... bij salami en rauwe ham wanneer deze lang gerijpt of opgeslagen moeten worden (bijv. pizzasalami). Het gebruik in vleeswaren die zonder nitrietpekelzout worden geproduceerd, is ook nuttig, omdat hier de antioxidatieve werking van nitriet ontbreekt.
Portfolio (10)
Duitsland, Breisach
... smaak het mildzoete aroma van de ham overdekt. In kleine reepjes of blokjes gesneden komt zijn wonderbaarlijke aroma tot zijn recht in pastagerechten, bij gnocchi, crêpes of in groente- en bonensoepen. Fabrikant: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Italië. Luchtgedroogde rauwe ham van varkensvlees. Ingrediënten: Varkensvlees, zeezout. Koel bewaren bij +1°C tot +10°C. Product uit Italië. IT-99-L-CE...
Portfolio (4)
... het portfolio varieert van klassieke rauwe, gekookte en gebraden worstproducten tot creaties met betrekking tot kruidenvarianten en hybride producten voor het zelfbedieningsschap, maar ook voor de bedieningstafel.
Duitsland, Überherrn
...Verwerking en productie van uitgebalanceerde kruidenmengsels van edele specerijen van de hoogste kwaliteit uit de beste regio's ter wereld. Of het nu gaat om de fijnste grondspecerijen, harmonieus samengestelde mengsels voor traditionele worst- en vleeswaren zoals leverworst, bierschinken, salami of rauwe ham, of eigen creaties voor de aromatische productie van andere voedingsmiddelen - met onze producten en gekwalificeerde medewerkers bieden wij u de benodigde technologie-knowhow en de gewenste succesvolle oplossingen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play