Spanje, La Llagosta-Barcelona
...•U kunt doseren: bonbon, likeurbonbon en pralinebonbon. •De chocolade kan vaste deeltjes tot 3 mm dik bevatten. •Model vervaardigd volgens productiebehoeften en aangepast aan de mallen van de klant. •Het doseergebied, zowel de tank als de doseerdoppen, is verwarmd om het doseren van warme chocolade op een instelbare temperatuur te vergemakkelijken, wat zorgt voor een ideale productconditie...
Portfolio (83)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... smaakstof (vanille, chocolade, enz.) toe. Plaats de kop van de dispenser terug en schud de inhoud. Steek de slang in de kop van de cream dispenser en laat 8 gram N2O-gas in de dispenser komen door de andere kant aan de ExoticWhip 640 gram cilinder te verbinden totdat je een bruisend geluid hoort. Dit geeft aan dat het gas in de dispenser is vrijgegeven. Schud de hendel van de dispenser terwijl je deze ondersteboven houdt. Verse slagroom begint binnen enkele seconden te stromen. Voordelen van het gebruik van de 640g N2O Whipped Cream Charger...
Portfolio (241)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
...Dankzij de thermostaat die van 0°C tot 85°C gaat, blijft uw chocolade de hele dag warm. Thermostaat: 0°C tot 85°C Vermogen: 220V / 50Hz Schakelaar: aan/uit Materiaal van de klopper: RVS Materiaal van de platte klopper: Kunststof Inhoud: 9,5 liter Hoogte van glas of kop: max. 10 cm Afmetingen: L280 x D410 x H580 mm Gewicht: 7,5 Kg...
Portfolio (188)
Oostenrijk, Eben Am Achensee
...Ontdek de ultieme chocoladebeleving met onze chocolade smeltmachine in de vorm van een kraan. Perfect voor ijssalons, bakkerijen en snoepwinkels, biedt ons innovatieve product een eenvoudige manier om chocolade te smelten en te gieten. Transformeer ijs en desserts in een zoete verleiding. De perfecte partner voor uw professionele softijs machine. Onze chocolade-uitgiet is niet alleen eenvoudig te...
Portfolio (5)