Frankrijk, Rueil-Malmaison
...Blancheren, voor koken, koelen… continue thermische behandelingen zijn onze andere expertise. Het stoppen van enzymatische activiteit, het ontluchten van producten, het vastleggen van hun kleur, het behouden van zoveel mogelijk Brix-graden en smaken; dat zijn allemaal uitdagingen bij de thermische behandelingen van producten in blikken of diepgevroren met als doel voedselkwaliteit en veiligheid...
Portfolio (159)
België, Anderlecht
... blancheren. Lichaam van geborsteld roestvrij staal AISI 304. Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Afmetingen 800 x 800 x 870 mm. Gereguleerd door elektronische thermostaat. Temperatuurregeling 30º - 100º C. Geperst reservoir met een capaciteit van 2 x 22 liter. Automatische waterinvoer voor het reservoir van de pastakoker via de meegeleverde kraan voor het spoelreservoir. Wordt geleverd met 1...
Portfolio (189)
Italië, Ripalimosani
...Onze productielijn voor groente- en fruitproducten is ontworpen om elke fase van het productieproces te volgen, waarbij kwaliteit en veiligheid worden gegarandeerd. Het omvat systemen voor wassen en reinigen, koken en blancheren om de organoleptische eigenschappen te behouden, en concentratie om het product te optimaliseren. Pasteurisatie en sterilisatie zorgen voor langdurige conservering...
Portfolio (6)
Frankrijk, Malataverne
... het trouwens heel goed mengt. In dit geval zijn de jonge scheuten het beste; bovendien is het niet nodig om hun centrale nerf te verwijderen. Aarzel niet om appels, Parmezaanse kaas, mozzarella of zelfs sinaasappelpartjes toe te voegen voor vitaminerijke, kleurrijke en verfrissende voorgerechten. Om spinazie te koken, kun je het snel blancheren in gezouten kokend water. Maar om zijn voedingskwaliteiten zoveel mogelijk te behouden, is het beter om het te stomen of te koken in een pan.
Portfolio (188)
Bulgarije, Haskovo
...Toepassing Als universeel kooktoestel wordt in de Kippkookketel "Kippcho" de meest uiteenlopende producten verwerkt. De Kippkookketel is ideaal voor het garen, koken of blancheren van grote hoeveelheden voedsel. Mogelijke toepassingsvoorbeelden zijn het koken van soepen, goulash, pasta, erwten, bouillons en andere kookgerechten. Dankzij zijn universele en hygiënische constructie, de afneembare...
Portfolio (4)
Frankrijk, Lamballe-Armor
... zakken na het koken en afkoelen. Superieure kwaliteit: vitamines en sporenelementen behouden. Geen gewichtsverlies: 1 kg gekocht = 1 kg geserveerd Kookmethoden: blancheren, voorgekookt, gekookt Verpakking: TER Technifil THT: totale houdbaarheid van 12 dagen Netto gewicht: zak van 7 kg Voorgestelde gebruik: direct gebruik na opening. Geen spoelen van het product.
Portfolio (17)
Turkije, Rize
Thee is een soort drank die wordt verkregen door de bladeren, bloemen, wortels, stelen, schors en zaden van verschillende planten te koken of te blancheren. Thee wordt bereid door de fermentatie, verhitting, droging van de bladeren van de struik en soms door het mengen met andere vruchten of planten.
Zweden, Malmo
... ontworpen met de behoeften van de klanten in gedachten: een natuurlijke uitstraling van de producten, optimale voedselveiligheid, hoge opbrengst en energie-efficiëntie. Wij ontwerpen, innoveren en vervaardigen voedselverwerkingsapparatuur met een focus op de thermische processen van blancheren, koken, koelen en IQF-vriezen. Wij zetten ons in voor een wereld met betere voedselkwaliteit en verminderd...
Verenigd Koninkrijk, Kings Lynn
...Onze lijnen kunnen wassen, schrobben, coaten, ontpitten, scheiden, drogen en wegen. We kunnen ook apparatuur van andere fabrikanten integreren om metaal te detecteren, te wegen, te labelen en de producten binnen onze systemen te markeren. AMBiT produceert voedselverwerkingssystemen om voedsel te koken, blancheren, conditioneren, koelen en chillen. We gebruiken de...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play