Turkije, Izmir
...Extra vierge olijfolie uit de Egeïsche regio van Turkije, koudgeperst voor natuurlijke smaak en gezondheidsvoordelen. Met een FFA van maximaal 0,8 en een peroxide van 20,0 is deze fles van 500 ml perfect voor koken. Geniet vandaag nog van de rijke smaak en gezondheidsvoordelen!
...Met de hand geplukte verse olijven worden in onze fabriek in Aydın verwerkt na een zorgvuldige oogst en een ijverige productieproces. Door gebruik te maken van het traditionele Turkse pekelproces hebben we de bitterheid verwijderd en geven we onze olijven hun zachte, hartige smaak, die de juiste hoeveelheid textuur biedt en hun natuurlijke kleurvariaties behoudt.
Turkije, Izmir
...Kristal Organic Extra Virgin Olive Oil is koudgeperste biologische EVOO die rechtstreeks uit olijven wordt verkregen, wat traceerbaarheid en biologische voedselveiligheid garandeert volgens de certificering van biologische producten in alle stappen. Het vrije zuurgehalte is minder dan 0,8%. Dit zorgt voor een onderscheidende smaak en geur, samen met de scherpte en bitterheid die in de keel en...
Portfolio (4)
Turkije, Ayvalik
...Met zorg geoogste AYVALIK-olijven uit onze olijfgaard, die in oktober worden geoogst, zijn natuurlijk bemest, zonder chemische middelen te gebruiken, elk jaar verzameld uit dezelfde regio, van de olijfbomen die genieten van de frisse winden. Op de dag van de oogst hebben we het direct, met koude persing bij 25 graden, geproduceerd. Met een groene fruitachtige aroma, zorgt de invloed van de...
Portfolio (1)
Turkije, Manisa
... bitterheid van de groene olijven zijn voelbaar in een lichte intensiteit. Opslagvoorwaarden: U kunt uw olijfolie opslaan bij 18 °C in een koele, lichte en vochtvrije omgeving of in de koelkast. Zuurpercentage: Max. 0,6% Aroma: Lichte oogstperiode: 15 oktober - 15 december Productietijd: Binnen 5 uur Regio: Akhisar...
Populaire landen voor deze zoekterm