Duitsland, Hohentengen
70 jaar ervaring. Günthart behoort tot de internationaal toonaangevende bedrijven in de zoetwaren-decoratiebranche. Meer dan 1500 medewerkers werken in 10 landen volgens de kwaliteitsnormen IFS en BRC. Onze ervaring op het gebied van taartdecoraties en geschenkartikelen, evenals onze passie voor nieuwe ideeën, maken ons tot uw optimale gesprekspartner voor zoete taartdecoraties en innovatieve ges...
Portfolio (3)
Duitsland, Nürnberg
Die debang Export & Import GmbH met zetel in Nürnberg is een internationaal opererend handelsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van Fast-Moving Consumer Goods (FMCG). Ons uitgebreide assortiment omvat meer dan 2.000 producten, waaronder hoogwaardige dranken, snoepgoed en andere consumptiegoederen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor de wereldmarkt en ondersteunen onze pa...
Portfolio (186)
Italië, Orbassano
PASTA GIRARDI is een ambachtelijk bedrijf uit Piemonte, gespecialiseerd sinds 1997 in de dagelijkse productie van verse pasta, ravioli, lasagne en hoogwaardige gourmetgerechten voor professionals in de voedingssector (HORECA) en voor de detailhandel, zowel onafhankelijk als georganiseerd. Elk van onze producten is het resultaat van constante aandacht voor onderzoek en selectie van grondstoffen, en...
Portfolio (57)
Polen, Warsaw
...Gepersonaliseerde drukdozen en postdozen, gestanste doos, kleine oplage - Wij bieden op maat gemaakte kartonnen dozen aan. Digitale druk met ontwerpen van de klant, veel beschikbare maten. Wij produceren voornamelijk cosmetische dozen, die perfect zijn als zeepdozen, shampoo-dozen, parfumdozen, wijnflessen, dozen voor chocoladebonbons, dozen voor CBD-olie, cadeau-dozen en nog veel meer. We...
Portfolio (279)
...Tafel-Adventskalender, vierkant met een stevige inlay van 100% afbreekbare grondstoffen en 100% recyclebaar in de papiercyclus, 24 deurtjes gevuld met de unieke gepersonaliseerde M&M’S® chocoladebonbons met individuele bedrukking op de bonbons. Druk niet alleen teksten (maximaal 2 regels van elk 9 tekens), maar ook afbeeldingen of logo's variabel gecombineerd op 1, 2 of 3 bonbons in verschillende...
Portfolio (162)
Frankrijk, Bellême
...Onze geschenkpakketten bestaan uit een assortiment van chocoladebonbons: pralines, ganaches en marsepein. Omhuld met 70% pure chocolade en 36% melkchocolade. Om uitzonderlijke chocolade aan te bieden, kiezen we de beste grondstoffen. Netto gewicht (G): 200...
Portfolio (29)
Duitsland, Hamburg
...M&M's zijn mondvriendelijke chocoladebonbons die wereldwijd populair zijn. Ze werden voor het eerst geïntroduceerd in 1941 door Mars, Incorporated en zijn sindsdien uitgegroeid tot een van de bekendste snoepmerken. M&M's staan bekend om hun kleurrijke suikeromhulsels, die een verscheidenheid aan vullingen zoals melkchocolade, pindakaas, krokante rijst en meer omhullen. De suikeromhulsels zijn...
Portfolio (180)
Duitsland, Schloeben
Creatine Monohydraat 200Mesh/80Mesh Groothandel Creatine Monohydraat - Creatine Fabrikant/ Kreatin Monohydraat. Voedselkwaliteit: N-(aminoiminomethyl)-N-methyl glycine: Synthetisch (C4H9N302), CAS: 6020-87-7. 99,5% Laboratorium getest. Topprijs. Topkwaliteit. EU Magazijn. Vanaf 5,99€/kg netto. www.creatine-monohydrate.eu...
Portfolio (5)
Spanje, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
Cudié is een familiebedrijf dat delicatessen van chocolade aanbiedt, waarvan de recepten voor noten met heerlijke ambachtelijke pralinés al drie generaties lang worden doorgegeven, sinds Josep Cudié in 1946 de iconische catànies creëerde, een internationaal erkend gastronomisch symbool van de Middellandse Zee. De originele Catànies® zijn de meest emblematische creatie van Cudié: een onweerstaanba...
Portfolio (7)
Spanje, Murcia
Wij beschikken over een uitgebreid assortiment specialiteiten gemaakt van gedroogd fruit, bereidingen van fruit van de beste kwaliteit uit de regio Murcia, onder de Mediterrane zon, zijn de beste keuze om aan je zoete verlangens te voldoen. Producten die de heerlijke smaak en zorgvuldige bereiding aanvullen, met een uitstekende presentatie gericht op degenen die een meer verfijnd ontwerp vereisen ...
Portfolio (10)
Zwitserland, Zürich
Geachte, Mijn bedrijf is gevestigd in Zwitserland, waar we speciale Zwitserse chocolade produceren met bijzondere ingrediënten zoals groene en blauwe spirulina, kurkuma, biologische etherische oliën en zelfs luxe speciale Zwitserse chocolade bedekt met 24-karaats eetbaar bladgoud. Ik kan speciale Zwitserse chocolade produceren volgens de wensen van de klant wat betreft smaak, ingrediënten,...
Portfolio (5)
Oostenrijk, Gerasdorf
Mijn passie is koken. "Mensen verrassen en gelukkig maken met nieuwe culinaire creaties," vertelt Christian Jeschke. Op een dag maakte ik voor het eerst zelf ketchup voor een barbecue met vrienden. De groep was meteen verliefd op de creatie, die ik alleen met pure honing zonder chemische toevoegingen en bindmiddelen maakte. Al snel ontwikkelde ik verschillende, unieke smaken met ingrediënten zoals...
Portfolio (26)
Frankrijk, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE herinterpreteert de klassiekers van de chocoladeconfiserie in de Bastiaanse stijl. Het is heel Corsica in chocolade lekkernijen: een subtiele combinatie van de schatten van het Eiland van de Schoonheid en goede chocolade, door middel van honing, citrusvruchten, hazelnoten, de schatten van de maquis en de iconische Canistrelli die je terugbrengen naar kindherinneringen en verrass...
Portfolio (97)
...Het uiterst betrouwbare streamsysteem voor de verwerking van snoepproducten De functie van het uitlijnsysteem AL251C is om een productstroom uit een matrixconfiguratie (geordend of ongeordend) te genereren. Meerdere transportbanden met verschillende snelheden en verticale gemotoriseerde banden zorgen voor de stroom van de producten (over het algemeen kleine chocoladebonbons), om een regelmatige...
Portfolio (24)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
... ingrediënten komen overeen met onze volledige collectie chocoladebonbons. Afhankelijk van de selectie in de doos kunnen de ingrediënten variëren. Aangezien de productie van onze producten ambachtelijk is, kan het gewicht van de chocolades variëren. We streven er echter naar dat het vermelde gewicht een minimaal gewicht is en dat het werkelijke gewicht hoger is. Bewaren tussen 17 en 20°C en uit de buurt van vocht en geuren. Voor een optimale smaak, snel consumeren. Optimale consumptieduur ongeveer 4 weken. Netto Gewicht: ongeveer 580 g Afmetingen (LxBxH in cm): 27 x 15 x 3,5...
Portfolio (85)
Frankrijk, Talant
... deze het hele jaar door te gebruiken. Voor nog meer lekkernij kunt u uw chocoladebonbons vullen met huisgemaakte praliné of karamel. Deze mal voor chocoladebonbons is gemaakt van BPA-vrij geïnjecteerd plastic en bestaat uit 2 delen met een formaat van 275 x 135 x 25 mm: een geïnjecteerde plastic plaat met magneten en een magnetische roestvrijstalen plaat. Deze chocoladevormen zijn perfect voor het maken van chocoladebonbons met transferbladen. Om uw bonbons te personaliseren Referentie: PDR9040 Op voorraad: 111 Producten Afmetingen: 10 stuks - 9gr - 3x3cm...
Portfolio (192)
Roemenië, Bucuresti
...Belgische suikervrije chocolade in knoppenvorm, gezoet met STEVIA, geschikt voor chocoladebonbons, room, taartcoating, koekjes, ijs, enz. Cacaogehalte 38%, melk 25,8%. Schuldvrij en heerlijk! SUIKER VERMINDERD, HOOG IN VIBREREN, GLUTENVRIJ, GEEN CONSERVANTIA Label beschikbaar in elke taal op aanvraag.
Portfolio (7)
Frankrijk, Boissy Saint Leger
... Île-de-France, en zijn team chocoladebonbons bereiden die maximaal 15 dagen houdbaar zijn. Stéphane Janin, professionele chocolatier gevestigd in Val de Marne en specialist in het maken van chocolade, nodigt u uit om zijn chocoladefabriek te ontdekken terwijl u geniet van heerlijke pralines, pure chocolade, truffels ... Verkoop van ambachtelijke chocolade (chocoladegeschenken, chocoladeassortimenten, chocolade ...) en creatie van gepersonaliseerde chocolade voor bedrijven.
Portfolio (36)
Polen, Wrocław
...Chocoladebonbons met pinda's. Naast cacaoboter bevat chocolade plantaardige vetten. Ingrediënten: suiker, chocolade 21% - cacaomassa min. 43% (suiker, cacaomassa, cacaoboter, plantaardig vet - palm, shea, sal, uit mango-vruchtpitten - in variabele verhoudingen, emulgatoren: lecithinen (soja) en E476, aroma), pinda's 20%, plantaardige vetten (palm, raapzaad) gedeeltelijk gehard, wei-eiwitpoeder...
Portfolio (179)
België, Wommelgem
...De rode ballotin geschenkdoos, versierd met een satijnen lint en strik, bevat 14 Belgische chocoladebonbons in verschillende vormen, gemaakt van melk-, witte en pure chocolade, en in combinatie met heerlijke hazelnootnougat, truffelcrème, marsepein en karamel creëren ze een perfecte verbinding. Een elegante rode doos met gouden elementen is een ideale keuze. Pure chocolade bevat minimaal 50% cacaobestanddelen. Melkchocolade bevat minimaal 33% cacaobestanddelen en 14% melkbestanddelen. Witte chocolade bevat minimaal 26% cacaobestanddelen en 22% melkbestanddelen.
Portfolio (38)
Frankrijk, Wingles
Welkom in de wereld van chocolaterie Chocolatstehle, uw smakelijke partner voor uw behoeften aan hoogwaardige chocolade. Wij zijn gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van luxe chocolade voor professionals. Wij werken met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, afkomstig van duurzame teelt, om u uitzonderlijke producten te garanderen. Wij hechten veel waarde aan het respecteren van de choc...
Portfolio (43)
Al vier generaties maken we op maat gemaakte taarten, ijs en andere zoete lekkernijen. Onze specialiteit is de Seckauer peperkoek! We hechten veel waarde aan kwaliteit en regionaliteit.
Portfolio (10)
Duitsland, Ankum
Wij zijn een in Duitsland gevestigd bedrijf met vestigingen in Polen, Nederland en Italië, dat zoetwaren aanbiedt zoals Bounty, Snickers, Kit Kat, Twix, Kinder Surprise, Kinder Bueno, Kinder Joy, Maltesers, M & M, Nutella chocoladepasta, Ferrero Raffaello, Toblerone, enzovoort, tegen uiterst concurrerende prijzen voor detailhandelszaken, bedrijven, scholen, groothandels, universiteiten en hogescho...
België, Jette
Silly België, met zijn expertise en jarenlange ervaring in de sector van grondstoffen voor bakkerijen, patisserieën, ijssalons en chocolatiers, wil zijn klanten kwaliteitsproducten aanbieden die zijn afgestemd op hun behoeften. Onze kleine structuur, dankzij zijn flexibiliteit en aanpassingsvermogen, maar ook door de automatisering van zijn productieprocessen, maakt doorgaans korte levertijden mog...
Portfolio (3)
Duitsland, Eningen Unter Achalm
Aan alle pralinemachines, zich het bord-geef met vetlever, riemverbreder, kurkenknaller, alleswoller & nietsbereuer, lieve vrienden van ons huis. Wij zijn vinchoc – Jouw premium manufaktur voor de fijnste truffels & praline presentjes met jouw logo veredeld. WAAROM VINCHOC: Wij houden van chocolade. Als premium manufaktur hebben wij ons exclusief gespecialiseerd in de productie van de fijnste t...
Portfolio (3)
Italië, Ferrazzano
Shockino Mix Experience - Handgemaakt in Italië Wij zijn een ambachtelijk chocolade laboratorium in het hart van Italië, in Molise. Wij hebben de Mix & Match praline uitgevonden en maken spreads, snoep, chocolade tabletten en meer. We zijn ons project in 2015 gestart en hebben de "Vermelding van Eer bij de ADI International Compasso d'Oro" ontvangen voor de modulaire praline, die het beste inter...
Portfolio (2)
...macarons, macarons in een doos, chocolade, chocolade in een doos, smeerpasta, chocoladebonbons, chocolade tablet van oorsprong, cakes, madeleines, gebak, snoep, koekjes, ijs en sorbets, verrines, magnums, vacherins, potten van 250 en 500 ML, schalen met hartige en zoete snacks. Cadeau-ideeën voor bedrijven, voor ondernemingscommissies CE, personalisatie, gourmetmanden. Activiteiten: chocoladebeurs...
Frankrijk, Herrlisheim Près Colmar
Gevestigd in Herrlisheim-près-Colmar (Haut-Rhin), verkoopt de confiserie Dragées Adam dragées en gevulde chocoladebonbons. In onze ateliers zijn we druk bezig om de juiste verhouding tussen suiker en de vulling van chocolade of amandel te vinden, zodat we een maximaal aroma kunnen vrijgeven. De dragée is het belangrijkste product, gemaakt van amandelen uit Italië, Frankrijk en Spanje, hazelnoten...
Duitsland, Wernigerode
... CHOCOTECH – Candy (snoepgoed) (karamel, gelei, krokant, fondant) als voor chocolade (chocolade). CHOCOTECH biedt u de nodige knowhow en systemen om chocoladebonbons van elke soort of pralines snel, effectief en nauwkeurig te produceren.
Duitsland, Nürnberg
De oorsprongen van het bedrijf Heinrich Haeberlein liggen in een peperkoekbakkerij van Johann Caspar Schores in 1810. Zijn zoon Martin begon in de jaren 1840 ook met de productie van chocolade. Heinrich Haeberlein, de schoonzoon van Schores, nam het bedrijf in 1846 over en doopte het naar zijn naam. Haeberlein transformeerde het bedrijf volledig. Van een kleine peperkoekbakkerij groeide het uit to...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play