België, Blankenberge
... tramhalte van de kusttram die de ganse Belgische kustlijn aandoet van Knokke tot De Panne.In ons het gezellig restaurant kunt u genieten in alle rust van de Franse keuken. U dineert in alle rust, maar ook uw kinderen zijn hier altijd welkom!De vrouw des huize is de chef in onze keuken en verwent u graag, zodat u zich bij ons perfect thuis voelt. Iedere morgen worden er eigen verse broodjes gebakkenNu ook op aanvraag gluten vrij brood te verkrijgen.
België, Paliseul
... door de chef van hotel Chalet-sur-Lesse. Ontdek de charmante kamers van hotel Chalet-sur-Lesse*** in onze fotogalerij. Al onze kamers zijn uitgerust voor uw comfort: Uitzicht op het omliggende platteland, Rust, natuur en een warme sfeer voor goede nachten slaap, Volledige sanitaire voorzieningen: bad en/of douche, toilet, Radio en televisie.
België, Durbuy
... van goed eten en goede deals, ontdek onze themamenu's en voordelige verblijven. Het hotel heeft 13 volledig uitgeruste kamers en gratis wifi in het hele pand, alles in een warme en gezellige sfeer. Voor een lunch, een groepsmaaltijd of een diner voor twee biedt het restaurant van La Calèche een warme ambiance en een zeer gevarieerde menukaart. Bij elk seizoen, feest of evenement bereidt de Chef heerlijke menu's. Deze worden regelmatig aangepast. U kunt ze ontdekken in onze rubriek 'Menu's'.
België, Meulebeke
DV Foods is gespecialiseerd in bladerdeegproducten voor traiteur en dessert. De verschillende bladerdeegproducten kunnen worden gebruikt als garnituur of als bakje om te vullen. Hun veelzijdigheid geeft chef-koks de mogelijkheid hun eigen stempel op hun gerechten of hapjes te drukken. DV Foods heeft daarnaast een groot assortiment chocoladeproducten. Ze vormen een ideale basis voor een eigentijds...
België, Groot-Bijgaarden
Traiteurdienst Dîner Privé | Elk diner is maatwerk Elk evenement heeft zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. Dit wordt bepaald door de locatie, het aantal personen, het thema van het evenement en het budget. De vraag is dus telkens weer hoe we, met deze gegevens, een maximum aan sfeer en kwaliteit kunnen bieden. Dîner Privé is van geen kleintje vervaard. Onze chef weet precies waar de grenzen liggen. Telkens weer zal hij met verse ingrediënten, gastronomische pareltjes uit zijn pan toveren...
België, Nieuwpoort
... de schitterende tuin met vijvers en beelden heeft u ook een prachtig terras en ligstoelen. Het uitgebreide ontbijtbuffet gebruikt u in de tuinveranda. Alles staat hier in het teken van ontspannen genieten en onthaasten. Op vrijdag en zaterdag kann je gastronomisch week-end boeken. In het restaurant kunt U dan genieten van de culinaire creativiteit van chef Frank, eigenaar van het hotel.
Onze ambachtelijke zalm wordt bereid met de kennis van drie generaties vakmanschap, gezouten met zeezout en gerookt met onbehandeld eikenhout. Het is een vers product. In de bereiding vindt u geen chemische stoffen, kleurstoffen of smaakconserveermiddelen. Het wordt met de hand gesneden door de chef. Mooie grote dunne plakken, dat is ons kwaliteitslabel en de reputatie van ons huis.
... en bieden een geweldig comfort met een luchtig en droog slaapklimaat. Warm, gezellig en individueel ingerichte kamer. Badkamer met toilet en douche, haardroger, cosmetische spiegel. Individueel regelbare airconditioning / verwarming. Flat screen televisie met internationale kanalen, radio met internationale kanalen, alarm klok, mini-bar. iPad2 met gratis internet. Strijkijzer en strijkplank, broekenpers. 2 telefoons met directe lijn, elektronische kluis. Ons restaurant “Le Mystique”, keuken met hedendaagse en lokale toesten door Chef Koenraad Steenkiste.
België, La-Roche-En-Ardenne
... panoramisch uitzicht op de vallei van de Ourthe. Alles is geluk voor het plezier van de ogen en de smaakpapillen. De chef biedt zijn creaties aan, vol nuances en lichtheid. Panoramisch uitzicht op de Ourthe. Gratis wifi in het hele gebouw. Zeer gemakkelijke parkeergelegenheid. Garage voor fietsen.
Uniek gelegen, in het midden van de prachtige Vlaamse Ardennen, tussen Brakel en Geraardsbergen en op ongeveer 20 km van Oudenaarde, Ronse en Zottegem. U vindt hier 9 sfeervolle kamers met bad of douche, flat screen tv ,Wi-Fi en voorzien van ander hedendaags comfort. U vindt hier, volgens traditie, de patron zelf nog in de keuken. Roland bereidt de heerlijkste culinaire streekgerechten die een streling zijn voor de tong. Als Chef- kok staat hij altijd onder stoom daar hij alleen kookt met verse ingrediënten. Daarom kunnen de menu’s aangepast zijn aan het marktaanbod.
België, Tienen
Grommende maag? Daar weten we bij WitLov een lekker antwoord op. We hebben een waaier aan verrukkelijke menu’s voor bedrijfscatering en eventcatering. Al onze gerechten zijn versbereid, with lots of Lov natuurlijk … Smaakt dit naar meer? Lucky you! Van bedrijfsrestaurants uitbaten tot heerlijk feestelijke recepties met een chef op locatie, wij droppen onze smaakbommetjes op maat van jouw...
België, Oudenaarde
... thematisch restaurant, met een gemoedelijke landelijke uitstraling, kan u zich laten verwennen door onze Chef-kok & Grill-Master Adriatico, die met een verbluffende eenvoud én kwaliteit weet te toveren en daardoor ieders smaak kan veroveren.
België, Rendeux
...Grote parkeerplaats binnen het kasteel en dicht bij de ingang van het hotel. Onze grote Franse chef-kok van internationale faam biedt u gastronomische Franse keuken aan. We stellen een prachtige ontvangstruimte ter beschikking voor bruiloften en banketten van +/- 80 personen. 40 couverts binnen in het restaurant en 30 couverts op ons ruime terras. We bieden gastronomische Franse keuken aan, het menu varieert met de seizoenen en onze beste selectie van Grand Cru Franse wijnen.
België, Rochefort
... parkeerplaats, restaurant (à la carte), rookvrije kamers, huisdieren toegestaan (tegen een toeslag). Ons ruime restaurant verwelkomt u in een aangename en gezellige omgeving. Onze Franse keuken zal uw smaakpapillen verwennen met een keuze aan lokale specialiteiten en ons seizoensgebonden menu, alles bereid door de chef. Onze zaal stelt ons in staat om uw feesten (communies, bruiloften, etc.) te organiseren voor maximaal 40 personen, neem contact met ons op, wij helpen u graag met het samenstellen van een menu naar uw wensen en budget.
België, Marche-En-Famenne
... zenders), badkamer met bad, toilet, haardroger. Seminar: de witte zaal: van 12 tot 70 personen kunnen genieten van de culinaire creaties van de chef. Ontdek "Esprit de Nature les Bains", een plek die aandacht heeft voor uw welzijn. Gelegen op 2 km van het Château, in een idyllische omgeving, verwelkomen wij u graag tijdens uw verblijf.
België, Hamont
...Van Zon, sinds 1964 toonaangevend in de horeca. Een écht familiebedrijf met hart voor medewerkers, oog voor leveranciers en respect voor klanten. Door de horecasector 7/7 een service te bieden en een assortiment te brengen waar elke chef zich kan in terugvinden en door kan onderscheiden proberen we een duurzame samenwerking met onze klanten te creëren.Tevens houden we onze klanten graag op de hoogte van nieuwe trends via demo’s, workshops en info-sessies. Wie bij Van Zon binnenkomt, voelt zich welkom. U proeft de familiale sfeer, we helpen u verder met een glimlach.
België, Hasselt
... namelijk Starter, Family, Chef en Profi. Dit is richtingaangevend want uiteindelijk beslist u als consument zelf welk product het meest geschikt is voor u. Fritel : Allessnijder • Wafelijzer • Blender • Broodbakmachine • Toaster • Citruspers • Mixer • Fondue • Friteuse • Grill • Hakmolen • Mixer • Keukenrobot • Koffiezetapparaat • Reiniger • Sapcentrifuge • Toaster • Vetlosweker • Vleesmolen • Waterkoker • Bakplaten • Barbecue • Electrisch mes • Fruitpers • Accessoires • Raclette grill • Kaasraclette • Steengrill • Tafelgrill...
...uiteraard... Chef Bernard Colinvaux biedt een oprechte en authentieke keuken. Terug naar de essentie, de beste producten gebruiken, de terroirs laten spreken, dat is de missie die hij zich heeft gesteld. De gastronomische ervaring is betoverend, wat logisch is, aangezien het simpelweg een weerspiegeling is van de liefde van een man voor zijn vak. Morieljes uit het land, wild in het seizoen, vissen van kleine visserijen, ook wel 'kleine boten' genoemd, al deze producten worden verheven, met talent bewerkt.
België, Libramont-Chevigny
Klein typisch Ardennenhotel gelegen in het hart van de Ardennen, op 4 km van Saint-Hubert en 7 km van Libramont. U ontdekt de smaak van onze regionale keuken, speciaal bereid door de chef. Sinds 2010 verwelkomen wij vooral ruiters en hun paarden tijdens hun trektochten: 7 stallen en 7 paddocks zijn beschikbaar voor de paarden. Mogelijkheid om de paarden te douchen. Wij verwelkomen u graag en...
België, Jalhay
... autosnelweg Luik-Aken. La Pitchounette biedt u 10 comfortabele kamers (twin of dubbel), eenvoudig ingericht. Volledig uitgerust met douches of bad, individuele toiletten, televisie en telefoon. WIFI-verbinding in alle kamers. Tot uw beschikking: handdoeken, haardrogers, zeep, shampoo, badmuts en benodigdheden voor het onderhoud van schoenen. De traditionele Franse keuken, overvloedig en heerlijk, aangepast aan het ritme van de seizoenen, combineert klassieke gastronomie met persoonlijke creaties van de chef-kok.
België, Dinant
...De maximale hotelcapaciteit van de "Crétias" is 32 personen. De 11 kamers van het hotel zijn bijzonder comfortabel en verdienen hun 3 sterren. Nieuwe Normen. Elke kamer beschikt over een badkamer, privétoilet, televisie en telefoon. Ze bieden uitzicht op het park, de tuin of de pittoreske dorpslandschappen. Het restaurant, met een capaciteit van 35 couverts, biedt u verfijnde specialiteiten uit de Franse gastronomie, bereid met de beste streekproducten, zorgvuldig geselecteerd op de markt door de Chef.
België, Leuze-en-hainaut
... du Chef. VerBau staat synoniem voor op maat gemaakte kwaliteitsproducten. Onze dessertverrines zijn samengesteld uit romige mousse van fruit of lichte chocolade en heerlijk gegarneerd. Onze mini bavarois bestaat uit een heerlijke biscuit, bedekt met een lichte mousse van fruit of chocolade, alles fijn gegarneerd. Keuze uit verschillende smaken.
België, Kaprijke
... koloniale stijl, werd opgenomen in de prestigieuze keten "Relais du Silence". Er zijn 9 vernieuwde kamers. Carl Van Hecke en zijn team staan garant voor een waaier van uitgelezen gerechten. Iedere dag is er een marktmenu, die in de vroege ochtenduren door de chef samengesteld wordt naargelang het aanbod en seizoen, zoals asperges uit de eigen regio, oesters uit Grevelingen, zelfbereide fois gras, ...
België, Temse
... perfectie. De chef haalt haar inspiratie uit alle windstreken wat zich ook weerspiegelt in de kaart. U vindt hier een evenwichtig aanbod in Belgisch-/ Franse keuken, Italiaanse keuken en de Turkse keuken. U kunt ook van uw drank genieten onder de palmbomen op onze terras met uitzicht naar Waesmeer. Uw kinderen kunnen spelen zowel in de buitenspeeltuin als in de binnenspeeltuin JOEPIE...
België, Lasne
...Green Kow, een Belgisch bedrijf, maakt een echte Europese primeur door producten aan te bieden die insecten (meelwormen) bevatten en die worden gedistribueerd in biologische en natuurvoedingswinkels. De recepten van onze producten zijn gemaakt door San Degeimbre, de Belgische chef-kok met 2 sterren: 2 hartige spreads van wortel-meelworm en tomaat-meelworm (gepasteuriseerd). 2 chocoladepasta's: pure chocolade-meelworm en melkchocolade-meelworm.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play