Frankrijk, Avignon
...De biologische dille, met de Latijnse naam Anethum Graveolens, is een kruidachtige plant uit de familie van de Apiaceae. Dit aromatische kruid met een delicate anijsachtige geur voegt een smakelijke toets toe aan de recepten van bereide gerechten. De biologische dille wordt vers geoogst, gewassen, gedroogd en ingevroren in vloeibare deeltjes voor gebruik. Dille uit biologische landbouw: 100% Totaal energie: 41 Kcal 171 kJ Voedingsvezels: 3,6 g Eiwitten: 4,3 g Zout: 0,2 g...
Portfolio (105)
Frankrijk, Grigny
...Onze dille wordt gewassen en gesneden voordat deze IQF wordt ingevroren. Dit product, dat gemakkelijk te gebruiken is, zal perfect integreren in al uw bereidingen en behoudt volledig zijn aroma's dankzij de ZIP-zak. VERPAKKING: 8 x 250 g = 2 kg...
Portfolio (93)
Litouwen, Vilnius
Roemenië, Bucuresti
... kaas, geitenkaas, geiten gele kaas, poeder eieren - Specerijen van alle soorten (kruidnagel, mosterd, peper, paprika, oregano, basilicum, rozemarijn, dille) - Snoep van alle soorten (snoep, wafels, koekjes….) en alle afgeleiden - Dranken van alle soorten, met alcohol (bier, wijn, brandy, wodka…), zonder alcohol [water (zeer goede prijs voor het Midden-Oosten), natuurlijke sap, koolzuurhoudend...
Frankrijk, Pertuis
...Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bieden ook een verfijnde selectie van gerookte en gemarineerde zalm aan, zoals pastis venkel, Bourbon peper en wodka dille.