Italië, Guardiagrele
...Additief zonder emulgatoren op basis van gedroogd zuurdesem. Versterkt het gluten netwerk en zorgt voor volume in de eindproducten. Formaat: 25 kg Dosering: 1 - 2 %...
Portfolio (91)
Turkije, Ankara
Opgericht in 1965, staat KRAL Foods bekend om zijn traditionele en innovatieve producten zoals Tortilla's, Kemalpasa (Sponsdeegrollen), şekerpare (Gebakken Zacht Gebak), güllaç (Gebakken Zacht Gebak), şambaba, erişte (Noodles), koekjes, baklava deeg, mantı, driehoekig deeg, börek deeg, tarhana en kadayif (Gebakken Gescheurde tarwe dessert). Met de nadruk op moderne technologie en kwaliteits- en hy...
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Dit is een mengsel voor het maken van glutenvrij zuurdesembrood. Nu kun je glutenvrij brood bakken zonder gist, eieren en zuivelproducten. Alles wat je hoeft te doen is glutenvrije zuurdesem maken van ons mengsel en er heerlijk brood mee bakken! Er zitten geen smaken, conserveermiddelen of andere schadelijke voedseladditieven in het mengsel. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt op...
Portfolio (116)
... door de moslimgemeenschap, vegetariërs, veganisten en mensen met een lactose- of ei-intolerantie. De gerechten die in de broodmanden worden geserveerd, zijn niet alleen decoratief, maar worden ook aanbevolen om brood met gist te vermijden; het gewicht is slechts 60 gram. De broodmand kan worden gebruikt door cafés, restaurants, zwembaden, strandpaviljoens, golfclubs, agriturismo's, hotels...
Luxemburg, Hautcharage
... kauwen en het verspreidt ongeëvenaarde aroma's en smaken. Onze fermentaties worden op kamertemperatuur uitgevoerd, want daar gebeurt de magie van de smaak. We onderbreken of stellen de fermentatie niet uit en onze cycli zijn langzaam en natuurlijk. Onze zuurdesems zijn mild en de hoeveelheden gist zijn tot 10 keer lager dan wat de moderne bakkerij gebruikt. Ons enige compromis met de moderniteit is de voorverwerking gevolgd door het invriezen. Deze werkwijze stelt ons in staat om zonder stress te werken in de productie, omdat er geen tijds- of organisatiebeperkingen zijn.
BackNatur Lepold heeft het Backferment ontwikkeld volgens het honing-zout principe. Het BackNatur Ferment is een speciaal bakferment waarmee je alle soorten brood zonder toevoeging van gist kunt bakken. Maar ook broodjes en fijne bakwaren zonder bakgist zijn hiermee mogelijk. Het honing-zout-brood bestaat alleen uit biologische graanmeel, water, biologische bloemenhoning, zout en een beetje...
Frankrijk, LE PUISET DORE
... zuurdesembroden, zonder toevoeging van industriële gist. Gekoelde voorgebakken biologische broden, voorgebakken biologische broden onder beschermende atmosfeer. Fabrikant van voorgebakken biologische broden voor professionals.
Spanje, Córdoba
... chirurgische herstelperiodes, sportblessures... - Biologische producten zonder gist: aanbevolen voor mensen met intolerantie voor deze component, candidiasis... - Suikervrije producten (gemaakt met stevia) Wij bieden een online winkelservice aan, waarmee u deze unieke producten op de markt snel en efficiënt kunt kopen. Het gebruik van biologische producten maakt van ons bedrijf een bondgenoot voor...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play