Zwitserland, Wollerau
... dat de voedingsvloeistof binnenin de pot blijft, waardoor uw gerecht in zijn eigen sappen kan worden gekookt. Presentatie VAN LANGZAAM GEGAARDE STOOFSCHOTELS TOT SNELLE CASSEROLES... Op zoek naar de perfecte pot voor uw gevogelte, vlees, braadstukken, rijst, pasta, bolognesesaus, risotto, groenten, stoofschotels, soepen, chili con carne, curry's, zeevruchten, aardappelen of peulvruchten? Kies...
Portfolio (195)
België, Fernelmont
...Bolognesesaus...
Portfolio (37)
Frankrijk, Grigny
...De bolognesesaus is gemaakt van puur rundergehakt, tomaten, en wordt bereid met groenten en specerijen volgens het authentieke Italiaanse recept. Deze heerlijke saus is gemakkelijk te gebruiken en te bewaren dankzij de hoogwaardige staande verpakking die het mogelijk maakt om de inhoud in de magnetron op te warmen. Bewaring: Op kamertemperatuur gedurende 24 maanden. 3 dagen in de koelkast na opening van de verpakking.
Portfolio (93)
België, Mont-Saint-Guibert
Het bedrijf "Produits Habi" is een familiebedrijf dat sinds 1914 actief is in de productie van kwaliteitsconserven. Wij verkopen onze producten onder het merk Habi aan de grootdistributie, evenals in de HORECA-sector en de fastfoodsector, maar ook onder Private Label. Wij creëren voor onze klanten kant-en-klare maaltijden, sauzen, fonds voor sauzen en andere producten. Onze producten worden vervaa...
Portfolio (34)
Frankrijk, Lyon
...Het hert is als bolognesesaus; het valt altijd terug op zijn pasta. Rijkelijk gecombineerd met hertenvlees, belichaamt onze bolognese authenticiteit, verwennerij en originaliteit.
Portfolio (40)
Spanje, Perín, Cartagena
...Rational Food bereidt gerechten van de vijfde gamma, traditionele recepten die met grote aandacht voor detail zijn gekookt, waaronder: Russische Salade, Paprika Salade met Kabeljauw, Vlees met Tomaat, Paella's en Rijstgerechten, Wangetjes met Gekarameliseerde Ui, Geroosterd Varkensschenkel, Aardappelen Ali Oli, Kip al Chilindrón, Vleugels in Barbecuesaus, Bereiding voor Krab- en Garnalensalade, Groentestoofpot, Rundvlees in Saus, Gehaktballen met Tomaat, Tonijn met Tomaat en Paprika, Stoofvlees van Iberisch Varkensvlees, Gestoofde Varkenssnuit met Kikkererwten, Bolognesesaus, enzovoort...
België, Herstal
... dan 30 jaar ervaring in de voedingssector. Al onze bereidingen worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit: 4 kazen saus, bolognesesaus, carbonarasaus, bechamelsaus, napolitaanse saus, arrabiata saus, … Voor elk van de behoeften van onze klanten kunnen we nieuwe gepersonaliseerde recepten ontwikkelen, zoals Halal, Kasjer, Biologisch, …...