten — boekweit, rijst, erwten, enz. •Water, papaver, amandelen, ceder...
Portfolio (7)
... onze krachtige en technologische machines zijn: - Chocolade Bollen Molen (Chocolate Ball Mill) - Chocolade en Karamel Coating (Chocolate and Caramel Enrobing/Coating) - Marshmallow Bereidingsapparatuur (Marshmallow Preparing Equipments) - Koekjesverpakking (On-Edge Flowpack Biscuit Packaging) - Cake Bereidingsapparatuur (Cake Preparing Equipments) - Compleet Cake Lijnen (Cake Manufacturing Turnkey Lines) - Sigma Deegmixers (Double Arm Sigma Mixer) Neem zeker contact met ons op zodat we samen de meest geschikte machines voor u kunnen selecteren.
Portfolio (9)
België, Sint Martens Latem
... maar eens en... Het liefdesverhaal begint... Ons team van experts produceert verfijnde chocolade die altijd voldoet aan de eisen van onze klanten op het gebied van smaak, toepassing en kwaliteit. Met meer dan 20 jaar ervaring werken we continu aan het innoveren van nieuwe producten om te voldoen aan de behoeften van onze klanten. We produceren fijne chocolade voor zowel onze groothandels- als detailhandelsklanten. Onze assortiment chocolade wordt met veel passie en zorg geproduceerd, en onze uitgebreide expertise met private label producten biedt adequate ondersteuning voor uw bedrijf.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
... of zelfs macarons. Om uitzonderlijke chocolade aan te bieden, kiezen we de beste grondstoffen. We spelen met combinaties van smaken, texturen en esthetiek om leven te geven aan memorabele chocoladecreaties en -emoties. Onze ambachtelijke en authentieke ijsjes en sorbets worden ook in onze werkplaats gemaakt. Onze ijsjes bevatten geen kleurstoffen, geen smaakversterkers en geen aroma's (zowel...
Portfolio (85)
Frankrijk, Épaignes
... bewaken. Zo behouden we ons vakmanschap en garanderen we de "fabrication maison" van onze heerlijke escargots. Ons team van chocolade-liefhebbers creëert, verpakt en ontwikkelt honderden recepten die al meer dan 50 jaar worden aangeboden aan bakkers en delicatessenwinkels in Frankrijk en internationaal. We voeren dit nauwkeurige werk dagelijks met plezier uit, altijd met respect voor de...
Portfolio (184)
Duitsland, Eningen Unter Achalm
... presentverpakkingen en elegante veredelingsmogelijkheden. Als kleine moderne manufaktur zijn wij krachtig gestructureerd en kunnen we toch flexibel inspelen op de individuele wensen van onze klanten. Wat ons drijft De liefde voor goede confiserieproducten. Zacht smeltende couvertures, verse room en goede boter uit de regio, kostbare Bourbon vanille, verfijnd nougat, handgeplukte Middellandse Zee...
Portfolio (3)
...Over het algemeen biedt ons bedrijf producten in de categorie chocolade en banket, en we streven ernaar ons productportfolio dagelijks uit te breiden en volledig te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Met onze ervaring in de sector bieden we onze klanten service en blijven we met dezelfde passie als op de eerste dag ononderbroken werken.
Portfolio (3)
Frankrijk, Boissy Saint Leger
... Île-de-France, en zijn team chocoladebonbons bereiden. Stéphane Janin, professionele chocolatier gevestigd in Val de Marne en specialist in de chocoladeproductie, nodigt u uit om zijn chocoladefabriek te ontdekken terwijl u geniet van heerlijke pralines, pure chocolade, truffels … Verkoop van ambachtelijke chocolade (chocoladegeschenken, chocoladeassortimenten, chocolade …) en creatie van...
Portfolio (36)
Italië, Ferrazzano
...Shockino Mix Experience - Handgemaakt in Italië Wij zijn een ambachtelijk chocolade laboratorium in het hart van Italië, in Molise. Wij hebben de Mix & Match praline uitgevonden en maken spreads, snoep, chocolade tabletten en meer. We zijn ons project in 2015 gestart en hebben de "Vermelding van Eer bij de ADI International Compasso d'Oro" ontvangen voor de modulaire praline, die het beste...
Portfolio (2)
... chocolade en de verpakking met bedrijfslogo's. Onze sterke punten: - Raffinement: Kwaliteit en authenticiteit kenmerken onze chocolade. Lang in de mond, vervaardigd met de beste cacaobonen en grondstoffen die zorgvuldig zijn geselecteerd. De chocolade is 100% pure cacaoboter. - Creativiteit en originaliteit: meer dan 50 unieke creaties worden aan onze klanten aangeboden met een assortiment van...
Spanje, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
... onweerstaanbare combinatie van noten en chocolade. Ambachtelijk vervaardigd met Marcona-amandelen en omhuld met een heerlijke witte praliné en een laatste laag van de beste cacaopoeder. Het assortiment wordt aangevuld met vier extra smaken: Catànies® van pure chocolade (Dark Chocolate), Catànies® van koffie en chocolade (Coffee Chocolate), Catànies® met Griekse yoghurt smaak (Yogulates) en Catànies® met limoen smaak (Green Lemon).
Portfolio (7)
... hoogstaande producten aan. De levering van chocoladedecoraties, chocolade cups en chocoladekrullen loopt veelal via de groothandel of distributeur. Wij leveren ook onze producten ook direct aan onze afnemers. We leveren niet alleen wereldwijd, maar produceren de chocoladedecoraties, chocolade cups en chocoladekrullen ook over de Nederlandse grenzen. Dat doen we in Nederland, België, Azie en de USA. ...
België, Beersel
Gouden muntstukken in chocolade. Chocolademunten en medaillons.
Duitsland, Essen
...Naast de productie van chocoladecoatingmachines en koelkanalen heeft Dedy GmbH zich gespecialiseerd in de vervaardiging van chocolade smelt- en temperingsketels, pralinesnijders, uitsteker en kleine apparaten zoals bijvoorbeeld pralinevorken, chocolade raspen of truffelvulmachines voor de chocoladeverwerking. Dedy GmbH biedt machines en apparaten voor de volgende doeleinden: -Chocolade smelten en tempereren -Chocolade coaten en gieten -Chocolade afkoelen, chocolade drogen -Truffels of chocoladevormen vullen, truffels decoreren -Productmassa's en appels snijden, vormen uitsteken -Wafels bakken...
... middelgrote cacao- en notenverwerkingsinstallaties. Wij plannen, ontwerpen, vervaardigen en leveren machines en complete productielijnen met een bijbehorende onderdelenvoorziening. In het kader van onze service bieden wij ondersteuning bij de ontwikkeling van investerings- en businessplannen voor investeringen in kleine en middelgrote installaties. Voor grote cacaoverwerkingsbedrijven bieden wij retrofit...
België, Bruxelles
... conserveermiddelen). Concept Chocolate werkt voor een groot aantal internationale bedrijven die gepersonaliseerde chocolade gebruiken voor hun reclame, marketing of relatiegeschenken (voor klanten of personeel). Georganiseerde rondleidingen (alleen op reservering) voor groepen. De proeverij wordt niet vergeten! We bieden ook rondleidingen aan met actieve deelname van de bezoekers, initiatieworkshops, wijn- en chocoladeproeverijen (op reservering en offerte).
Italië, Novi Ligure
Industrie van zoetwaren. Chocoladeproductie. Chocolade-eieren. Bij ons wordt de verwerking van chocolade met liefde en aandacht uitgevoerd, met respect voor traditie en kwaliteit, en richt zich op alle soorten chocolade, van melkchocolade tot pure chocolade, inclusief witte chocolade of hazelnoot. Gambarotta srl voert ook werkzaamheden uit voor derden: cacaopoeder, pure chocolade, gianduiotti, chocolade nougat, chocolade, chocoladeconfetti, hazelnootchocolade, smeerbare chocolade, snoep en suiker, chocolade tabletten en chocolade-eieren.
Italië, Schio
Wij zijn gespecialiseerd in de productie van machines voor de verwerking van chocolade en banketproducten. We werken samen met internationaal gerenommeerde Chocolatiers en Patissiers, die vertrouwen op onze knowhow en dagelijks onze machines gebruiken in hun prestigieuze ateliers. Wat ons onderscheidt is een lange ervaring en een diepgaande kennis van de markt. De klant is onze belangrijkste...
Ons bedrijf, dat sinds 1977 in Bursa actief is, produceert en verpakt verschillende snoepwaren zoals jam, halva, Turkse delight, cacao-hazelnootcrème, melasse en tahini.
België, Heist Op Den Berg
BETEC n.v. is fabrikant, gespecialiseerd in : MACHINES VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE INTERNE TRANSPORTSYSTEMEN AUTOMATISATIE KOEL- EN VRIESTOEPASSINGEN CHOCOLADE-INDUSTRIE Wielmachines Enrobeermachines Automatische tempereermachines Smeltketels Koeltunnels Spuitmachines Mouleerlijnen Vernevelings- en decoratiemachines Chocolade pompen Transportbanden TRANSPORTSYSTEMEN VOEDINGSINDUSTRIE Spiraaltorens Schakelbanden Bochtbanden Grillebanden PVC banden Draaitafels...
België, Betekom
Delvora pralines worden met veel zorg en vakkennis vervaardigd in ons eigen atelier. Hun verfijnde kwaliteit berust op het gebruik van de beste ingredienten zoals Belgische chocolade, verse room en boter. Hun versheid is optimaal dankzij de strenge hygienische voorwaarden tijdens de productie en de ideale bewaring in een droge atmosfeer bij 15°C. Het Delvora-assortiment is zeer gevarieerd in...
... fabrikanten, grootwarenhuisketens en de catering sector. ECC profileert zich sterk als co-worker voor de belangrijkste binnen- en buitenlandse chocolade producenten. ECC is eveneens een gekend en gewaardeerd leverancier van private label producten. Voedselhygiëne en voedselveiligheid staan hoog in het vaandel bij ECC nv. ECC is eveneens gecertificeerd voor de productie van BIO, NOP en Kosher parve producten. ...
Frankrijk, Paris
... het bos van Chantilly, waar 1.000 m² is gewijd aan de vervaardiging van onze unieke chocolade. Als ware smaakartiesten verwennen de chocolatiers onze zintuigen met krachtige, delicate, subtiele aroma's... We werken ook al vele jaren 'op maat' voor prestigieuze Parijse en internationale huizen en kunnen, indien gewenst, uw toekomstige assortiment ontwikkelen.
België, Wauthier-Braine
... smakelijk en innovatief. Alle producten van de Tohi-lijn zijn uitsluitend afkomstig van gecertificeerde biologische landbouw. Geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteit, onthullen onze ingrediënten die in de chocolade zijn verwerkt hun subtiele en echte smaken. Tohi respecteert de ecologie. De chocoladefabriek is ook CO2-neutraal gecertificeerd. Tohi produceert gegarandeerde chocolade. Kwaliteitscontroles - zowel technisch als organoleptisch - worden op elke stap van het productieproces uitgevoerd. De chocolade van Tohi is dus Fair Trade gecertificeerd.
België, Lebbeke
...Barry Callebaut is 's werelds grootste chocoladefabrikant. Barry Callebaut's klantenbestand bestaat uit multinationals, nationale merkproducten en ambachtelijke gebruikers van chocolade (chocolatiers, patissiers, bakkers en cateraars). Naast de fabricage doet het bedrijf ook onderzoek naar chocoladerecepten: in de afgelopen jaren hebben zij bijvoorbeeld tandvriendelijke chocolade gelanceerd: chocolade met een hoog niveau van antioxidanten (verkocht onder de merknaam Acticoa).
Zwitserland, Luzern
...GEPERSONALISEERDE CHOCOLADE Het vervullen van de behoeften van onze klanten op een innovatieve manier staat voor ons centraal. We opereren innovatief, flexibel en deskundig met de eis van de hoogste kwaliteit. We hebben een breed scala aan VEGAN-producten, die ook elke NIET-Veganist het leven kunnen verzoeten. PRIVATE LABEL Wilt u graag uw eigen chocolademerk produceren en op de markt brengen? Dan zijn wij uw perfecte partner. Wij ontwikkelen, creëren en produceren voor u.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play