België, Antwerp
Chococonsult is een bedrijf uitbreidend raden voor nieuwe compagnies in het gebied van chocolade. Ze stellen gepersonaliseerde opleidingen voor.
België, Seneffe
... zijn bovendien een rijke bron van Vitamine E. Ons assortiment omvat ook biologische amandelen omhuld met biologische chocolade, evenals een productlijn van biologische chocoladesticks die kunnen worden genoten in een warme drank of als een lolly. De biologische chocolade wordt lokaal geproduceerd: in België. Onze uitstekende cacaobonen worden geïmporteerd uit een kleine coöperatie in de Dominicaanse Republiek.
België, Eeklo
... smaak. Met Stevia gaat Cavalier zelfs nog een stapje verder. Dankzij dit plantaardig, lekker en vooral gezond zoetmiddel past chocolade nu nóg beter in een evenwichtig en gevarieerd voedingspatroon en een gezonde levensstijl.
België, Oud-Turnhout
Al sinds 1990 is de naam Meynendonckx een gevestigde waarde in de wereld van chocolade en confiserie. In 2001 werd Chocolaterie Bakkershuys opgericht. Hier produceren wij chocoladen holgoedfiguren, chocoladen lollies en chocopasta op ambachtelijke wijze. Deze producten worden gemaakt met de allerbeste ingrediënten. Onze collectie is exclusief gecreëerd voor de klanten van de firma Meynendonckx. Hierdoor kunnen wij altijd inspelen op de wensen en de smaak van onze klanten.
België, Seneffe
Dit huis is gespecialiseerd in de vervaardiging van fijne chocolade truffels. De truffels van TRAHISON CHOCOLAT combineren ambachtelijk vakmanschap met geavanceerde technologie. De producten en productieprocessen voldoen aan de hygiëne- en conserveringsnormen. Trahison Chocolat staat open voor uw chocoladefantasieën: specifieke smaken, keuze uit vormen...
België, Liege
Grand-Place, Gardener of Chocolate is een unieke multiculturele onderneming die een compleet assortiment aan couverture-chocolade en végécao aanbiedt, geproduceerd op drie strategische locaties: in België, waar de chocoladetraditie is ontstaan, in Vietnam, een cacaoproducerend land en een van de economische centra van Zuidoost-Azië, en in Japan, dat bekend staat om zijn moderne smaak.
... wils. Alle ingrediënten die worden gebruikt bij de vervaardiging van zijn pralines en macarons zijn zorgvuldig geselecteerd op hun onberispelijke kwaliteit. Voor zijn verrassende ambachtelijke recepten gebruikt Pierre Ledent uitsluitend chocolade van gecontroleerde oorsprong met minimaal 70% cacao.
België, Trooz
Benoit Nihant is een chocolatier die een breed scala aan producten aanbiedt. Collectie haute couture: chocoladebonbons aangeboden in assortiments (kleine chocoladepallets met zowel klassieke als pittige smaken). Creaties: truffels, gezouten karamel, hemelse lekkernijen, samba harten, verslavend,… Delicubes: orangettes, citronettes, clementines, gember, pompelmoes, krokante amandelen, pecannoten,… Zoete geneugten: bereidingen voor warme chocolade, cacaobonen, cacaopoeder, chocoladepasta,… De feestelijke: absoluut fruitig en truffels met oude rum en chili.
België, Temse
Naast het algemene assortiment (biscuiterie, chocoladerepen, confiserie, pralines,...) kunnen wij u enkele specialiteiten aanbieden zoals kwaliteitschocolade en fijne confiserie. Op deze manier trachten we een specifiek gamma aan te reiken, waarin ieder zijn gading vindt. Seizoensartikelen : Elk seizoen heeft zijn eigen unieke karakter. Dit weerspiegelt zich in de confiserie. Chocolade figuren...
België, Moen
Duva is gespecialiseerd in de productie van handgemaakte chocolade producten gecombineerd met fruit: Cerisettes, Orangettes, Citronettes, Gedipte sinasschijven, Gember,… Onze uitstekende service maakt klant specifieke aanpassingen en gepersonaliseerde producten mogelijk.
België, Oostende
Alleen de zuiverste ingrediënten, dat proeft je! De hemelse smaak van de Herman Desserts start met kwalitatief hoogstaande grondstoffen. Daarom gebruiken we enkel de beste ingrediënten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kleurstoffen, bewaarmiddelen en additieven worden niet toegevoegd aan onze producten. We werken op basis van uitsluitend Belgische chocolade met 100% cacaoboter (ambao...
België, Lokeren
Trefin is een fabricant van hard en gevuld suikerwerk, toffees en chocolade. Onder Trefin merk of prvate label.Onze productie is BRC-IFS gecertifieerd, bevat geen kleurstoffen, geen GMO’s en we gebruiken enkel 100% cacaoboter chocolade. Export naar meer dan 50 landen.
België, Mol
Royal Chocolade produceert dunne chocoladeblaadjes die in allerlei zoete creaties kunnen verwerkt worden.Wij kwamen op de idee om in plaats van knisperige chips, chocoladeblaadjes te maken, een concept dat in de loop van de jaren heel goed aansloeg. Wij werken evenwel hoofdzakelijk voor private label. Onze productie gaat nagenoeg helemaal de grens over, naar liefst 86 verschillende landen. In Amerika hebben we een eigen verkoopvestiging.
België, Moen
Dirk Naert, meester-chocolatier ontwikkelde een uniek en handgemaakt product ; ChocOBeer : Een bierpraline met vloeibare biervulling. Een gepatenteerd product. Belgisch bier en Belgische chocolade. BEST OF BOTH worlds. Het ideale geschenk en export product. Brouwerij Bockor stapte als eerste mee in het verhaal, binnenkort volgen de bieren van Brouwerij Palm en Brugse zot.
België, Blegny
Pierre Ledent is een meester-chocolatier die gespecialiseerd is in pralines en macarons. Voor zijn verrassende ambachtelijke recepten gebruikt hij uitsluitend chocolade van gecontroleerde oorsprong met minimaal 70% cacao. Alle ingrediënten die in de productie van zijn pralines worden verwerkt, zijn zorgvuldig geselecteerd op hun onberispelijke kwaliteit. Het exclusieve ontwerp van de verpakking...
België, Knesselare
Chocolaterie Roose verkoopt chocolade artikelen zoals snoepjes, koekjes, maar ook assortimenten en seizoensartikelen.
België, Bruxelles
...De Koninklijke Belgische Vereniging van de Chocolade-, Praline-, Koekjes- en Suikerindustrie, afgekort Choprabisco, telt 109 leden, variërend van kleine KMO's tot multinationals. De activiteiten van Choprabisco kunnen worden samengevat als: belangenbehartiging, informatieverspreiding (voedselveiligheid, etikettering, additieven, handel, voeding en welzijn, duurzame ontwikkeling), algemene promotie van het imago van de Belgische chocolade-, koekjes- en suikerindustrie, Europese projecten en individuele diensten voor de leden.
België, Sint-Amands
...Als familiebedrijf is de NV 't BOERINNEKE-MARINO opgericht in 1955, gespecialiseerd in de productie van chocopasta’s met echte Belgische chocolade in verschillende verpakkingen. Onder leiding van Hans Van Weyenberg, de derde generatie, besteden wij al jaar en dag een bijzondere aandacht aan onze producten. De smaak en uitstekende smeerbaarheid van de chocopasta’s zijn onze voornaamste troeven. Wij bieden een ruim en gevarieerd assortiment aangepast aan de behoeften van onze klanten. BIO-IFS-BRC gecertifieerd.
België, Voroux Goreux
La Chocolaterie du Haut Clocher is een ambachtelijke chocolaterie die u chocolade van de hoogste kwaliteit garandeert. Wij bieden een assortiment van klassieke pralines (praliné, karamel,...), omhulde pralines (voor Kerst, Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag,...), originele pralines (in samenwerking met andere ambachtslieden) en de mogelijkheid om uw pralines te personaliseren voor uw zakelijke cadeaus of souvenirs voor alle gelegenheden. Wij maken een Elixir Chocolat dat genuttigd wordt in een chocolade bekertje.
BCT produceert machines voor de chocoladeverwerking en voedingsindustrie. (chocolademachines, chocolade, tempereermachines, mouleermachines, tempereermachines, mouleerlijn, doseermachines, interieurspuitmachine, wielmachine, overtrekmachine, spinner, koeltunnels, chocoladetanks).
België, Aalst
... zijn grootkeukens, cateringbedrijven, horeca, enz., ... Wij hebben een passie voor chocolade en confiserie en daarbij is enkel het beste goed genoeg. Onze doelstelling : wij willen een belangrijke aanbieder zijn van confiserie -en chocolade producten. Kwaliteit, service en snelheid zijn onze belangrijkste troeven. Onze klanten waarderen onze stiptheid en correctheid. Wij leveren wat u verwacht!
België, Gent
Bouchard maakt sinds 1987 chocolade voor private-labelpartners, vooral internationale bedrijven. Dankzij onze producten van hoge kwaliteit en onze service boeken onze klanten commercieel succes onder hun eigen merk. Bovendien leveren we ook chocoladeproducten in kleine hoeveelheden aan de horeca, voor bij de koffie, of aan bedrijven, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of voor evenementen.
België, Sint-Gillis-Waas
Producent van chocoladeconfiserie op ambachtelijke wijze zonder bewaarmiddelen: een uitgebreid assortiment truffels, gechocolateerde hazelnoten en oranjerepels, studentenhaver, manons, zachte praline, marsepein, gevulde zoodiertjes, 30 smaken Paaseitjes,…...
België, Bruxelles
Elke dag! In uw dagelijkse aankopen kunt u kiezen uit meer dan 2000 producten met het Fairtrade Max Havelaar-label: tientallen soorten koffie, wijn of chocolade, maar ook fruit, thee, sap, suiker, koekjes, ijs, honing, siroop, kleding, bloemen en toiletartikelen of katoen. Onze database laat u meer dan honderd merken ontdekken die u voorzien van eerlijke producten van uitstekende kwaliteit...
België, Bruxelles
In de puurste traditie met de beste ingrediënten: patisserie, chocolade, ijs, gebak.
België, Veurne
Belgische chocolade wordt gerekend tot de beste ter wereld, een reputatie waarvan wij graag meesnoepen en die wij te danken hebben aan het feit dat ons land gewoon een rijk verleden heeft als chocoladeproducent. Naast de morele plicht om deze nationale waarde eer aan te doen, wil Noble Chocolates nog een stapje verder, en streeft ze ernaar de grootste critici op dit vlak te verrassen met iets unieks; iets wat hun notie van finesse te boven gaat. Geen bescheiden doelstelling!
België, Varsenare
Groothandel van alle chocolade creaties en het merk van Uw Bakker en Osta. Het merk OSTA is het handelsmerk voor onze boterbabelutten. De babelutten worden nog altijd gemaakt naar eigen recept.
België, Zwevegem
Leman Cake Decorations biedt een creatief en uitgebreid gamma aan van taartdecoraties in chocolade, suiker, marsepein, plastiek en hostie voor elke professionele gebruiker. Met onze taartversieringen maakt u een taart waar nog lang over gesproken zal worden! Wij zoeken voortdurend naar toffe ideeën om uw taart de meerwaarde te geven waarnaar u op zoek bent. Zo creëren wij modieuze decoraties die van elke taart een feesttaart maken. ...
België, Kapelle-Op-Den-Bos
Verjaardag, Moederdag, Sint-Valentijn, vriendenbezoek, een geschenkje zomaar … het geven van geschenkjes is een ware traditie en pralines of chocolade wordt steeds geapprecieerd. Wij kiezen voor de pralines van Pralibel. Door het gebruik van de beste Belgische chocolade, de fijnste ingrediënten en ambachtelijk meesterschap zijn de pralines van Pralibel niet alleen een waar genot voor de...
België, Tessenderlo
...grondstoffen en toebehoren voor bakkers, banketbakkers en gespecialiseerde broodzaken zoals bloemsoorten; suikers; gisten; verwerkbare melk- en eiproducten; boter en vetstoffen; broodverbeteraars; bindmiddelen; chocolade en decoratiefiguren en versieringen; rozijnen en blikfruit; vullingen en toppings; noten en zaden; diepvriesproducten; deegwaren; brood, brood ingrediënten, stokbrood, broodjes, panini...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play