...La Gitana Spaans Restaurant - Tapasbar & Hotel Het Spaanse restaurant met een authentieke sfeer in Ratingen. Ga met ons mee op een culinaire ontdekkingsreis. Naast tapas staan diverse specialiteiten uit verschillende Spaanse regio's op ons menu. Hoogste kwaliteit en zorgvuldige bereiding staan voor onze chef-kok voorop en verrassen met inspirerende kookkunst met verse, mediterrane specialiteiten...
Italië, Kastelruth
Verenigd Koninkrijk, Po18 0eu
...Kruiden uit het verleden en het heden, in de geneeskunde, de kookkunst, geuren en cosmetica, wijnen of ambachten, wat uw interesse ook is - er is iets voor u in Christina's boeken, lezingen, workshops en cursussen.
... uit verschillende landen ontdekte ik de vreugde van de kookkunst uit andere culturen, die me vooral privé nog steeds boeit. Tegenwoordig werk ik in de degelijke horeca, daarnaast als kok voor een ouderencentrum.
Zwitserland, Zürich
... Zürichmeer. De met een Michelinster en 18 GaultMillau-punten bekroonde chef-kok Laurent Eperon verwent zijn gasten met seizoensgebonden en moderne interpretaties van klassiekers uit de haute cuisine. Met hoge kookkunst bereid en aantrekkelijk gepresenteerd, verwennen zijn culinaire hoogtepunten zowel de smaakpapillen als de ogen.
Duitsland, Rheine
Ons restaurant ligt in het hart van Rheine en is al in de vierde generatie in familiebezit. Sinds 1906 bestaat onze traditionele herberg aan de Eichenstraße. Ons voortdurend wisselende menu is beïnvloed door de Duitse en Franse kookkunst, die onze gasten in een stijlvolle sfeer kunnen genieten.
Zwitserland, Bern
Opgegroeid in een liefdevol gezin in Bäriswil (BE), een idyllisch dorpje 10 km ten noordoosten van Bern. Na de school een jaar taalverblijf in de Franstalige Zwitserland bij een patisserie in Saint Imier (aan de onderste zuidhelling van Mont Soleil). Vervolgens begonnen aan de driejarige beroepsopleiding als kok in Hotel Wächter Mövenpick in Bern. Door de samenwerking met medewerkers uit verschillende landen ontdekte ik de vreugde van de kookkunst uit andere culturen, die me vooral privé nog steeds boeit. Tegenwoordig werk ik in de degelijke horeca, daarnaast als kok voor een verzorgingscentrum.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play