Italië, Orbassano
PASTA GIRARDI is een ambachtelijk bedrijf uit Piemonte, gespecialiseerd sinds 1997 in de dagelijkse productie van verse pasta, ravioli, lasagne en hoogwaardige gourmetgerechten voor professionals in de voedingssector (HORECA) en voor de detailhandel, zowel onafhankelijk als georganiseerd. Elk van onze producten is het resultaat van constante aandacht voor onderzoek en selectie van grondstoffen, en...
Portfolio (57)
Italië, Carmagnola
Het bedrijf Pasta Berruto spa is gevestigd aan de via Sommariva, 139 in Carmagnola (TO) en opereert met grote passie in de pastasector sinds 1881. De familie Berruto heeft een eeuwenlange ervaring op de graan- en pastamarkt. Op de Italiaanse markt opereert het bedrijf met eigen merken en met merken van de klant, en werkt samen met de belangrijkste nationale ketens. Pasta Berruto spa heeft al ve...
Portfolio (3)
Italië, MILANO
... smaak brengen van pizza of eiernoedels, voor recepten met groenten of vis, voor hoge temperatuur bereidingen (zoals in de oven) en lange kooktijden dankzij het hoge watergehalte. • 100% Italiaanse tomaten • Ideaal voor recepten met rauwe tomaat • Rijk en vol van smaak • In tomatensap • Formaat: 400g VERPAKKING VAN 24 1 STUK = EURO 0.40 1 PALLET 84 VERPAKKINGEN VERVALDATUM 05/2026 MINIMALE BESTELLING 30...
Portfolio (229)
...De lasagne met ricotta en spinazie, een must in elke keuken, zijn de favorieten van liefhebbers van klassieke en lichte smaken. Gemaakt met de beste eiernoedels volgens traditie, verrassen ze door de puurheid van de ricotta en de spinazie en de frisheid van elk ingrediënt.
Portfolio (45)
Italië, Sassano
Met een hoofdkantoor in Sassano, in het hart van het Nationaal Park Cilento, is I Sapori del Vallo een ambachtelijk bedrijf dat pasta produceert volgens oude recepten. Een productie die van moeder op dochter is doorgegeven, waarin traditie en kwaliteit de geheime ingrediënten zijn van bijna 30 jaar succes. I Sapori del Cilento is in 1994 opgericht door de intuïtie van eigenaar Salvatore Calandri...
Portfolio (4)
Gelegen in Varreddes in Île-de-France, is onze boerderij toegewijd aan de duurzame teelt van durumtarwe om ambachtelijke boerderijpasta in een korte keten te creëren. Opgericht door een familie van boeren sinds meerdere generaties, telen we onze durumtarwe en andere gewassen op een milieuvriendelijke manier. In 2020 hebben we onze pasta-productie op de boerderij gelanceerd, met behulp van de techn...
Portfolio (43)
Frankrijk, Melle
Melle et une Pâte is een pastafabrikant gevestigd in Melle, nabij het Marais Poitevin (79). Wij produceren uitstekende droge en verse pasta met lokale grondstoffen. Onze pasta is uniek en we bieden originele smaken aan: berenknoflook, zeewier, brandnetel, saffraan, engelwortel, eekhoorntjesbrood, spirulina, hennep, pepermunt en Espelette-peper. Wij zijn er trots op een echte kwaliteit van onze pro...
Portfolio (31)
Duitsland, Koblenz
...Gaat u graag winkelen? Of brengt u liever uw tijd door in de natuur en weet u wat er wanneer op onze akkers groeit? Dan zijn onze NATUURLIEFBHABER bandnoedels precies wat u zoekt. Onze harde tarwe verse eiernoedels smaken uitstekend als hoofdgerecht of als bijgerecht. In de zomer raden we een saus van regionale tomaten aan en tijdens de koude maanden een hartige walnoot-pesto. Doe mee en word een NATUURLIEFBHABER!
Portfolio (94)
Het familiebedrijf uit de Rijn-Neckar-regio werd in 1986 opgericht door de vijf broers Baklan als een detailhandel. Het heeft zich tot op heden ontwikkeld tot een wereldwijd opererend internationaal bedrijf. De Baktat-groep omvat momenteel twaalf bedrijven met ongeveer 1.500 medewerkers. Het huidige assortiment bestaat uit 3.000 producten en is wereldwijd verkrijgbaar in ongeveer 52 landen. De ba...
Portfolio (95)
Duitsland, Mühlheim
...brede eiernoedels, vers brede eiernoedels, 20 mm breed, vers...
Portfolio (8)
Litouwen, Kaunas
Amber Pasta UAB is een bedrijf gevestigd in Kaunas, Litouwen, opgericht in 1996, dat gespecialiseerd is in de productie van pasta. In de loop der jaren is het bedrijf een toonaangevende pastaproducent in de Baltische Staten geworden. Samen met Malsena Plius UAB, Rigas Dzirnavnieks AS en Balti Veski AS maakt Amber Pasta UAB deel uit van Baltic Mill, een van de grootste graanverwerkingsgroepen in de...
Portfolio (23)
Turkije, Bursa
Griekenland, Kozani
... eiernoedels met saffraan, eiernoedels met groenten (vers of diepgevroren), eiernoedels met eieren (op bestelling en met landelijke eieren), zure trachana met volle yoghurt, zoete trachana met volle melk, en ook volkorenpasta zonder gluten, in alle soorten (eiernoedels, trachana, spiralen) enz. Authentieke smaken van 100% Griekse productie, zonder enige conserveermiddelen, met grondstoffen van de lokale binnenlandse markt.
Pasta productie van de hoogste kwaliteit! Onze producten: eiernoedels, Italiaanse pasta, spelt- en volkorennoedels, en een kleurrijke variëteit aan noedels!
Spanje, Pontevedra
Pastas Di Carlo is gespecialiseerd in de productie, distributie, import en export van: - Empanada-deeg - Deeg voor pasteitjes - Carnavalsohren - Gevulde cannelloni - Empanada-deksels - Spinazie- en ricotta-ravioli - Ricotta-ravioli - Pascualinas - Bladerdeeg - Pizzabodems - Eiernoedels - Eierspaghetti - Eiernoedels - Spaghetti - Snackdeksels - Criolla-deksels - Bakdeeg voor empanadillas...
Luxemburg, Esch-Sur-Alzette
Maxim Pasta is de eerste pastafabriek in het Groothertogdom Luxemburg. De voedingswaarde van onze pasta is zeer hoog en ons productassortiment is zeer breed: verse eiernoedels, biologische pasta, tomatenproducten, enz.
Pasta Riscossa sinds 1902. Pasta van hoogwaardige Italiaanse en buitenlandse durumtarwe met minimaal 12,5% eiwitten. Pastificio Riscossa biedt meer dan tien productcategorieën aan: Droge semolapasta, Speciale regionale pasta, Halfverse en ambachtelijke pasta, Eiernoedels, Gourmet pasta getrokken door brons, Rode lijn, Sauzen, Olie en Azijn, Koekjes, Meel en Semola, Rijst, Aardappelgnocchi. 120 formaten. 250 distributeurs in 80 landen.
Italië, Valeggio Sul Mincio
De goede Tortellino is een pastafabriek die in 2012 is opgericht. We maken tortellini met verschillende vullingen, maar ook veel meer, zoals Fesca-eiernoedels, crêpes, diverse gastronomie en zelfs mosterd en jam.
Roemenië, Focsani Vrancea
... industriële uitwisselingen. Riscossa produceert zijn eigen merk en private label. Riscossa heeft momenteel enkele sterke relaties met de belangrijkste ketens die 45% van de totale omzet dekken. Een ander belangrijk verkoopkanaal voor klassieke en speciale vormen is de horeca, de catering en biologische restaurants. In Italië verkoopt Riscossa ook via traditionele verkoopkanalen. Produceert Rijst, Koekjes, Gnocchi, Eiernoedels, Biologische Pasta, Volkoren Pasta, Semola en meel, Semolapasta, Pasta met Spinazie, Tomaten in Blik. Mr. SCIRE 'ITALO, senior verkoopdirecteur. tel. 004,0729818823...
EraOra creëert de smaak, produceert en commercialiseert verse eiernoedels van hoge kwaliteit. De verse eiernoedels van EraOra worden gemaakt met een koude procedure en maken gebruik van gepatenteerde technologie die het mogelijk maakt om het maximale organoleptische resultaat te behalen en te behouden, met volledige respect voor de Marche-traditie. Voor verdere informatie aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bezoek onze website: www.eraoracreailgusto.it of nog beter, kom ons bezoeken.
Bulgarije, Sofia
Pasta Parisi produceert sinds 1998 verse eiernoedels. Onze productie is ambachtelijk en volgt de Italiaanse traditie. We produceren: tagliatelle, paccheri, linguine, rigatoni, verschillende gevulde ravioli.
Italië, Cesano Boscone
Zini produceert sinds 1956 verse pasta en diepvries sauzen met geavanceerde IQF-technologie. Het assortiment verse pasta omvat recepten voor gevulde pasta, eiernoedels, ovenpasta, polenta en gnocchi, het paradepaardje van het bedrijf, met een jaarlijkse productie van meer dan 6 miljoen kilo. Zini heeft ook een lijn van diepvries sauzen in schilfers, beschikbaar in de belangrijkste recepten van de Italiaanse traditie.
Oostenrijk, Engerwitzdorf
Fabrikant van fijne luchtgedroogde pasta: vegan speltnoedels, volkoren speltnoedels, eiernoedels, spaghetti, tagliatelle, gierstnoedels, roggennoedels, durumnoedels, harde tarwenoedels...
Eiernoedels productie...
Italië, Guarene
Productie van gekleurde pasta, eiernoedels, smaakpasta en semolina pasta.
Een ambachtelijke productie die gericht is op het verkrijgen van authentieke en hoogwaardige eiernoedels, bestemd voor een veeleisende en kritische klantenkring, waarbij altijd de voorkeur wordt gegeven aan het gebruik van seizoensgebonden producten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play