België, Wingene
... Acetoacetaat (AcAc), vervolgens wordt dit omgezet in Betahydroxybutyraat (BHB) en wanneer er voldoende BHB is, zal de rest exploderen in Aceton, dat we uitademen of urineren. Pure hazelnoten: Zeer rijk aan Vit E Macadamia-olie: Rijk aan Omega 7 (Palmitoleïnezuur) SKU: 5430002193014 waarvan Polyol: 11,2g Energie: 441Kcal, 1846kJ Totaal vet: 39,8g waarvan Verzadigd vet: 20,4g Koolhydraten: 17,4g waarvan Suiker: 5g* Eiwit: 11,9g Zout: 0,0g Vezels: 27,9g Natuurlijke zoetstof combinatie: Thaumatin, Ribose en Erythritol...
Portfolio (49)
België, Namur
...Ingrediënten: Suiker, cacaopoeder, natuurlijke aardappelzetmeel, dextrose, volle melkpoeder, hazelnootaroma 0,5%, zout, guargom [E412], xanthaangom [E415]. Allergenen: Kan sporen van melk, gluten, noten en natuurlijke sulfieten bevatten vanwege de aanwezigheid in het gebied. Selectie: Zak - 500 gr Energie: 402 Kcal / 1702 Kj Voedingswaarden: Per 100g Vetten: 5,9g Waarvan verzadigd: 3,6g Koolhydraten: 81,1g Waarvan suikers: 57,6g Eiwitten: 6,2g Zout: 0,50g...
Portfolio (46)
België, Amay
...Velouté en niet-vet, deze geurige bodycrème, die niet minder dan 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevat, verspreidt zijn hydraterende en omhullende voordelen. Verrijkt met een cocktail van 4 voedende oliën (biologische Avocado, Hazelnoot, vijgpitten van de Barbary en Druivenpitten) en ook bijenwas en Jojoba, smelt de formule onmiddellijk op de huid en laat deze ongelooflijk zacht en heerlijk geparfumeerd achter met de bedwelmende noten van Iris en Patchouli. Met zijn verrukkelijke textuur en delicate roze kleur, belooft deze verzorging een gegarandeerd moment van plezier.
België, Ghislenghien
Belvas, de pure cacao voor echte chocolade. Een van de weinige eerlijke chocolaterieën in Europa, de hoogwaardige chocolade die geproduceerd wordt, is gelabeld met Max Havelaar. Bovendien heeft het zich gericht op biologisch: pralines en chocolade zonder suiker met authentieke smaken, pure en kwaliteitsvolle ingrediënten (alleen Stevia, Maltitol en de natuurlijke suikers die in cacao en hazelnoot...
België, Antwerpen
...Sinds 10 jaar delen wij als koffieproducteur onze passie met koffiefijnproevers over heel Europa! Nieuwe uitdagingen brachten ons bij gearomatiseerde gebrande koffie ook wel smaakjeskoffie genoemd. Fijne, niet gesuikerde, natuurlijke aroma's worden aan de koffie toegevoegd gaande van chocolade aroma's , notenaroma's, likeur aroma's, fruitaroma's (amaretto, vanille, hazelnoot, Irish cream...) ed...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play