Duitsland, Waldstetten
... molen komt, spreekt voor zich. Wie, net als wij, de tijd neemt voor traditionele deegproductie, kan ook gerust de zogenaamde prestaties van de chemische industrie achterwege laten. U zult in ons deeg dan ook geen sporen van chemische toevoegingen of bakmiddelen vinden. Natuurlijk blijven we trouw aan onze kwaliteitsfilosofie als het gaat om de ingrediënten voor de topping. Het is vanzelfsprekend dat...
... meel. Momenteel beschikken we over een grote verscheidenheid aan producten die speciaal zijn ontworpen voor de verschillende sectoren van de meelwereld: bakkerijen, patisserieën, churrozaken, pizzeria's, horeca, catering, crêperies... Vanuit de meelmakerij Ylla willen we de ervaring en kennis die we in de loop der jaren hebben opgedaan verspreiden en overdragen. Voor ons is het een genoegen om...
Italië, Albano Laziale
...- de ovale vorm - de kruimelige, krokante rand - hoge verteerbaarheid, verkregen door een rijstijd van 48-72 uur. Het project Pinsa 2.0 heeft als doel een traditioneel product in een moderne versie te creëren, toegankelijk voor iedereen!
Frankrijk, Lomme
... product dat u wilt. Of het nu gaat om brood, een snackproduct of pizzadeeg, we hebben een breed scala aan concepten die u vervolgens kunt personaliseren. •MEEL: Kies voor tarwemeel voor een lichte smaak, of voor originele graansoorten voor meer karakter. Selecteer het type meel dat het meest geschikt is voor uw product. •DEEGTYPE: Kies uw deeg voor snacks! Bijvoorbeeld, kies voor bladerdeeg voor...
Portfolio (9)
Italië, Bruino
... of meel van oude granen voor natuurlijk gerezen producten. We maken droge patisserie, verse patisserie, taarten, semifreddo's, gerezen producten zoals: panettoni, pandori, zoete en hartige focaccia's, pizza's; bugie ricce en gevulde producten, en eenpersoonsproducten voor het ontbijt. Je kunt enkele van onze ambachtelijke patisserieproducten vinden in de online catalogus. Naast de artikelen die in...
Spanje, Guardamar Del Segura
... pizzabodems verzekeren onze klanten zich van een volledig ambachtelijk product, met de hoogste kwaliteitsgaranties en ongelooflijk vers, aangezien we in staat zijn om het binnen 24-48 uur te verzenden. Voor de bereiding van een goede pizza volgens de Italiaanse traditie hebben we maar heel weinig ingrediënten nodig, maar wel een goede techniek voor de bereiding van een uitstekende pizzadeeg. Bij Quality...
Portfolio (6)
Spanje, Miramar
... toe zijn alle deegbolletjes op de markt brooddeegbolletjes, die het gewicht en de vorm hebben om pizza te maken. Omdat ze niet zijn ontworpen voor pizza, worden ze door professionals afgewezen. Thinkingfoods heeft de "Enige Professionele Pizzadeegbolletje" 100% Natuurlijk met Zuurdesem, Manitoba Meel en Extra Vergine Olijfolie gecreëerd. Het resultaat: - Authentieke en Ambachtelijke Smaak - Gepersonaliseerd en Op Maat Gemaakt Product - Rendabel, Consistent en Professioneel.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play