• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • kookkunst

Resultaten voor

Kookkunst - Import export

  1. SARL REFICO

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    REFICO, een bedrijf gevestigd in Neuilly-sur-Seine, in de regio Parijs, is gespecialiseerd in de import-export van kook- en kookpanproducten. We zitten sinds 2001 in de groothandel.Ons werkterrein strekt zich internationaal uit.Wij leveren in heel Frankrijk en in vele Europese landen.Onze activiteiten zijn voortdurend in ontwikkeling en stellen ons in staat een groot aantal klanten in verschillende sectoren te bedienen.Onze producten zijn aangepast aan uw behoeften en van zeer goede kwaliteit, met 5 jaar garantie onder het merk BLAUPUNKT. Dankzij onze ervaring hebben honderden klanten ons hun vertrouwen geschonken. \nU hebt in onze catalogus (rubriek documenten) een product gevonden dat u interesseert en u wilt weten of het nog in voorraad is? \nU vindt al onze producten in de catalogus.Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

  2. BREAKFAST LODGE MARTINA ***

    Italië

    Het bedrijf BREAKFAST LODGE MARTINA ***, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hotel. Het is tevens aanwezig in de sectoren kookkunst uit haut-adige. Het is gevestigd in Kastelruth, Italië.

  3. RESTAURANTE JOSE MARIA S.L.

    Spanje

    Het werk in groepsverband en de persoonlijke aandacht van José María maken van dit plekje een must in de gastronomie voor alle toeristen, waar ze ook weg komen. Wij beschikken over een team van 65 personen, belast met: voorbereiding in de keuken, bediening in zaal en bar, hygiëne, onderhoud en administratie. Het restaurant beschikt over acht eetzalen, een herberg-bar voor receptie, twee keukens, twee fornuizen, twee koelruimtes et vier braadovens. Het restaurant wordt door kritieken tegenwoordig als een klassieker van de kookkunst in Segovia beschouwd.

  4. BERTAZZONI SPA

    Italië

    In Guastalla, tussen Reggio Emilia en Parma, combineert een familiebedrijf de twee beste tradities van Emilia-Romagna, namelijk kookkunst en engineering..Bertazzoni is erfgenaam van het gastronomisch erfgoed van de streek dat bestaat uit Parmaham, worst en mortadella, Parmigiano Reggiano kaas en basamico azijn. Daarom gebruken zij die van koken houden de kookplaten van Bertazzoni, geproduceerd met passie en vakmanschap door experts uit de keuken.