Duitsland, Halle
...Het Superschrot is een gedeeltelijk ontolied grof (gemalen) meel en wordt gemaakt van geperste zaden of pitten. Het Superschrot is veganistisch en glutenvrij. Je kunt het gebruiken voor koken en bakken, voor het verfijnen van zoetigheden en dessertsauzen, in smoothies en muesli of als topping.
Portfolio (93)
België, Bruxelles
Wij zijn een exportbedrijf van agrovoedingsproducten, diepvriesproducten en FMCG (luiers, tape,…). We zijn actief in Europa en Afrika. In de loop der jaren hebben we ons productassortiment aanzienlijk uitgebreid en ons distributienetwerk vergroot tot tevredenheid van onze gewaardeerde klanten. We exporteren naar heel Sub-Sahara Afrika met controle van het veld/fabriek (EU, Amerika,…) tot aan de le...
Portfolio (26)
Duitsland, Schoenebeck
... cotta en fruityoghurts en dessertsauzen, met een volle marsepeinaroma die op de tong smelt. Onze biologische abrikozenpitolie heeft een (licht)gele kleur en een nootachtig aroma dat aan marsepein doet denken. Voor de olieproductie worden uitsluitend de zaden van rijpe vruchten gebruikt, die ongeveer 13% olie bevatten. Eerst wordt het vruchtvlees verwijderd, worden de pitten gewassen en gespleten. Daarna wordt het zaad van de harde pittenhuid gescheiden en gedroogd. De zaden worden koudgeperst om de abrikozenpitolie te verkrijgen, die uiteindelijk wordt gefilterd.
Portfolio (143)
Duitsland, Wörrstadt
... sinaasappel (Citrus Sinenses) Ook uitstekend geschikt voor hartige gerechten zoals jus of fruitige rijstsalade, maar ook voor het verfijnen van kwarkgerechten, desserts of dessertsauzen. Ingrediënten: 100 % puur sinaasappelolie (Citrus Sinensis) ital.* *=uit gecontroleerde biologische productie Allergenen: geen aanwezig Vegetarisch: Ja Vegan: Ja...
Portfolio (41)
Nederland, Nieuwegein
... producten bereid, zoals confituren, Limonadesiroop (in diverse verrassende en unieke fruitcombinaties), appelstroop en dessertsauzen, waarbij we uitsluitend gebruik maken van met zorg geselecteerde vruchten en natuurlijke grondstoffen, zonder kunstmatige toevoegingen. De bereiding gebeurd in open ketels. Ons uitgangspunt voor onze producten is altijd geweest dat we geen concessies zouden hoeven doen bij het opschalen van volumes aan onze ambachtelijke werkwijzen en kwaliteit / smaak van onze recepturen.
Frankrijk, Ancenis
... gecertificeerd. Als expert in fermentatie hebben we een breed scala aan ingrediënten ontwikkeld, zoals yoghurtpoeders, kwark en zelfs gefermenteerde eiwitten die in tal van toepassingen worden gebruikt: vullingen voor chocolade, fruitmousses en zure dessertsauzen, maar ook banketbakkersvullingen en yoghurtsauzen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play