Duitsland, Bad Bramstedt
Duitsland, Bad Bentheim
... productie jaarlijks toe, maar niet genoeg om aan de vraag te voldoen. De prijs van Quinoa is daarom in de laatste 15 jaren meer dan verdrievoudigd. Voedingswaardes Quinoa Quinoa is rijk aan de volgende voedingswaardes: eiwitten, voedingsvezels, verscheidene B-vitaminen, magnesium, fosfor en mangaan. Veelzijdig inzetbaar Quinoa meel kun je in veel verschillende gerechten gebruiken.Het is uitermate geschikt voor het bakken van brood, gebak en andere smaakvolle baksels. Maak bijvoorbeeld het beslag voor taarten, wafels en pannenkoeken. Bij het bakken of koken …" ...
Portfolio (549)
Duitsland, Halle
...Het Superschrot is een gedeeltelijk ontolied grof (gemalen) meel en wordt gemaakt van geperste zaden of pitten. Het Superschrot is veganistisch en glutenvrij. Je kunt het gebruiken voor koken en bakken, voor het verfijnen van zoetigheden en dessertsauzen, in smoothies en muesli of als topping.
Portfolio (93)
Duitsland, Oyten
... worden verwerkt. Voor een optimaal bakresultaat dienen recepten die zijn afgestemd op teffmeel gebruikt te worden. De nootachtige smaak met een licht zoete toets maakt teff-volkorenmeel veelzijdig inzetbaar. Zo ontstaan knapperige broden, luchtige taarten of pannenkoeken. Ideaal voor glutenvrij bakken. Herkomst: Spanje Verpakking: 20 kg zakken...
Portfolio (42)
Duitsland, Lüneburg
...Gemalen chiazaad! De korrelgrootte is ongeveer 600 µm. Ideaal voor bakken en mengen voor iedereen en alles! Beschikbaar in vele maten - neem contact met ons op!
Portfolio (7)
Duitsland, Niederkrüchten
...Kwaliteit: conventioneel, Biologisch Herkomst: Oostenrijk Toepassing: Bakken, Desserts Bijzonderheden: Sesamemeel is grotendeels smaakneutraal en is uitstekend geschikt voor het bereiden van koekjes, taarten en zoete broden – het geeft het eindproduct een lichte nootachtige smaak. Het glutenvrije meel biedt veel voordelen, zoals een laag koolhydraatgehalte en een hoog gehalte aan hoogwaardige eiwitten en vezels. Naast deze positieve eigenschappen voorziet het meel ons lichaam van belangrijke mineralen zoals ijzer, magnesium en zink.
Portfolio (93)
...Gundel Pannen - Het origineel sinds 1972, extreem duurzaam, uitstekende bruining, vetarm bakken, hitteopslagbodem, PFOA-vrij. Standaard huishoudformaat voor drie tot vier personen. Door de hoge rand spat het niet zo als u schnitzels, steaks, gehaktballen, verschillende visfilets of braadworst bakt. Fantastisch is de hoge randpan ook voor alle pasta- en groentegerechten, gebakken aardappelen, geschnetzeltes of ook stoombroodjes (een pond meel). Hoogte: 7 cm Diameter: 28 cm Opmerkingen: De bijpassende deksel vindt u bij de accessoires. Kookplaat: 21 cm Vaatwasmachinebestendig: nee...
Portfolio (7)
Duitsland, Badenweiler
Met de drie rijstmeelmengsels van KOMEKO is glutenvrij bakken eenvoudiger dan ooit. Alle KOMEKO rijstmeelsoorten zijn van nature 100% glutenvrij en worden volgens traditionele Japanse methoden geproduceerd. Het beste is: je kunt de meelsoorten in de meeste recepten eenvoudig 1:1 vervangen door tarwemeel en hebt - in vergelijking met andere rijstmeelsoorten - geen bindmiddelen of additieven nodig...
Portfolio (3)
... biologische olijfolie. Het BackNatur Ferment kan voor verschillende producten worden gebruikt: -Brood: voor alle graansoorten, meel- en schrotbroden -Baguette, Ciabatta: optimaal voor tarwe- en speltmeelsoorten, maar ook volkoren -Broodjes: voor alle graansoorten, optimaal voor volkoren, maar ook voor type meel -Fijne gebakjes: voor alle lichte tarwe- en speltgebakjes -Snedenbrood...
Populaire landen voor deze zoekterm