Frankrijk, Neufmoutiers-En-Brie
... door de koff geuren van de espressomachine. Profiel : Intens, versgemalen koffie. Alcoholpercentage : 17,3% alc Ingrediënten : Franse vodka Franse biologische koffielikeur Koude infusie van koffie van de Parijse brander Noir Biologische agavesiroop...
Portfolio (18)
Frankrijk, Josselin
... gemakkelijk te integreren in bestaande recepten. Verpakking: zak van 20 kg Ook beschikbaar in biologische versie: MixeoGS BIO Samenstelling: Lijnzaadmeel, plantaardige vezels Aanbevolen dosering: IJs en sorbets: 0,5 tot 0,7% Gebruik: Vooraf mengen met de droge ingrediënten en toevoegen aan het mengsel Uiterlijk: Beige poeder Smaak: Neutraal...
Portfolio (15)
Duitsland, Bad Bramstedt
...De optisch mooie witte korrels ontwikkelen een intense, ronde scherpte. Om het aroma volledig tot zijn recht te laten komen, moet je de bereide gerechten er pas mee kruiden. Deze peper is ideaal voor wit vlees, maar past ook goed bij groenten of vis. INGREDIËNTEN Inhoud: 40,00 g Artikel-Nr: 102862...
Portfolio (89)
Polen, Brzozów
...peterselie, kurkuma, kurkuma – natuurlijke kleurstof&nbsp;<strong>Gebruik</strong>Jarzynka wordt toegevoegd aan soepen, sauzen, stoofschotels, salades en andere gerechten, wat zorgt voor een aangename groentearoma en de smaak van de bereide gerechten benadrukt.&nbsp;<strong>Opmerkingen</strong>Bevat geen conserveermiddelen of natriumglutamaat.
Portfolio (781)
Italië, MILANO
...De Algea mayonaise in een emmer van 5 kg is een hoogwaardig voedingsproduct, ideaal voor professioneel gebruik in de horeca. Gemaakt met verse en geselecteerde ingrediënten, biedt het een rijke en romige smaak, perfect om salades en diverse gerechten op smaak te brengen. De verpakking van 1 stuk is ideaal voor de groothandel, wat zorgt voor voldoende voorraad voor restaurants en catering. Met...
Portfolio (229)
Frankrijk, Colombes
...Gourmet cocktail, kruidig en vol. Ingrediënten : Bourbon, amaretto, limoensap, Angostura, wilde citroenbitter, huisgemaakte rozemarijnsiroop. (serveren op ijs) Formaten : 1 liter (10 cocktails) en 50 cl (5 cocktails). Let op: overmatig alcoholgebruik is gevaarlijk voor de gezondheid.
Portfolio (6)
Duitsland, München
... zelfgemaakte risotto met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bereid in slechts 20 minuten. Met alleen een goede smaak zijn we niet tevreden. Bij AnaVita zorgen we er ook voor dat onze klanten te allen tijde kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze producten en hun verwerking. We vervaardigen onze producten uitsluitend volgens de International Food Standard (IFS). De herkomst van onze producten...
Portfolio (28)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... kop mayonaise 2 eetlepels Griekse yoghurt 3 eetlepels tomatenketchup 1 theelepel gecremeerde mierikswortel 1 theelepel Worcestershire-saus Cayennepeper Limoensap Zout Procedure Meng alle ingrediënten om de saus te maken en zeef het in een slagroomspuit. Laad het met één N2O slagroompatroon en schud intensief. Verwijder het slagroompatroon en plaats de dop stevig vast. Koel het 15 minuten in de koelkast. Ondertussen, hak het grootste deel van je garnalen, en laat er 45 voor de presentatie. Bedek met 4 baby sla bladeren de zijkant en bodem van je cocktailglazen.
Portfolio (241)
Tunesië, Tunis
...De Harissa Berbère is een bereiding op basis van Cayennepepers. Het past zowel bij warme gerechten als bij salades of sandwiches. De smaak is veel rijker dan die van harissa uit een tube of blik. Een klassieker uit de Tunesische keuken, die gerookte peper combineert met in de zon gedroogde peper. Categorieën: Agrovoeding Conserven Harissa & Hrouss Ingrediënten: Cayennepepers 75%, Zonnebloemolie, Olijfolie, Knoflook, Zout, Specerijen...
Portfolio (130)
... kwaliteit in elke hap. Beschikbaar in formaten die zijn aangepast aan de behoeften van elk bedrijf, is het biologische gekookte kwartelsei een ideale keuze voor chefs en koks die op zoek zijn naar exclusieve en hoogwaardige ingrediënten voor hun culinaire creaties. De veelzijdigheid en het gebruiksgemak maken het een essentieel onderdeel voor elk bedrijf dat innovatieve en heerlijke gerechten aan zijn klanten wil aanbieden, terwijl het tegelijkertijd duurzame praktijken ondersteunt.
Portfolio (15)
Frankrijk, Colombes
...N°1 van de meest gevraagde cocktails ter wereld Ingrediënten : Premium Franse gin, Franse versterkte wijn, een boeket van aromatische kruiden, specerijen & citruszeste Formaat : 1 liter (10 cocktails) Alcoholpercentage : 25% vol. Serveerwijze : Direct in een old fashioned glas gevuld met ijsblokjes KWALITEITSDRANK De Negroni is de eerste cocktail die we bij Balbine hebben gecreëerd! Voordat...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... strooien. Laat u meevoeren! Bijzonder aanbevolen voor de bereiding van groentetajines, couscous, geurige rijst en polenta, dit mengsel zal subtiliteit en oosterse smaken aan al uw bereide gerechten toevoegen. Netto gewicht 30gr...
Portfolio (198)
Italië, Acquaviva Picena
...Giet de inhoud van de verpakking in een pan en voeg 800 g water en een klontje boter toe. Kook gedurende 18 minuten op middelhoog vuur en roer er aan het einde van de kooktijd een klontje boter door. Variatie op het recept: Voeg aan het einde van de kooktijd gebakken spek of gegrilde zalm of andere naar wens apart gebakken ingrediënten toe. De bereide risotto is voor 2/3 porties.
Portfolio (3)
Turkije, Istanbul
... heerlijke manier zal verleiden met zijn steenoven smaak en diverse ingrediënten, zijn we er zeker van dat u zich in een Italiaans restaurant zult wanen! Het geheim van de Mediterrane Pizza, die nooit moe wordt van zijn smaak, ligt ongetwijfeld in het deeg en de rijke ingrediënten die het bevat! Met de Mediterrane Pizza die u een feest van smaken biedt met de prachtige tomatensaus bereid met Çanakkale-tomaten, de beste Italiaanse mozzarella, zwarte olijven, groene paprika's, in blokjes gesneden tomaten en in blokjes gesneden feta, is het allemaal mogelijk om u in Napels te voelen!
Portfolio (8)
Turkije, Konya
... melkpoeder, wei-eiwitpoeder, boterpoeder, kaaspoeder, vitamines, mineralen, prebiotica en probiotica. Gebruiksinstructies De hondenmelkvervanger wordt gemengd met een hoeveelheid warm water die niet kookt. De bereide mix wordt gebruikt nadat deze is afgekoeld tot lichaamstemperatuur. Voor kleine rassen wordt 4 theelepels hondenmelkvervanger bereid met 4 eetlepels water. Na de 2e week wordt aangeraden om...
Portfolio (2)
...Versterk uw immuniteit met GAMShot - Ginger Shots, een krachtige mix van gember en andere natuurlijke ingrediënten die zijn ontworpen om uw gezondheid en welzijn te ondersteunen. Deze shots zijn gemaakt met hoogwaardige gember, die bekend staat om zijn talrijke gezondheidsvoordelen, waaronder het versterken van de immuniteit en het bevorderen van de spijsvertering. Elke shot biedt een krachtige...
Portfolio (15)
Spanje, Cijuelas (granada)
... worden bereid: heel, in stukken of geplet. Hele olijven blijven langer goed en hebben een mildere smaak in vergelijking met de in stukken gesneden of geplette olijven, die minder lang meegaan en intensere smaken aannemen, omdat de ingrediënten die ze aromatiseren dieper in het vruchtvlees doordringen. Ons productieproces stelt ons in staat om te verpakken in het formaat dat de klant kiest.
Portfolio (9)
...Chief’s Mix; Brownie Mix is een gebruiksvriendelijke mix die is gemaakt om brownies te creëren met een perfecte smaak en uitstraling, en die ook lange tijd vers blijft. Chief’s Mix; Brownie Mix 1000 g. Een Ei 400 g. Olie 400 g. Water 100 g. De poedermix van Chef’s Mix Brownie Mix, olie, ei en water worden allemaal 5 minuten lang op een constante normale snelheid in een mixer geklopt. Nadat extra ingrediënten zijn toegevoegd, worden de muffincups gevuld met het bereide mengsel en gebakken. Oventemperatuur: 170 - 180 °C Baktijd: Afhankelijk van de grootte van de cup ongeveer 30-35 minuten.
Bijpassende producten
Brownie-mix
Brownie-mix
Andere Producten
Soufflé-mix
Soufflé-mix
Frankrijk, Castelnaudary
...en specerijenpurees in tubes, voor een praktische en smakelijke keuken. Solvia laat uw smaakpapillen en uw 5 zintuigen reizen naar het buitenland met biologische specerijen, sauzen en bereide groenten. Onze verplichtingen voor kwaliteitsproducten: - Productie in Frankrijk - Vlees en groenten van Franse oorsprong - Clean label recepten en voedingsmatig evenwichtig - PME+ label voor onze productielocaties (MVO) - Presterende productietools en accreditatie volgens internationale normen (IFS, BRC, Bio) Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Portfolio (56)
Frankrijk, Bellême
Welkom in de wereld van chocolaterie Bataille, uw chocolatier partner voor uw professionele behoeften. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige chocolade, vervaardigd met ingrediënten van superieure kwaliteit, voor veeleisende klanten. Onze vakmanschap en onze passie voor chocolade komen tot uiting in elk van onze creaties. We bieden een breed scala aan chocolade om...
Portfolio (29)
Nederland, Bussum
Geniet in je eentje of samen met familie en vrienden van de (h)eerlijke maaltijden van Culidelight. Deze worden ambachtelijk gekookt volgens traditioneel recept en met -zoveel mogelijk- eerlijke biologische ingredienten en authentieke streekproducten. Zonder toevoegingen uit pakjes en zakjes. Onze koks bereiden de maaltijden met liefde en laten de ingredienten hun werk doen. En helemaal makkelijk...
België, Gullegem
GEDIMEX BV is een Belgische onderneming met meer dan 35 jaar ervaring op het vlak van export voor en naar voedingsindustrieën, over de hele wereld. De focus ligt op gedroogde ingrediënten, gebruikt in volgende sectoren : - bereide maaltijden - bakkerij industrie - chocolade industrie - sauzen, mayonaise en dressing productie - herverpakkingsnijverheid (vanuit bulk naar retail verpakkingen...
Griekenland, Zakynthos
Het is een eenmanszaak die zich heeft toegelegd op goed en kwalitatief eten met de beste grondstoffen. Onze taarten met biologische ingrediënten zijn bekend op het hele eiland Zakynthos, zowel bij de bezoekers als bij toeristen van over de hele wereld. Ons doel is de export van onze bereide gerechten en taarten naar andere landen.
Slovenië, Ljubljana
... onderwijzen en inspireren om echte verfijnde chocolade te maken. Nu bepaal jij hoe heerlijk jouw chocolade is. De smaak ligt in jouw handen. KADZAMA apparatuur is geschikt voor: •Chocolade (van bonen, cacaomassa's en kant-en-klare chocolade); •Notenpasta's; •Hummus, urbech en andere pasta snacks; •Meel van vaste ingrediënten — boekweit, rijst, erwten, enz. •Water, papaver, amandelen, ceder...
Portfolio (7)
Frankrijk, Etaples
...Wat is "Les Douceurs de Louis ®"? Ontdek "Les Douceurs de Louis ®", het gloednieuwe, uiterst smakelijke merk van BIA Chocolaterie. Waar kunt u op rekenen? Duik in de wereld van producten die in Frankrijk zijn ontworpen, waarbij unieke recepten worden samengevoegd met uitzonderlijke ambacht. Elk artikel is zorgvuldig vervaardigd uit ingrediënten van Franse oorsprong, in onze werkplaats gelegen in de prachtige regio van de Côte d'Opale. Laat u verleiden en sluit u aan bij ons in deze spannende verkenning van smaken... Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (13)
Oostenrijk, Gerasdorf
...Mijn passie is koken. "Mensen verrassen en gelukkig maken met nieuwe culinaire creaties," vertelt Christian Jeschke. Op een dag maakte ik voor het eerst zelf ketchup voor een barbecue met vrienden. De groep was meteen verliefd op de creatie, die ik alleen met pure honing zonder chemische toevoegingen en bindmiddelen maakte. Al snel ontwikkelde ik verschillende, unieke smaken met ingrediënten...
Portfolio (26)
... biscuiterie : functionele hoogactieve hulpstofconcentraten voor kwaliteitsoptimalisatie van pannenkoeken, wafels, malse banketwaren en krokante biscuitproducten. Voor chocolade: hoog natuurlijke stabilisatiesystemen voor structuuroptimalisatie en houdbaarheidsverlenging van authentieke ganaches, vetcremes en andere pralinevullingen. Voor kant- en klaar : oplossing voor uw kant- en klare maaltijd. Voor vlees: wij verschaffen u de gepaste know how en ondersteuning bij uw vragen aangaande vleesproducten, bereide vleeswaren en vleesbereidingen.
Frankrijk, BRIE
... fuseren. Tegenwoordig gaat SOREAL ILOU de uitdaging aan om de industrie en de horeca te bedienen met een aanbod dat garant staat voor kwaliteit. Producten: emulgatorsauzen, Aziatische sauzen, marinades, vinaigrettes, bereide sauzen, sauzen uit de hele wereld... Diensten: Een PAI-aanbod: op maat gemaakte sauzen om uw bewerkte producten te begeleiden. Een horeca-aanbod: condiment sauzen om uw producten in de horeca te begeleiden. Een gepersonaliseerde verpakking: bakje, portie, stick, zakje, zakken, squeezeflessen, jerrycans, emmers, containers...
Portfolio (10)
Frankrijk, Prades-Le-Lez
... melkzuurbacteriën, enzymen en natuurlijke kleurstoffen. CHR HANSEN is aanwezig in uw dagelijks leven dankzij zijn ingrediënten: enzymen en culturen voor de zuivel- en vleesindustrie, bacteriën voor wijn en natuurlijke kleurstoffen voor ijs, snoep en dranken, evenals probiotica. Onze ingrediënten worden gebruikt in zowel de voedingssector als in de farmacie, voeding en landbouw. In Frankrijk zijn de Divisies...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play