Italië, Marmirolo
...W: 270 ÷ 290. Gewone tarwemeel (ook verkrijgbaar als sterke broodmeel) van geselecteerde Europese tarwe, gekenmerkt door grote plasticiteit en sterkte. Ideaal voor directe deeg met een gemiddelde rijstijd. 10KG - 25KG...
Portfolio (56)
Polen, Tomaszow Lubelski
... door het hoogste gehalte aan B-vitamines (B1, B2, B6) evenals ijzer en koper. Gierst heeft ook geneeskrachtige eigenschappen, het is gemakkelijk verteerbaar en veroorzaakt geen allergieën, omdat het geen gluten bevat, waardoor het kan worden geconsumeerd door mensen met coeliakie. Het heeft antivirale eigenschappen en vermindert ontstekingen van de slijmvliezen. Het bevat silicium, wat een positieve invloed heeft op de conditie van onze huid, haar en nagels.
Portfolio (105)
Italië, Giuliano
...Pan di spagna, gemengde gepasteuriseerde eieren, kristalsuiker, Farina "0", Amerikaanse bloem, water, cacaopoeder 22/24%, aroma's. VULLING: Verse room, mascarponepoeder (33%), gepasteuriseerd eigeel, suiker. DOOP: Water, suiker, koffie-aroma 70°, oploskoffie. Bewaren bij -18° Product om te ontdooien.
Portfolio (129)
Turkije, Çorum
... laatste controles zijn uitgevoerd, wordt naar het verpakproces geleid. Naast meel- en semolina-fabrieken wordt het gebruikt in verwerkingsinstallaties voor tarwe, maïs en soortgelijke granen, in diervoederfabrieken, in verschillende voedselverwerkingsinstallaties voor de laatste screening van gemengde voeders en voor het zeven van grote korrelmaïs, geplette pelletvoeders, gerst, haver en...
Portfolio (117)
Duitsland, Oyten
...Biologische kokosmeel is gemaakt van zacht gedroogde en ontvette biologische kokosnoten uit gecontroleerde biologische teelt. Het wordt uitsluitend geproduceerd op basis van 100% natuurlijk kokosvlees. De meel is een fijne, wit tot crème-kleurige poeder met een aromatische kokos smaak en een aangename kokosgeur. Kokosmeel is uitstekend voor het bakken. Tot 20% van de hoeveelheid meel die in het...
Portfolio (42)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...De grondstof voor deze bloem is bruine rijst die een grote hoeveelheid vezels bevat. Er zijn ook veel B-vitamines in bruine rijst. Koudmalen technologie (t < 40°C) maakt het mogelijk om de meeste vitamines en mineralen te behouden. Gewicht: 500 g...
Portfolio (116)
ufs.country_names.RU, Krasnodar
... Krasnodargebied, Rusland. We gebruiken een zachte technologie die betekent dat er 2 keer minder meststoffen en fungiciden worden gebruikt. ARATAY rijst bevat x50 antioxidanten in vergelijking met witte rijst. Rijstmeel behoudt alle gunstige eigenschappen van zwarte rijst. Het verandert elke gebakken lekkernij in superfoods. Gemaakt Van: Zwarte Rijst Certificering: HACCP Max. Vochtigheid (%): 1% Fijnheid (%): 100% Verwerkingstype: rauw Kwaliteit: Voedsel Houdbaarheid: 18 Maanden Verpakking: ZAK Gewicht (kg): 25 kg Type: Allround Meel...
Portfolio (10)
Tunesië, Tunis
...Onze semolina brickdeeg is gemaakt van een zeer fijn deeg van bloem en griesmeel, een keuken die afkomstig is uit de Maghreb. Categorieën: Voedingsindustrie Brickdeeg...
Portfolio (130)
België, Gent
Solid Food produceert hoogwaardige quinoa in Peru en verkoopt deze in Europa aan de voedingsindustrie, detailhandel en groothandel. Het transport van Peru naar ons magazijn in België heeft een klimaatneutraal resultaat. We bieden witte, rode, zwarte en driekleurige quinoa aan, evenals quinoa vlokken, quinoa meel en gepofte quinoa, zowel biologisch als conventioneel. Dankzij onze samenwerking met 5...
Portfolio (7)
...Durumtarwe is een soort lentewit die meestal tot semolina wordt gemalen en wordt gebruikt om pasta te maken. Het kan ook tot een fijnere bloem worden gemalen en worden gebruikt om brood of pizzadeeg te maken.
Portfolio (51)
Verenigd Koninkrijk, Crossways Business Park, Dartford.
... de goede bacteriën in de darmen met vele gezondheidsvoordelen. We kunnen naar elke bestemming ter wereld verzenden en hebben de capaciteit om tot 10 metrische ton per maand te leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte op info@bananahealth.co.uk...
Oekraïne, Kyiv
... gekenmerkt door de kleinste deeltjesgrootte – niet meer dan 40 micron – en de bijna volledige afwezigheid van vezels en deeltjes van de schil van elk graan. Dit maakt de bloem zeer zacht en luchtig, maar vanuit dieetperspectief is deze variëteit het minst nuttig. Het bevat veel calorieën, die op geen enkele manier worden gecompenseerd door vezels, maar buren met gluten. Voor al hun culinaire aantrekkingskracht zijn producten gemaakt van tarwebloem van hoge kwaliteit delicatessen met zeer weinig voordeel. Als u meer informatie wilt, neem dan contact op met onze manager.
Portfolio (27)
Frankrijk, Malataverne
....Ingrediënten ingrediënten van het deeg tarwe bloem, durum tarwe semolina, eieren (11,7% van het eindproduct), water. ingrediënten van de vulling paneermeel (tarwe bloem, water, zout) vleesbereiding (rundvlees, varkensvlees, zout, tarwe bloem, aroma's rauwe ham (3% van het eindproduct) (varkensvlees, zout, specerijen), palmolie, aardappelvlokken, wei, zout, aroma's, specerijen en conserveermiddel sorbinezuur. kan noten en soja bevatten.
Portfolio (188)