... al terug te vinden als gerecht in de Nederlandse kookboeken.
Voedingswaarden en gebruik
Boerenkool bevat vezels en zwavel die de spijsvertering bevorderen, antioxidanten en omega-3-vetten. Verder is het rijk aan ijzer, calcium, veel vitamine A, K en C. Er zit 100 milligram vitamine C in 100 gram boerenkool.
Deze poeder is te gebruiken om er een groente smoothie mee te maken. Ook is het toe te voegen aan sap en ook te verwerken in soepen, sauzen, curry's, groenteschotels, salades en uiteraard in stamppot! Meng het bijvoorbeeld door andijviestamppot of geef…"
...
... - een tropisch genot
- gemakkelijk oplosbaar, eenvoudige dosering
Bereidingsadvies: 2 eetlepels (20 g) in 200 ml warm water roeren, afhankelijk van de gewenste smaakintensiteit. Het poeder kan ook direct in gerechten worden geroerd tijdens het koken.
Bij biologische producten: DE-ÖKO-006
Herkomst: Niet-EU-landbouw
Verpakking: 20 kg zakken...
...Verleen uw gerechten een warme, aromatische flair met ons Korianderpoeder van Kitchen Yoga. Dit fijn gemalen poeder brengt de natuurlijke frisheid en diepte van koriander in uw keuken. Ideaal voor Indiase curry's, pittige sauzen en mediterrane gerechten, biedt het een uitgebalanceerd, nootachtig aroma dat uw recepten verrijkt.
Bijzondere kenmerken:
- Puur en natuurlijk: 100% puur...
...Categorie: Enkelkruiden
Smaak en Aroma: houtachtig-aards in geur, warm-kruidig, licht peperachtig aroma met een bittere nasmaak
Toepassing: Kurkuma geeft veel curry-gerechten de typische goudgele kleur, maar wordt ook gebruikt om rijstgerechten, risotto, vissoep, chutneys en Noord-Afrikaanse lamsgerechten op smaak te brengen.
Tip: Het poeder mag aan het begin van het koken nooit worden...
...
Mayonaise 80%
Mayonaise 50% 10 kg
Mayonaise in tube 875 ml
Mondamin Hell/Soßenbinder 1 kg
Romige saus (poeder) 1 kg
Remoulade in tube 850 ml
Saus dressing 5 kg emmer
Mosterd in tube 875 ml
Mosterd-tafel 5 kg emmer
Snack dressing Tartufo Classi...