België, Chiny
Meester-chocolatier François Deremiens heet u van harte welkom. Wij hebben oplossingen op elke schaal om zo goed mogelijk te voldoen aan de verwachtingen van de bedrijfswereld. Bent u groothandelaar of distributeur, dan kunnen wij u een partnerschapsoplossing aanbieden. Indien gewenst, personaliseren wij ook uw geschenken (chocolade, verpakkingen...). Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen. Wij helpen u graag met het kosteloos en vrijblijvend bestuderen van uw aanvraag.
België, Brugge
...Chocolade met haar universum van aroma's en smaken, is verrukkelijk, onweerstaanbaar en werkelijk zinnenprikkelend. Misschien zondig maar bovenal een onvervalste, pure, passionele verslaving. Dat vindt u allemaal bij Kathy Brugge!
België, Ghislenghien
... aanwezig zijn). Ons motto: alleen het natuurlijke, zowel voor de chocolade met 72% cacao als voor de boter, de biologische amandelen uit Murcia, de biologische hazelnoten uit Piemonte, de biologische pistachenoten uit Sicilië, de biologische verse room (natuurlijk lokaal!), de vanille en alle andere ingrediënten die in de chocolaterie worden gebruikt. Geen conserveermiddelen, geen kleurstoffen...
België, Liège
...Gelegen in Luik, België, is Millésime Chocolat een van de weinige chocoladefabrieken in België die rechtstreeks met cacaobonen werkt: "Van boon tot tablet", ook wel "Bean-to-Bar" genoemd. Wij zijn de enige die uitsluitend vintage chocolade produceert, afkomstig uit een specifieke terroir en geografie. Onze aanpak is om alleen bonen te verwerken die afkomstig zijn van uitzonderlijke plantages en terroirs. We mengen geen oogsten, geen terroirs en geen jaargangen. Onze bonen zijn afkomstig van bomen die de ancestrale genetica van cacaobomen respecteren.
België, Habay-La-Neuve
Geopend sinds februari 2003, en aanvankelijk Théobroma cacao genoemd, blijft Jean Le Chocolatier zich overtreffen om u nieuwe smaken te laten ontdekken... Atelier-winkel waar verschillende tientallen soorten chocolade ambachtelijk worden geproduceerd. Ontdek er interessante mengsels van thee, specerijen, zuidelijke jam en fruit met chocolade.
België, Gent
cacaOh! is onvermoeibaar op zoek naar nieuwe ingrediënten, smaken en creaties. Het traditioneel productie proces, cacao bonen gebrand en gemalen, de samenstelling van échte chocolade : cacao, cacaoboter en natuurlijk vanille. De keuze voor natuurlijke ingrediënten, subtiel geselecteerd, die elk hun eigen karakter verlenen aan onze Belgische chocolade producten: smakelijk, authentiek en met een verrassende toets.
België, Gent
Wij maken heerlijke ambachtelijke confituren en chocoladepasta’s Familiebedrijf ’Rabeko Products’ werd in 1997 opgericht voor de vervaardiging van artisanale confituren. Momenteel produceren wij 14 soorten artisanale confituren met suiker, 8 zonder suiker en 6 Extra Light Confituren met een zeer laag koolhydraatgehalte (4,9 kcal per 100 g). Al onze confituren zonder suiker en Extra Light confitu...
België, Angreau
De artisanale chocolatier Druart presenteert een nieuwe "generatie pralines", een "generatie van goede smaak". De pralines van Druart stellen nooit teleur; de grondstoffen waaruit ze zijn samengesteld, komen via regelmatige leveringen van de beste markten. Ze worden gecontroleerd voordat ze in onze productie worden geïntegreerd. Dit is de garantie voor "kwaliteit en versheid" van de Chocolats Drua...
België, Antwerpen
DelRey is al meer dan 60 jaar een begrip voor de chocoladeliefhebbers in Antwerpen. Elke dag creëren topchocolatiers en -patissiers op ambachtelijke wijze in het eigen atelier exclusieve pralines, koekjes, patisserie en ijstaarten. DelRey realiseert pralines, entremets, macarons, ijs en ijstaarten, bruidstaarten en chocoladecreaties.
België, Malle
OVER 90% OF ALL BELGIAN CHOCOLATIERS ARE HACOS CUSTOMER ! Hacos, located in the heart of Belgian chocolates, produces a range of flexible equipment for the production of high quality chocolates. We offer a complete range of machines for craftsmen, semi-industrial and industrial producers with only one goal : "Fine equipment for fine chocolates".
België, Bruxelles
Als artisanale chocolatier sinds drie generaties, maken we in familieverband een breed scala aan pralines. Een garantie voor kwaliteit in traditie en diversiteit van smaken.
België, Vaux-Sous-Chevremont
Welkom bij Galler, onafhankelijke chocolaterie Trots gevestigd in Luik, is chocolaterie Galler een groep ambachtslieden, werknemers, een echte chocolaterie. Sinds 1976 houdt zij de passie voor smaak levend. Haar motto? Smaak, vreugde, vrijheid. Om zoveel mogelijk mensen te verwennen, van wereldburgers tot het Hof van België, produceert de chocolaterie in de meest uiteenlopende vormen kwaliteits...
België, Kruibeke
Chocolaterie: artistieke pralines en seizoensartikelen (Kerst, Valentijn en Pasen).
Gesticht in 1956, The Belgian Chocolate Group is een gevestigde leverancier en exporteur van hoogwaardige chocoladeproducten, tegen aantrekkelijke prijzen. Onze brede waaier van producten omvatten onder meer chocolade schelpen, chocolade truffles, pralines, chocolade bars, chocolade beeldjes alsook innovatieve producten zoals medaillons, truffines en chocolade donuts. We werken samen met exclusieve distributeurs over 70 landen.
België, Beerse
Chocolade holgoed is onze passie! Chocolaterie Matthé gebruikt couverture chocolade met uitsluitend 100% cacaoboter, die voor een ongeëvenaarde smaak zorgt. Chocolaterie Matthé is reeds drie generaties lang synoniem voor vakmanschap. Door de klantgerichte aanpak zag ook een aparte inpakafdeling het daglicht. Zo komt de chocolaterie tegemoet aan de stijgende vraag naar kant en klare producten, die...
België, Aartselaar
GBS biedt chocolade producten aan in luxe verpakking aan klanten werelwijd: pralines, truffels, zeevruchten en seizoensgebonden artikelen ‘made in Belgium’ verpakt op maat van de klant.
België, Fosses-La-Ville
De chocolaterie Chantal Florent is de toevluchtsoord voor chocoladeliefhebbers. De winkel maakt de ene smakelijker specialiteit dan de andere op basis van Valprona chocolade (natuurlijk en zonder conserveermiddelen): meer dan 50 soorten pralines, chocoladegebak, chocoladegedipte vruchten, chocoladepasta… Maar ook streekproducten. U kunt deelnemen aan workshops voor het maken van pralines of andere chocolade-specialiteiten (nodig uw personeel, vrienden, of familie uit (minimaal 7 personen)). De chocolaterie biedt ook speciale creaties aan, zoals Sinterklaas…...
België, Maasmechelen
...Gefascineerd door de heerlijke smaak, aroma en uitzicht van chocolade creëren we dagelijks smakelijke pralines & andere chocoladeproducten. Wij staan voor klassieke smaken en kleuren op basis van kwaliteitsingrediënten. Als chocolatiers proberen we u, onze klant, steeds opnieuw te verrassen met originele creaties voor feestdagen (Pasen, Sinterklaas, vader- en moederdag, ...). Samen met u werken we ook graag gepersonaliseerde chocolade uit zoals bedrukking van pralines met naam, logo of foto, eventueel mooi verpakt als smakelijk cadeau.
België, Beveren
Delafaille biedt u en uw klanten een breed assortiment aan van chocolade producten (praline, zeevruchten, hartjes, mini-twist,…), deze worden verpakt in een aantrekkelijke reeks van geschenk-,, papier-verpakte doosjes, alsook elegant bedrukte doosjes.
... verleiden, worden de beste cacaocru's en hoogwaardige grondstoffen geselecteerd. Ingrediënten gegarandeerd zonder GGO's. Ethische en duurzame chocolade, met pure cacaoboter en zonder toegevoegde plantaardige vetten. Volle melk en verse boter van de zuivelfabriek. Corné Port-Royal is een netwerk van een twintigtal winkels in België en 15 in Frankrijk. Wij bieden u een breed assortiment aan pralines.
België, Gosselies
... chocolade van BRUYERRE bevat geen conserveermiddelen. Om tegemoet te komen aan de meest gedurfde smaken van chocoladeliefhebbers, zijn de meester-chocolatiers voortdurend op zoek naar nieuwe smaakcombinaties. Bruyerre of de passie voor chocolade.
België, Wauthier-Braine
...Ver weg van een simpele chocolademerk, is Café-Tasse een weerspiegeling van een levensstijl, luxe in zijn meest smakelijke vorm. Authenticiteit is een fundamentele waarde van het merk en de ambachtelijke traditie van de productie binnen ons familiebedrijf vormt zijn kracht. Onze chocolade is te vinden in de beste delicatessenwinkels, bij de branders, in 'art de vivre'-winkels van de meest gerenommeerde merken en natuurlijk in de beste hotels en restaurants en op luchthavens.
België, Braine L' Alleud
Leverancier van nieuwe en gebruikte machines voor de chocolade-, koekjes- en snoepindustrie.
België, Kalmthout
Smet is een gerenommeerde Belgische onderneming met een zeer uitgebreid aanbod, gespecialiseerd in kwaliteitsproducten bestaande uit halffabrikaten o.a. chocolade, gekonfijt fruit en schavelingen, maar ook eindproducten in de vorm van chocolade holfiguren in alle vormen en maten. Smet is reeds 50 jaar een toonaangevende decoratieleverancier en problem-solver voor de industrie. Vanuit onze...
België, Antwerp
Chococonsult is een bedrijf uitbreidend raden voor nieuwe compagnies in het gebied van chocolade. Ze stellen gepersonaliseerde opleidingen voor.
België, Eeklo
... smaak. Met Stevia gaat Cavalier zelfs nog een stapje verder. Dankzij dit plantaardig, lekker en vooral gezond zoetmiddel past chocolade nu nóg beter in een evenwichtig en gevarieerd voedingspatroon en een gezonde levensstijl.
België, Oud-Turnhout
Al sinds 1990 is de naam Meynendonckx een gevestigde waarde in de wereld van chocolade en confiserie. In 2001 werd Chocolaterie Bakkershuys opgericht. Hier produceren wij chocoladen holgoedfiguren, chocoladen lollies en chocopasta op ambachtelijke wijze. Deze producten worden gemaakt met de allerbeste ingrediënten. Onze collectie is exclusief gecreëerd voor de klanten van de firma Meynendonckx. Hierdoor kunnen wij altijd inspelen op de wensen en de smaak van onze klanten.
België, Moen
Duva is gespecialiseerd in de productie van handgemaakte chocolade producten gecombineerd met fruit: Cerisettes, Orangettes, Citronettes, Gedipte sinasschijven, Gember,… Onze uitstekende service maakt klant specifieke aanpassingen en gepersonaliseerde producten mogelijk.
België, Oostende
Alleen de zuiverste ingrediënten, dat proeft je! De hemelse smaak van de Herman Desserts start met kwalitatief hoogstaande grondstoffen. Daarom gebruiken we enkel de beste ingrediënten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kleurstoffen, bewaarmiddelen en additieven worden niet toegevoegd aan onze producten. We werken op basis van uitsluitend Belgische chocolade met 100% cacaoboter (ambao...
België, Mol
Royal Chocolade produceert dunne chocoladeblaadjes die in allerlei zoete creaties kunnen verwerkt worden.Wij kwamen op de idee om in plaats van knisperige chips, chocoladeblaadjes te maken, een concept dat in de loop van de jaren heel goed aansloeg. Wij werken evenwel hoofdzakelijk voor private label. Onze productie gaat nagenoeg helemaal de grens over, naar liefst 86 verschillende landen. In Amerika hebben we een eigen verkoopvestiging.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play