• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • cacaoboter

Resultaten voor

Cacaoboter - België

België
  1. BVNATUREL

    België

    Het bedrijf BVNATUREL, is een Multi-Category, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologische cosmetica, Biologische cosmetica, plantaardige oliën, Cacaoboter, en massage-olien. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

  2. CARLINE FLANDERS CHOCOLATES

    België

    Carline brengt vernieuwing, verfijning en vakmanschap samen tot een uniek en veelzijdig assortiment chocoladeartikelen. We besteden de grootste zorg aan de selectie van de grondstoffen waarvan vele uniek voor ons worden gemaakt. Zo bevatten onze chocoladecouvertures alleen echte cacaoboter en natuurlijke vanille. Onze recepturen worden voortdurend verfijnd en nauwgezet toegepast door vakbekwame medewerkers die een up-to-date machinepark ter beschikking hebben. Onze samenwerking met specialisten in de sector waarborgt ons respect voor de Belgische chocoladetraditie maar onderlijnt tegelijk onze wil om continu te blijven vernieuwen. We besteden uiterste zorg aan de verpakking van onze producten zodat die op reis kunnen naar de vier windstreken om de wereld op een heerlijke manier zoeter te maken.

  3. HERMAN DESSERTS

    België

    Alleen de zuiverste ingrediënten, dat proeft je! De hemelse smaak van de Herman Desserts start met kwalitatief hoogstaande grondstoffen. Daarom gebruiken we enkel de beste ingrediënten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kleurstoffen, bewaarmiddelen en additieven worden niet toegevoegd aan onze producten. We werken op basis van uitsluitend Belgische chocolade met 100% cacaoboter (ambao), echte room, zuiver eiwit en eigeel. Gewone en gezonde ingrediënten dus, zoals je die in eigen keuken zou gebruiken. Private label: Grote afnemers hebben vertrouwen in ons product. Zo kopt het Nieuwsblad een boeiend persartikel over Herman Desserts. Om een goede chocolademousse te bereiden, bestaat er geen geheim. Herman Desserts gebruikt enkel verse producten van de beste kwaliteit. Herman Desserts is uw vertrouwen waard als uw huisleverancier van uw merk.

  4. CHOCOLATERIE MATTHE

    België

    Chocolade holgoed is onze passie! Chocolaterie Matthé gebruikt couverture chocolade met uitsluitend 100% cacaoboter, die voor een ongeëvenaarde smaak zorgt. Chocolaterie Matthé is reeds drie generaties lang synoniem voor vakmanschap. Door de klantgerichte aanpak zag ook een aparte inpakafdeling het daglicht. Zo komt de chocolaterie tegemoet aan de stijgende vraag naar kant en klare producten, die men rechtstreeks in de winkelrekken kan plaatsen. De hiervoor specifiek bijgeschoolde inpaksters verpakken het holgoed in folie, cello, zakjes, doosjes, ... al naargelang de behoeften en wensen van de klant. Zoals alle Europese voedingsbedrijven, past chocolaterie Matthé nv al jarenlang de HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) toe die garant staat voor absoluut veilige producten. Chocolaterie Matthé nv verzekert dan ook de traceerbaarheid van alle inkomende grondstoffen in het eindproduct.

  5. BRUYERRE

    België

    Bruyerre, Belgische chocoladefabrikant sinds 1909, produceert meer dan 80 soorten pralines met originele smaken die in de hele wereld bekend staan. De Chocoladefabriek Bruyerre exporteert zijn producten naar meer dan 38 landen, overal in Europa, naar Japan en naar Noord-Amerika. De Chocoladefabriek Bruyerre staat bekend om de buitengewone kwaliteit van zijn pralines en zijn ambachtelijke hazelnootpraline, gemaakt volgens een eeuwenoud procedé. Alleen ingrediënten van superieure kwaliteit en 100% zuivere cacaoboter worden gebruikt voor hun productie. De perfectie, het groot aantal vormen en de uitzonderlijke delicatesse van de gemaakte smaken hebben bijgedragen aan de nationale en internationale beroemdheid van zijn producten, die altijd worden vervaardigd met het hoogste respect voor traditie, kwaliteit en dienstverlening. De BRUYERRE chocolaatjes bevatten geen conserveermiddelen. Om de meest gedurfde smaken van de chocoladeliefhebbers te bevredigen, zetten de meester-chocolademakers hun onderzoeken naar nieuwe smaakcombinaties constant voort.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. CONFISERIE TREFIN

    België

    Trefin is een fabricant van hard en gevuld suikerwerk, toffees en chocolade. Onder Trefin merk of prvate label.Onze productie is BRC-IFS gecertifieerd, bevat geen kleurstoffen, geen GMO’s en we gebruiken enkel 100% cacaoboter chocolade. Export naar meer dan 50 landen.

  2. CACAOH!

    België

    cacaOh! is onvermoeibaar op zoek naar nieuwe ingrediënten, smaken en creaties. Het traditioneel productie proces, cacao bonen gebrand en gemalen, de samenstelling van échte chocolade : cacao, cacaoboter en natuurlijk vanille. De keuze voor natuurlijke ingrediënten, subtiel geselecteerd, die elk hun eigen karakter verlenen aan onze Belgische chocolade producten: smakelijk, authentiek en met een verrassende toets.

  3. PRALINART

    België

    Pralin'Art produceert top kwaliteit pralines op basis van Belgische chocolademet 100% cacaoboter, natuurlijke vanille en zonder toegevoegde vetten. Onze hazelnootvulling bevat minimaal 35% hazelnoten en in onze andere vullingen worden geen geharde vetten gebruikt dewelke eveneens vrij zijn van transvetzuren. Alle toegevoegde aroma's zijn natuurlijk. Het bedrijf werkt sinds 2005 volgens de kwaliteitsnormen van de 'international food standard' (IFS).