Spanje, Majadahonda-Madrid
...Het is de olie die wordt verkregen uit de olijven die in de boerderij worden geoogst tijdens het begin van de oogst (november), terwijl de olijf in volle ververing is, voordat deze rijp is en rechtstreeks van de boom wordt geplukt. Het biedt een zachtere organoleptische eigenschap dan de vroege olie, met kenmerkende bitterheid en scherpte, en altijd in de categorie Extra Vergine Olijfolie.
Portfolio (16)
Turkije, Izmir
...Extra vierge olijfolie uit de Egeïsche regio van Turkije, koudgeperst voor natuurlijke smaak en gezondheidsvoordelen. Met een FFA van maximaal 0,8 en een peroxide van 20,0 is deze fles van 500 ml perfect voor koken. Geniet vandaag nog van de rijke smaak en gezondheidsvoordelen!
Frankrijk, Paris
... gerechten. In de neus heeft deze rijpe fruitige olie met groene tonen aroma's van rijp fruit, appel en banaan. In de mond worden deze rijpe tonen aangevuld met noten van gedroogd fruit en meer plantaardige smaken zoals groene banaan, vers hooi en amandel. Deze olie heeft een lage bitterheid en een lichte scherpte, die precies de juiste hoeveelheid peperigheid toevoegt.
Portfolio (3)
Frankrijk, Vaulx-En-Velin
...Diep paarse ontpitte olijven van de citroenpunt variëteit. Deze olijven hebben een aangename smaak met een lichte bitterheid. Verschillende productgroottes: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg Land van herkomst: Algerije...
Portfolio (61)
Egypte, Egypt And Uk
... en textuur hebben. 3. We gebruiken geavanceerde snijmachines om de pitloze olijven in gelijkmatige plakken te snijden, waardoor het product consistent blijft. 4. De gesneden olijven worden in een pekeloplossing geplaatst om de bitterheid te verwijderen en ze smakelijker te maken. We voegen ook kruiden en specerijen toe voor extra smaak. 5. We controleren de kwaliteit van de gesneden olijven in...
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
...wanneer de vrucht zijn mooie gekleurde reflecties krijgt. Ze worden ontdaan van hun bitterheid dankzij de Griekse methode die gebruikmaakt van natuurlijk zeezout en niet van bijtende soda, wat de smaakkwaliteiten intact houdt. Ingrediënten: ontpitte Kalamata-olijven* 54 %, water, zout *van biologische landbouw. Kan sporen van olijvenpitten bevatten. Netto gewicht: 8 kg Afgegoten netto gewicht: 4,3 kg Houdbaarheidsdatum: 24 maanden.
Portfolio (21)
Spanje, Cox (alicante)
...De Yeyé-olijven worden ook wel 'vingerlikkers' genoemd, omdat ze zijn gekruid met extra vierge olijfolie, waardoor de consument zich gedwongen voelt om zijn vingers af te likken na het proeven van dit verslavende product. Tot slot moet worden opgemerkt dat de Yeyé-olijven enkele dagen in water moeten weken om de bitterheid te verwijderen.
Portfolio (45)
...Met de hand geplukte verse olijven worden in onze fabriek in Aydın verwerkt na een zorgvuldige oogst en een ijverige productieproces. Door gebruik te maken van het traditionele Turkse pekelproces hebben we de bitterheid verwijderd en geven we onze olijven hun zachte, hartige smaak, die de juiste hoeveelheid textuur biedt en hun natuurlijke kleurvariaties behoudt.
Italië, Rionero In Vulture
...Aan de hellingen van de Monte Vulture komt de delicatesse van de olie geproduceerd uit Ogliarola-olijven perfect samen met die van andere lokale variëteiten, wat resulteert in een evenwichtig en harmonieus product. Een geurige olie met een delicate geur en een licht fruitige smaak. Tendenziëel zacht en fluweelachtig, met kruidige geurtonen, een aangename smaak en lichte hints van pittigheid en bitterheid. Beschikbaar in verpakkingen van 1 LT, 2 LT, 3 LT en 5 LT.
Portfolio (2)
Italië, Marciano Della Chiana
... een intense fruitige smaak en een evenwichtige bitterheid en pittigheid, wordt het aanbevolen om rauw te gebruiken voor het op smaak brengen van elk gerecht dat is bereid met hoogwaardige ingrediënten. Formaat: 500 ml. Ingrediënten: 100% Italiaanse extra vergine olijfolie. Olijvensoorten: Moraiolo, Arbequina Toscana. Extractiemethode: Koude extractie. Oogstperiode: 19 oktober. Oogstmethode: Voornamelijk mechanisch. Fruitigheid: Intens. Bewaarinstructies: Bewaren op een koele en droge plaats, beschermd tegen licht en warmte.
Portfolio (10)
Portugal, Fornos De Ledra
...Extra vierge biologische olijfolie verkregen uit Cobrançosa en Verdial olijven van eeuwenoude olijfgaarden. Jaarlijkse productie 2000 liter. Zeer lage zuurgraad (< 0,2) Uitgesproken bitterheid en pittigheid. Product van biologische landbouw.
Portfolio (4)
Italië, Santa Ninfa
...BAG IN BOX Het nieuwe, handige en ecologische verpakkingssysteem - De olie verkregen uit Nocellara del Belìce olijven, met een groene kleur en gouden reflecties, heeft een geur van vers geperste olijven met tonen van vers gras en paprika. Zeer intense groene fruitigheid. In de mond, een grote concentratie van smaak met een aangename combinatie van medium bitterheid en pittigheid.
Portfolio (4)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... biologische olijven van de variëteit "Manzanilla Cacereña", gecertificeerde olijven uit de Sierra de Gata, in het noorden van de provincie Cáceres in Extremadura. Intense groene fruitigheid met gebalanceerde bitterheid en een pittige afdronk, die de natuurlijke zoetheid van het fruit naar voren brengt. Aroma's van banaan, appel, kiwi, groene tomaat, vers gras en artisjok. Gebruik rauw, als begeleiding bij vis, vlees (vooral wild), carpaccio's, salades, en om de natuurlijke smaak van uw gerechten te versterken. Enkel in een glazen fles van 500 ml.
Portfolio (198)
Turkije, Izmir
...Kristal Organic Extra Virgin Olive Oil is koudgeperste biologische EVOO die rechtstreeks uit olijven wordt verkregen, wat traceerbaarheid en biologische voedselveiligheid garandeert volgens de certificering van biologische producten in alle stappen. Het vrije zuurgehalte is minder dan 0,8%. Dit zorgt voor een onderscheidende smaak en geur, samen met de scherpte en bitterheid die in de keel en...
Portfolio (4)
Spanje, Vva Castellon
...Niets is meer mediterraan dan olijfolie, verkregen uit biologische olijven door middel van een mechanisch proces van eerste koude persing. De kwaliteit van de olijven is de Alfafarenca en ze zijn gekweekt zonder het gebruik van pesticiden of chemische producten. de onderscheidende toets wordt gegeven door de sinaasappel, die perfect samengaat met de olijf, zodat in de mond zowel de subtiele zoetheid van de sinaasappel als de bitterheid van de olijf te proeven is.
Portfolio (8)
Spanje, Úbeda-Jaén
...Extra vierge olijfolie, gewonnen uit Picual-olijven, uitstekend vanwege de samenstelling van vetzuren en de hoeveelheid natuurlijke antioxidanten. Het hoge gehalte aan enkelvoudig onverzadigd oliezuur helpt hart- en vaatziekten te voorkomen. Bovendien maakt het lage gehalte aan linolzuur en het hoge gehalte aan polyfenolen het de meest stabiele olie die er bestaat; het is een volle, rijpe olie. In de mond is het in balans qua bitterheid en scherpte, met herinneringen aan tomatenplanten en groene amandelen.
Portfolio (9)
Italië, S.spirito Di Bari
...Productiegebied van olijven S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Monocultivar Coratina-oli gekenmerkt door een gemiddeld-intensief niveau van fruitigheid, bitterheid en pittigheid, met een overheersende geur van verse amandel en lichte sensaties van gras/bladeren en artisjok.
Portfolio (7)
Spanje, Marbella
... impressionistische evocatie van vers fruit en groenten met duidelijke tonen van banaan en tomaat. Het verrast in de mond door zijn lichte bitterheid en de lange, pittige nasmaak is een goed voorbeeld van zijn hoge voedingswaarde. De lage vlakte van de Guadalquivir geeft deze Arbequina een unieke kracht en persoonlijkheid. Ideaal om de smaak van tomaat in gazpacho's en salmorejo's te versterken. Perfecte partner in salades en patisserie.
Portfolio (3)
Turkije, Ayvalik
...Met zorg geoogste AYVALIK-olijven uit onze olijfgaard, die in oktober worden geoogst, zijn natuurlijk bemest, zonder chemische middelen te gebruiken, elk jaar verzameld uit dezelfde regio, van de olijfbomen die genieten van de frisse winden. Op de dag van de oogst hebben we het direct, met koude persing bij 25 graden, geproduceerd. Met een groene fruitachtige aroma, zorgt de invloed van de...
Portfolio (1)
Italië, Palo Del Colle
... voornamelijk een fruitige olie wordt verkregen met aanzienlijke bitterheid en pittigheid, dankzij de hoge hoeveelheid polyfenolen die het kenmerken en het een bondgenoot maken voor de bescherming van de gezondheid; zowel van olijven van de cultivar "ogliarola", die een zeer evenwichtige, elegante olie oplevert met tonen van amandelen en soms van appel en vers gemaaid gras. De "core business" van het...
Portfolio (2)
Spanje, Salar-Granada
...%), uitsluitend door middel van mechanische processen. INENA is een homogene olie, met een grote stabiliteit, een aangename smaak, met lichte tonen van bitterheid en scherpte die in de neus een geur van vers gras en appel vertoont, een zachte textuur op de tong en een groene fruitigheid. Bij OLEOSALAR produceren we niet alleen een Extra Vierge Olijfolie van de hoogste kwaliteit, maar we tonen en...
Verenigd Koninkrijk, Milford
... Haramoun Organic Lebanese Extra Virgin Olive Oil. Formaat - 500 ML. Gekweekt op een enkel landgoed onder de met sneeuw bedekte toppen van de berg Hermon, worden inheemse Souri en Baladi olijven biologisch verbouwd, met de hand geplukt en koud geëxtraheerd om een olijfolie met een lage zuurgraad (<0.37%), lage peroxide (<3.98) te produceren, superieure extra vergine olijfolie, rijk aan antioxidanten en gezonde polyfenolen. Haramoun balanceert aromatische fruitigheid, bitterheid van amandelschil en warme peper, en is perfect te combineren met een frisse Mediterraanse salade of gegrilde witte vis.
Turkije, Manisa
... bitterheid van de groene olijven zijn voelbaar in een lichte intensiteit. Opslagvoorwaarden: U kunt uw olijfolie opslaan bij 18 °C in een koele, lichte en vochtvrije omgeving of in de koelkast. Zuurpercentage: Max. 0,6% Aroma: Lichte oogstperiode: 15 oktober - 15 december Productietijd: Binnen 5 uur Regio: Akhisar...
Italië, Caltabellotta
... vacuümverpakkingen. Onze olie komt van de persing van Biancolilla-olijven uit Caltabellotta (de Biancolilla-cultivar is autochtoon in Caltabellotta), die de olie de onmiskenbare groene kleur met gouden reflecties en zijn natuurlijke troebele uiterlijk geven. Het wordt gewaardeerd om zijn uitstekende volle en ronde smaak van groene olijven met een lichte bitterheid en pittigheid. Bovendien heeft het een intense en evenwichtige fruitigheid, met een hint van amandelen.
Populaire landen voor deze zoekterm