Frankrijk, Castelnaudary
Met een lokale verankering in het zuiden van Frankrijk, bedenkt en ontwikkelt de Groupe Rivière, al 3 generaties lang, smakelijke en innovatieve kant-en-klaar gerechten, gebaseerd op traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige aroma's. Via zijn merken toont de Groupe Rivière zijn toewijding aan de ...
Portfolio (56)
Frankrijk, Castelnaudary
...SAMENSTELLING: Eendenvet uit Frankrijk, zout. CHEF'S ADVIES: Ideaal voor gratineren van cassoulet of het aanbraden van aardappelen.
Portfolio (37)
Frankrijk, Krautergersheim
...Choucroute cuite CHOUDOR Lardons in zakken van 5 en 1 kg (andere formaten zijn ook beschikbaar) (Choucroute sous-vide, bereid met eendenvet voor een volle smaak, en Lardons voor een lichte rooksmaak) Tarief(en): 5,70€/kg voor twee dozen van 6x1kg geleverd. 5€/kg voor drie dozen van 6x1kg geleverd.
Portfolio (11)
Bulgarije, Rakovski
...Eend maagden, confit, 0.380kg/ Eendenmaagden, 0.380 kg - Eend maagden, confit, 0.380kg Ingrediënten: Eend maagden (51%), eendenvet, zout. Bewaren op een droge en koele plaats. Opslagtemperatuur: 0 ° tot 4 ° C. Bereidingswijze: Kook tot goudbruin in de oven. Consumeer warm of koud. Product van Bulgarije. Prijs: 2,86 € Eendenmaagden confit, 0.380 kg Samenstelling: Eendenmaagden (51%), eendenvet...
Portfolio (10)
Duitsland, Neutrebbin
...Rundertalg Zeehondolie Schapenvetolie Reuzel Gansvet Visolie Eendenvet Kabeljauwleverolie Kippenvet...
Portfolio (138)
LUIS OLIVERAS S.A. is een familiebedrijf dat sinds 1933 gespecialiseerd is in de productie van droge vleeswaren. We zijn gevestigd in het noordoosten van Spanje, dicht bij de Franse grens, nabij de belangrijkste havens en luchthavens. De combinatie van onze vakkennis en de beste grondstoffen stelt ons in staat om vleeswaren van de hoogste kwaliteit van varkensvlees te produceren, evenals Halal vle...
Portfolio (3)
Frankrijk, Auros
...SAUCISSON PERCHE AU MAGRET DE CANARD Onze grootste verkoop. Vleeswaren van gevogelte, zonder varkensvlees, 60% kalkoen, 40% eend, een verslavend product met eendenvet en aroma's die doen denken aan de smaken van foie gras, gecombineerd met die van gedroogde magret (dit is onze cola van droge worst). Worst van 480g en 50 cm. Zeer aantrekkelijke prijs. Het is ons onmisbare product. Aarzel niet om ons om onze productcatalogus en prijzen te vragen.
Portfolio (31)
Frankrijk, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES is een Landaise bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en commercialisering van eendenvlees. De moderne productielocatie heeft zijn Europese goedkeuring en de certificering voor eendenlever van de Zuidwest. Zo produceert LE GRENIER DES GASTRONOMES rauwe eendenlever, eendenborst, gedroogde en gerookte eendenborst, eendenconfit, eendenvet, halfgare eendenlever en eendenlever in blik. LE GRENIER DES GASTRONOMES zet zich in om u producten van hoge kwaliteit aan te bieden.
Frankrijk, Pamiers
Gastronomische specialiteiten uit het zuidwesten: Caprices Ariegeois is een familiebedrijf in Ariège, aan de voet van de Pyreneeën. Het biedt u streekproducten en traditionele gerechten uit het Zuidwesten, waaronder de traditionele hele eendenlever, ingemaakte gerechten bereid met eendenvet, huisgemaakte patés, eendenterrine met sinaasappel, confits en culinaire geschenkpakketten.
Frankrijk, Toulouse
Met een gemoderniseerde productiefaciliteit aan de poorten van Toulouse, behoudt het familiebedrijf SAS SAMARAN een echte traditionele knowhow, gecombineerd met een genormeerde en steeds meer gecontroleerde omgeving. De producten worden nog steeds op ambachtelijke wijze bereid en de verschillende recepten voor patés, confits, terrines, cassoulet met eendenvet... zijn geïnspireerd op de regionale...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play